A számlázóba a kirendelt tételek viszont még 31-én kerültek be, amit a számlázó órája rögzített, és ha azok mind 31-én kerültek be, a másnapi fizetés még lehet, hogy az előző napi dátumot mutatja a számlán, mert a fizetés ellenében a szolgáltatás még előző nap történt.
Ok. Fletornak kéne küldeni erről valami apehes linket, hogy a saját szemével is lássa, mivel nekem annyira nem fontos az ügy, én elhiszem bemondásra is :)
Szerintem ez a számla a jelen adatok alapján 80%, hogy bukó.
Mivel gépi a számla, a kézi számlázás, és ezzel az alkalmazotti hiba kizárt. Ha nem lenne összekötve a pénztárgéppel, és külön készült volna, akkor nem jellemző, hogy óra:perc is legyen rajta. Ennek adnék max. 15% esélyt...
Ez szerintem arra alkalmas pénztárgéppel készült, úgyhogy hiteles az időpontja. Az időpont hibájának nem adok többet 5%-nál...
És ebben hol van az APEH-logó? Muszáj neked kényszeresen védeni más hülyeségét, csak azért, mert azt hiszed, hogy a te oldaladon áll?
Idáig kétszer írtam le, hogy konkrétan fogalmam sincs a konkrét ügyről, és nem is érdekel. Többször nem fogom. Úgyhogy a mosdatásos dumádat tartsd meg magadnak. Ne haragudj, hogy a nyilvánvaló hülyeségeidet kijavítottam, ígérem nem teszem többet.
Én viszont kíváncsi lennék, hogy elképzelhető-e ilyen eset. Azt látom, hogy láttál már pénztárgépet, én laikusként kíváncsi vagyok, hogy ez a számla tuti lebukás-e, hamisítvány, vagy pedig teljesen normális szituáció?
Stilizált AP jel és ennek folytatásaként a pénztárgép 9 jegyű azonosítószáma, amelynek első három jegye az APEH-engedély száma, a további 6 számjegy a forgalmazó által megadott, "000001"-gyel induló, vezető-nullákkal ellátott, 1-gyel növekvő folyamatos sorszám, amely az adott pénztárgépet egyedileg azonosítja;
ki ne találd már, hogy ő viszi be kézzel a dátumot :D
te sem láttál még pénztárgépet..
A PÉNZTÁRGÉP alaphelyzetben nem ad számlát, csak nyugtát. Ha ÖSSZE VAN KÖTVE a számlázóval, akkor adhat. De HA NINCS ÖSSZEKÖTVE, akkor nem képes rá. Ebben az esetben a számla külön készül, akár számlázóprogrammal és nyomtatva, akár pedig kézi számlatömbből. Mind a két utóbbi esetben lehet, hogy kézzel viszik be a dátumot.
Fogalmam sincs, hogy az adott helyen mi van és hogyan, még mindig nem is nagyon érdekel. Csupán jelzem, hogy több lehetőség is van.
igaz, h ez konkrétan nem a blokkra vonatkozik, de ugyanúgy a blokkokon is rajta kell lennie a "a stilizált AP jel és a pénztárgép 9 jegyű azonosítószámának"