EMBEREK! Az eddigi legfontosabb kérdés!!! Legalább is nekem!!! :))) Vizuálisan imádom a 626 91-96 közti generációját! Itt szerepel a comprex diesel!! Namost!!!
Mennyiben lehet elhinni, hogy 120 150 -et mentek ezek? gondolom semennyire! És hogy mennyit fogyasztanak? Kérem, akinekmilyenje van, írja már le, nagyon megköszönném. Reális ilyet 1,5 milláért kapni? És remélhetek ezér az árért légkondit is?
Továbbá más mást hallottam comprexről. Az mi is valjában? Előbb elromlik mint motor? Vagy sokáig bírja? 250 ezer felett érdemes ilyet venni? Bocs, hogy ennyit kérdezek!!!
McFart: nekem mindig befolyt menet közben is a viz ha nyitva volt a napfénytető! Lehet hogy most áttért normál üzemmódra! :) Nézd meg közelről nincs e rajta sérülés a szigetelésnél.
7végén megyek végső gépsasolásra. A mostani gép már alakul, kasztnit kijavitottak, felkerült rá egy másik ajtó, de ennyi. Még fényezés, tükör, zár, központi, ablakátkerülés lesz. GangstaBoy: ha van cascod, mennyi?
vazzeg megyek ezerrel, beparasodik az ablak, na ekkor szoktam kinyitni a tetoablakot. a kocsiba nem esik be az eso, hanem valahogy a teton keresztul lefolyik a hatso ules ele es a benzintankolo csonk ala. de csak a jobb oldalon. hat ez a baszas.
napok ota poshadt szagot ereztem a kocsiban, de elnyomta az a rohatt vanilias szagosito. mondtam magamban, gyakrabban kellene furdenem.
Erre ma a napfenyben latom am, hogy tocsogni lehet a jobb hatsu ules elott. nezem tovabb, jobb oldalt ahol az emelo van abban is all a viz. hatbazmeg beazott a macikam. valszeg a tetoablakon keresztul.
gyanitom hogy ha rendesen be van csukva akkor nem azok be, de ha kinyitom esoben akkor igen. Mondjuk nem egeszen ertheto, hogy miert csak a jobb oldala azik be. valahol a teto es a karpit kozott (belso karpit seholsem vizes) folythat be hatra. Kesz beszaras, nahh. Ennyit a furdesrol.
Amiket kiabálhatok, mert nem veszünk: 98.X havi metálzöld ABS,klima,SRS, elektromos csilivilik, 48e km, (motortérben rozsdás csavar (légkondi felett, állitólag újratöltötték... 3 évesen???), ködlámpa helyét takaró műanyag bizbasz hiányzik, kiesett csomagtérvilágitás) 2.49 milla. Nem megy lejjebb az ára 2.4-nél. Még vót: 97.11 havi metálkék, klima, elektromos cucc 69e km, 1.99 milla (törött antenna, sérült első rendszám (törés?)). Nem megy lejjebb 1.9 alá. 97.07 klima, elektromos cucc, ködlámpa, clarion cd, téli kerék, 58e km 2.2 milla. Nem megy 2.1 alá. 97.04 facelift előtti, 103e km, fullos -bőr 2.2m. Ezeket csak telefonon beszéltük. Na ez volt még a kiválasztotton kivül.
A szerelő egyből cserét javasolt, mellesleg a cég szomszédsága, szóval törzsvendégek vagyunk. Egyedül én járok el a Mazdásokhoz. Itt viszont van kár ügyintézés közvetlenül, szóval betolom az autót és ők mindent elintéznek. Szóval van rá esély hogy nem lesz gond. Sírnék ha még kiflibbé kellene tenni az ajtót... :( Az oszlop úgy tűnik nem sérült, de ezt csak akkor tudjuk biztosra ha megsasolták rendesen.
Reszvetem! :-(
Az a szerencse (a bajban!), hogy a Tranzitnak eleg magasan van az orra, valszeg ezert nem tolta meg a kuszobodet! Azert a kasznit (B oszlop) jol nezd meg, nehogy kesobb deruljon ki!
323F: Hat igen, ez eleg gazos! Nalam legalabb benne hagytak azt a km-t, amit tenyleg futott az auto es nem is akartak szepiteni rajta! A pozitivum az ahogy kinez, es hogy Mo-n egy evet futott, Ausztriabol hoztak be. Ott pedig nem nagyon ganyoljak az autokat! :-) Mellesleg az elso ket lengescsillapitot ki kell csereltetnem. Aprilisban felujitottak, de semmit sem ert az egesz, ugyhogy csere lesz! Az elso futomuvel nem szeretek jatszadozni!
Galeria: Kepek johetnek 1000rel! Akar fel is toltheted oket az oldalra (FTP), aztan majd en eljatszom veluk! :-)
Fizeti a biztosító az ajtócserét? A hugom barátjának BMW-je ennél sokkal durvábban nézett ki (ott is az ajtót nyomták be), de a Hungária Biztosító nem fizette ki a cserét, csak a javítást.
Caris
u.i.: ha esetleg kétségeid vannak, hogy fizetnek-e, akkor bizony "rá kell dolgozni" a sérülésre egy kicsit (bár ez nem túl etikus).
Caris: azonnal elismerte, nem volt mit verni rajta mert volt vagy 50 kiló emberünk... Csak az ajtó sérült meg, meg a kasztni az ajtótól hátrébb egy picit. A szervizben azt mondták nem probléma, az ajtót lecserélik a kasztnin meg nem túl nagy a sérülés. A küszöb sem sérült, csodálkoztam is, de az igazi sérülés tényleg csak az ajtón van. Ráadásul az ablak sem tört be! Szóval ennyi. :(
Sportivo: a tulaj tagadott, de folyamatosan ellentmondások voltak a történetében. Állitólag ő nem tudott róla. cöcö