Keresés

Részletes keresés

Szigi101 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4020
Előzmény: totyus (4019)
totyus Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4019
"Ákost mennyire érdekli ez az aranylemez-háború?"

Nem különösebben.

Szigi, én is voltam a klubban, csak még nem ismerjük egymást személyesen. Na de ami késik nem múlik, ugye?..:-))

Bocs ha megint túl off voltam...

Előzmény: perverztej (3990)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4018
A Demokratás Ákos interjút hol találom meg a neten?
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4017
A "Valaki mondja meg" c. dalt tudtommal Ernyei Béla énekelte még 1973-ban.
Előzmény: Szigi101 (4008)
MarK Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4016
Mint írtam, nem olvasom egy ideig a topicot míg meg nem veszem a lemezt - nehogy "elkapjam" Szigi véleményét, dalpontozását amíg én sem hallgattam az anyagot. Nos, a hétvégén megvettem végre és most nem is kívánok belefolyni az ismét kialakuló politikai és egyéb vitákba, a lényeg:
kellemes meglepetést okozott a lemez, nagyon tetszetős és az Ikon album után végre ismét többségében megnyerő dalokban bővelkedik számomra. Bár most már időközben az általam kevésbé favorizált Hűség lemez is egyre jobban bejött, az Új törvény-t első hallás után is megkedveltem. Részletesebb, dalonkénti véleményt még nem írok, mert csak alig 2-3 hallgatásra volt időm.
Zsoofi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4015
Trixy: 1000 köszönet! Ilyesmire gondoltam :)
stevebi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4014
Akkor még egyszer megismétlem, bár nem akarok kötekedni, csupán észrevettem a sorok között a lényeget:
"A mai Színes Mai Lapos cikk is nagyon jó! "
Az 'is' szócska arra enged következtetni, hogy Neked a Vasárnapi Blikk cikke tetszett."
Ez a politika ismételt belekeverése eme Fórumba,holott te vagy az ellenkező vélemény zászlóvivője, állandó hangoztatója. Magyarul nem én döntöm el a nézeteid, egyrészt mert nem érdekel, másrészt pedig te magad utalsz rá a fenti immáron kétszer idézett sorokkal. De direkt leírtam, hogy elfogadom, ezzel semmi gond. Nos,nem akarok személyeskedni(akár viccnek is felfoghatnád..), de véletlenül nincs közöd az újságíráshoz? ui. ők kritizálni nagyon tudnak, de saját maguk nem viselik el.
1ébként pedig belekavarodtál, mert a fenti idézetem, tehát a régi írásod alapján jó az általad idézett cikk, most pedig ezt írod:
"azert a par mondatert meg kar lett volna megvennetek az ujsagot" Most akkor jó vagy nem jó az a cikk?! Az uccsó bekezdésed,valamint a Demokrata megvételének hangoztatása olyan magyarázkodás ízű.....pedig felesleges!
Előzmény: LoviGabi (4011)
Trixy Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4013
Há akkor Szigi utólagos engedelmével nézd meg itt:

http://www.extra.hu/some_strange_sites/

Előzmény: Zsoofi (4012)
Zsoofi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4012
Hali!
tudtok olyan helyet neten ahol Ákos dalszövegek, versek vannak? (inkább régebbiek)
Kösz!

Zsoofi

LoviGabi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4011
Szia.

A vasarnapi Blikket nem azert ideztem be, mert azzal szeretnem tukrozni politikai hozzaallasomat, egesz egyszeruen azert mert -ha jol lattam- nem volt dokumentalva a fooldalon hogy megjelenik, azert a par mondatert meg kar lett volna megvennetek az ujsagot :)
/ha nem figyelted voltna, egy fia kommentart nem fuztem a cikkhez, csak megjeloltem a forrasat... egy betut nem irtam oda hogy ezzel most egyetertek vagy sem.../

Ha a sors veletlene ugy hozza hogy egyszerre jelenik meg valami Akosrol pl. interju a Nepszabiban _es_ a Magyar Nemzetben, s en mindkettot beidezem, es aztan csak a forrast jelolom meg, akkor is szeretned eldonteni hogy szamomra melyik oldal a szimpi?

LoviGabi

Előzmény: stevebi (4006)
TMK Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4010
1: Edda művek 2. 1982 http://www.edda.hu/zene/album2/edda2.htm
5. 7 MÁSODPERC http://www.intersong.hu/album.php?album=1657
2,3 kerdesre:
185. Pavel Danek-Demjén Ferenc: Vigyázz a madárra! (Révész Sándor, továbbá a Juventus Rádió válogatásában, némileg módosított szöveggel Ákos, 1996., ezen kívül földolgozásban a Pa-Dö-Dö, 1998.)
http://www.demjen.dunantulinaplo.hu/dalok.php3?app=dalok/sajdal.html
4est meg keresem meg a 2,3ast is pontositom :)
Előzmény: Moonclown (4009)
Moonclown Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4009
1.A hűtlen 1981-es és az Edda 2-en van rajta.
Amugy www.edda.hu

2.Ha jól tudom PA-dö-dö, és Kulka János de nem tudom mikor.

3.passz

4.Képzelt riport egy amerikai ...És talán presser
és, Zorán énekli asszem.Szövegiro Adamis Anna.

5.meglepő, 7 másodperc

Előzmény: Szigi101 (4008)
Szigi101 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4008
Öt kérdésem lenne hozzátok:

1. A "Hűtlen" című dal eredetije mikor jelent meg és melyik EDDA-albumon?
2. A "Vigyázz a madárra" című dal eredetijét ki énekli, mikor jelent meg, és melyik albumon?
3. Mi volt annak a 96-os Olimpiai Albumnak a pontos címe, amin megjelent a "Vigyázz a madárra"?
4. A "Valaki mondja meg" című dal eredetijét ki énekli, mikor jelent meg, és melyik albumon?
5. Mi volt a címe a tavalyi Orsi albumnak, amin megjelent a "7 másodperc"?

Thx előre is!

Előzmény: Szigi101 (4007)
Szigi101 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4007
A sorrend:

1.Majom a ketrecben 98 pont
2.Virrasztó 85 pont
3.Új törvény 82 pont
4.Alig hitted 74 pont
5.Conquistador 72 pont
6.A kezdet előtt 70 pont
7.Ölelj meg újra 59 pont
8.Egyetlen egy 56 pont
9.Élj a mában 54 pont
10.Be lettél oltva 52 pont
11.A bosszú népe 39 pont
12.Altató 38 pont

Kiegészítés rajmundernek: egyáltalán nem érveltél, és nem Te győztél meg, hanem egy barátom.
Kiegészítés LoviGabinak: nem harapta át a torkom rajmunder a Bosszú népével kapcsolatban - ezt az Ikonnal kapcsolatban tette.
De utána normális volt, szóval részemről nincs harag.

Infó: Csodálkozom, hogy még senki nem írta be, hogy a következő klip a Majom a ketrecben-ből készül. (info by Mai Lap)

Beszámoló:
Király volt az Ákos-buli, nagyon hiányoltam a topicosokat (talán csak TMK, zzzzzzz1 és Strange-Judy volt ott).

No, most kiváncsi vagyok, hogy itt hogy reagálnak a statisztikus elmémre: (DM topicban behánytak tőle).

A következő dalok voltak a bulin (időrendi sorrendben):

Induljon a banzáj! (Ikon turné)
Calypso
Ladies From That House
Tánc
Újra élsz
Adjon Isten
A jel
Dörömbölnek a vágyak (live)
Kihalt minden
Nem ér semmit a dal
Szárnyas fejvadász (live)
Tánc a vékony jégen
Like The Rain
Provokatőr (live)
1984 (2X, album+93 live)
Right! (live)
Nem érdekel (live)
Monumentum (rock version)
Apocalypse (2X)
Rosszkedv
Bonanza Pogo
Nincsen magyarázat
Valami véget ért
Elmondatott
Berlin
101-es szoba
Ősi láng (remix)
Régi és új (2X)
Búcsúdal
Régi indulat
Kezemet nyújtom

Tanulékony szörnyeteg (album version!!!)
Menekülj!
Hello
Test
Dekadens
Dúdolni halkan
Do We Bow?
Láss bennem mást
Esőkirály (live)
Örvény
Áldozz fel
Indiántánc (2X, album+live)
Angyali szerető
Beavatás (2X, album+live)
Táncolj a tűzön át
Get Down
Nem
Minden nap
Azért vagy itt
Ikon (2X, klip+live)
Szabadíts fel (live)
Szívsebész
Öngyilkos álom
Hűség
Keresem az utam (live from Fábry show)
Mindenki táncol (live)
Ideális popsztár
Méreg (live)
Új törvény (2X)
Alig hitted (2X)
Egyetlen Egy (2X)
Virrasztó
Majom a ketrecben (2X)
A kezdet előtt
A bosszú népe (2X)
Be lettél oltva
Conquistador (2X, album+live)
Ölelj meg újra (2X)
Élj a mában
World In My Eyes (live)

Egyéb:
DM: Everything Counts (live)
DM: Freelove (live)
DM: It´s No Good (live)
DM: Enjoy The Silence (live)
Populär: Az én fajtám királya
NEO: New Dress

Előzmény: Törölt nick (3998)
stevebi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4006
Én nem akarok senki mellett és senki ellen kiállni, de rajmunder asztalracsapós hasonlatában van vmi....
Te szoktad a legjobban hangoztatni, hogy POLITIKA NO!!!!! erre fel mit írsz?
"A mai Színes Mai Lapos cikk is nagyon jó! "
Az 'is' szócska arra enged következtetni, hogy Neked a Vasárnapi Blikk cikke tetszett.
Pedig az a cikk fröcsög a POLITIKAI elítéléstől! Mégis ide copyztad be.
"a többi nóta indulatokkal terhes és nyomasztó, akárcsak a helyszín, ahol a fotók készültek: a Terror Háza." - a cikk írójának politikai beállítottsága is egyértelmű, mely jóérzést vált ki belőled. Semmi bajom ezzel - bár nem értek veled egyet - de beállítottságodat elfogadom.
Csak ha rácsapsz ama bizonyos asztalra, akkor te se politizálj itt.
Előzmény: LoviGabi (3986)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4005
Jogos, bocsi. De valszeg ugyanezen a TV felvételkor készülhetett a Napló.. is. Sajnos az nekem sincs meg. :(

A http://disp.disp.hu oldalon baloldalt vannak a linkek. Ott kattints Ákosra, és akkor jönnek be a videók.

Előzmény: tsabee (4004)
tsabee Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4004
cliftony77 köszi, de a filename-ből következtetve ez az önéletrajzi írása. nekem a napló feletteseimnek kéne.
körülnéztem disp honlapján, de ott nem találtam semmi ákos videot

de azért kösz

Előzmény: cliftony77 (3996)
LoviGabi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4003
Sziasztok újfent.

A Nap Levele, tegnap este kaptam:

From: ***************@JNJHU.JNJ.COM

To: lovigabi@www.akos.hu

Subject: info

Szia Gabi!

Szeretném megtudni, hogy létezik-e(tudsz-e róla) olyan mail cím, ahol Ákossal tudok levelezni?

Köszi a segítséget.

Üdv: ************

(most tényleg, erre mit lehet mondani?! Azonkívűl hogy poénnak valami rettentően gyenge...)

LoviGabi

LoviGabi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4002
...s nem "fair" azzal a dumával jönni hogy 'persze, mert cliftony77 még ilyen vagy olyan néven is írogat!'; most csak _rólam_ van szó, _velem_ kapcsolatban ér turkálni.
Nekem most nem volt kedvem átnyálazni, mert itt-ott elég sokat írtam erről-arról :)
LoviGabi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4001
Kedves rajmunder.

...mielőtt fejest ugranál a nagy keresésbe, egy kicsit lehet hogy megnehezíti a dolgodat az a tény hogy én -jelenleg- kerek 300 bejegyzéssel írtam többet mint cliftony77; szóval, jó olvasgatást, keresgélést - abban a 30 topicban, amelyikbe valaha is írtam -1999 óta!- illetve a mai napig írok :)
/a Netikettel végeztél már?/

LoviGabi

LoviGabi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4000
Szia.

Ha már cliftony esetében nem győztél utánajárni, akkor én itt -mindenki előtt!- felhatalmazlak, hogy keress egy olyan hozzászólást egy _másik_ topicban (s nem itt!), amelyben úgymond politikai állásfoglalást teszek, bármelyik irányba; _legalább_ olyan szinten mint cliftonyé volt...

(hogy neked aztán mi mindenre van időd, hihetetlen; lassan már irigyelni foglak...)

LoviGabi

Előzmény: rajmunder (3999)
rajmunder Creative Commons License 2002.11.11 0 0 3999
Lovi
"ez itt egy szabad ország és többek közt a vélemény nyilvánítás és a szólás szabadsága"

Úgy van.
És úgy tűnik, az önleleplezés is a szólásszabadság része lehet,
mert - a te bejegyzésedre reagálva - én csupán annyit írtam,
hogy nem én tituláltalak valaminek, ami valóban vagytok,
hanem ti magatok árultátok el.

(“engem és cliftony-t "balra húzónak" tituláltál”
Ti magatok tituláltátok magatokat.)

Hogy te is értsd:
ebben a topicban azt mondod, hogy én Suzuki-fikázónak titulállak,
mire én azt írom:
nem én titulállak annak, te magad fikáztad a Suzukikat egy másik topicban.

Comprende?

U.I.: Annyira vagyok azonos soldierrel, mint te cliftonyval. (Aki josh.)
Tehát semennyire.
De ti lassan összeköltözhettek...

Előzmény: LoviGabi (3993)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3998
A szavazás vajon tart még? :)

Conquistador
Majom a ketrecben
Egyetlen Egy
Virrasztó
Élj a mában
Be lettél oltva
Alig hitted
Új törvény
A kezdet előtt
A bosszú népe
Altató
Ölelj meg újra

Kevlar

Előzmény: Szigi101 (3964)
faber1 Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3997
Ákos! Nagyon jól látod a világot és csodálatos ahogy versbe is öntöd! Nem lehet bizonyos uraknak az egész plebset hülyének nézni. Most már értem, miért hanyagolja(manapság) Ákost a média...
Az idő nekünk dolgozik és egyre többen látják már a fától az erdőt, hála big bradernek(bocs sváby!) és a való? világnak.

Írásomra mely nem hordozz politikai gondolatot nem várok választ! Aki nem így látja, az csak a véletlen egybeesés műve..legitima aetas.
Üdv: nochrim

cliftony77 Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3996
Előzmény: cliftony77 (3995)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3995
disp honlapján találod, egy .rm file, ha jól emlékszem...
Előzmény: tsabee (3994)
tsabee Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3994
hello all

1ccer láttam egy olyan videót, amelyiken ákos mondja valami tv-ben a napló feletteseimnek-et. akkor sajna nem tudtam letölteni, és most jutott eszembe megint. nem tudja valaki, hogy hol lehet ezt megtalálni?

LoviGabi Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3993
Még valami, kedves rajmunder.

"cliftony77 válasz erre | adatok | e-mail 2002.04.18 22:51 (8)

2gyerek 3szoba 4kerék 5karika 6alom 7főig "

Én úgy tudtam/úgy tudom, hogy ez itt egy szabad ország és többek közt a vélemény nyilvánítás és a szólás szabadsága is a Magyar Köztársaság alkotmányában jelenleg benne foglaltatik. Ezt az általad megemlített hozzászólást cliftony77 egy _MÁSIK_ topicban említette meg, tehát bárminemű véleményt _UGYANOTT_ illene megtenned. Szerintem.

(ez most tök olyan szitu mintha én egy másik -tegyük fel- autós topicban fikáznám teljes erőből a magyar Suzukikat, Te meg _itt_ kérnéd ki magadnak ezt, mert neked olyan autód van... ugyan már...)

Úgy vélem, a Latinovits-mű és az Ákos-dalok hallgatása/értelmezése mellett a 'Netikett' nevezetű olvasmányt is a figyelmedbe ajánlhatom.

LoviGabi

Előzmény: rajmunder (3989)
LoviGabi Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3992
Hello.

Izé...

"LoviGabi, régóta írogatsz ide? (és a Gabi Gáborkát, vagy Gabriellácskát takar?)"

Nem tudom, mennyire érdekelnek az ide író egyének Téged, személy szerint. S ezt most nem bántásként írom: a 'válasz erre' mellett nem poénból lett kitalálva az 'adatok' link. S esküszöm az élő Istenre, nem ebben a pillanatban töltöttem ki...

:/

LoviGabi

Előzmény: perverztej (3990)
LoviGabi Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3991
Szia.

"Ez nekem így túlontúl medgyessys"
Ezt rossz helyre írtad...

"kitalálod, hogy szerinted én hány éves vagyok"
A 15 évet konkrétan Moonclown találta ki, említette meg, először.

"Oké, hívjak én is haverokat? Vagy legyen több nickem, mint neked/nektek?"
Nekem nincs időm több személyiséget játszani, meg engem -ittlétem óta- még nem tiltott le moderátor, szemben egy bizonyos soldier22 nicknevű taggal (gondolom, csakis a véletlen műve lehetett a felbukkanásod, miután ő kényszerpályára került...)

"Érveltem, LoviGabi. Olyannyira, hogy belátta, hogy hülyeséget írt."
Joga volt ehhez is. Meg hogy kikérje a surmóságodat, és hogy vegyél vissza magadból (ezt speciel ő írta...)

"Érvelj te is, akkor még barátok is lehetünk."
Lásd, hogy nekem se esik nehezemre a revidiálás: sajnálom ezt a 'kretén' dolgot, csak akkor valamiért jól felment bennem a pumpa. Legfeljebb 'érthetetlen' vagy 'állandóan értetlenkedőt' kellett volna írnom. Bizonyos dolgokban azért egyetértünk.

A leendő barátság meg tudod, kétoldalú. De rajtam ne múljék. Ezt főleg annak tekintetében merem kijelenteni hogy azért engem jópár ember ismer innen e topicból is, személyesen.

Te jössz.

LoviGabi

Előzmény: rajmunder (3989)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!