Nalam a kovetkezok vannak a toppon:
- Az
- Remkoppantok
- Christine
- Boszorkanylany
- Allattemeto
Ezeket mar szamtalanszor kiolvastam, de mindig azt tartom a legjobbnak amit eppen akkor olvasok :)
Amik kifejetten nem tetszenek: (illetve pontosabban fogalmazva jo konyvek de rossz Stephen Kingek :)
- Halalos arnyek (nemtommer. Elolvastam vagy' haromszor, de igazabol sohasem tudott magaval ragadni. Valahogy eroltetettnek erzem a jellemeket es az emberek viselkedeset)
- Sorvadj el
- Nem jon a szememre alom
Lattam konyvesboltban (messzirol) az Ejszakai muszakot. Ez gondolom a Night Shift novellagyujtemeny forditasa. Asszem' megvan a kovetkezo beruhazasom targya :)
Köszi, igen tudok arról a lehetőségről is, de azt csak a legvégére tartogatom, ha máshol nem találom.Ugyanis vagy 600 Ft a csomagolási meg a posatköltség, amit a semmire adnék ki.Persze ha máshol nincs meg akkor marad ez.
asszem a Librinek van ilyesmi honlapja (keress rá!), ahol SK-tól is van könyv - na nem sok, de az AZ-t lehet kapni, s neten keresztül pakolhatod a kosaradba :)
Sziasztok! Nálam is nagy kedvencek Stephen King könyvei. A csúcs eddig a Borzalmak Városa volt. Mikor este olvastam, elalvás előtt még tv-t kellett néznem, vagy mást olvasni, hogy merjek egyáltalán aludni. Persze tényleg hasonló hatása volt az Állattemetőnek is. És nálam nagyon bejött a Talizmán is, bár már stílusú. Érdekes, hogy a Sárkány szeme (vagy valami hasonló címe van) nem volt olyan jó, pedig az is fantasy-s téma volt. Tetszett valakinek az a könyv?
Ja, és a Halálsoron nekem ász volt!
Elolvastam az írást és ezúton is szeretném megkérni a fordítót, hogy inkább NE erőltesse a fordítást, mert ez valami iszonyat sz@rul sikeredett. Inkább olvasgasson még egy pár évig... Egyébként biztos jó lett volna a történet, bár azért így is megértettem. De hogy valaki ilyeneket írjon le, hogy "köjök", meg "segjukak", és ami a legjobban tetszett: "új" az "ujj" helyett. Meg van egy csomó értelmetlen mondat, ami egyértelműen tükörfordítással készült...
Na ma nekiálltam a Halálos Árnyéknak.Kiváncsi vagyok rá, nem sokat emlegettétek ezt a könyvét.
Pénteken jól bevásároltam 3 könyvét, abból egyet már ki is végeztem:)Még hátravan a Nem jön szememre álom.