Alsóház 1-es asztal: Cheerleaders Budapest (Agnese) 2 pont Q3K Agárd (Fadlalat) 1 pont Tini Titánok Budapest ( Bulit) 10 pont La Famiglia del Debrecen ( Kincsem) 6 pont Rivermák Debrecen (Vándorhold) 3 pont DARF Visegrád (Imrek) 4 pont
Alsóház 2-es asztal: Cheerleaders Budapest (Agnese) 2 pont Q3K Agárd (Bokorbandi) 10 pont Tini Titánok Budapest ( Bulit) 6 pont La Famiglia del Debrecen ( Kincsem) 1 pont Rivermák Debrecen (Dinnye) 3 pont DARF Visegrád (Imrek) 4 pont
Alsóház összesítés: Tini Titánok Budapest 16 pont Q3K Agárd 11 pont DARF Visegrád 8 pont La Famiglia del Debrecen 7 pont Rivermák Debrecen 6 pont Cheerleaders Budapest 4 pont
Szerintem az alapján nehéz összehasonlítani több okból:
1. akkor 16 induló volt eleve több meccs, több szerzett pont, ezért a meccsszámhoz való viszonyítás nem olyan jó 2. két ember úgy fejezte be, hogy minden meccsét törölték, ezért az akkor 4 pontot jelentett mindenkinek, most csak 1 ember volt ilyen 3. és még nincs vége a bajnokságnak
Sztem ezért. De elfogadom, ha úgy gondolod. Én másképp gondolom.
Elmúlt szezonban +3 kellett a rájátszáshoz és +9 az első helyhez. Most +1 a rájátszáshoz és +4 az első helyhez. A "+" a meccsszámhoz képest a szerzett pont. Elvileg most volt a legkönnyebb bekerülni a rájátszásba szerintem.
Azért nem volt olyan "gyenge" ez a keleti csoport, ha te is végigjátszottad volna tudnád. Pár látott meccsből nem lehet következtetéseket levonni. Szerintem az innen feljutók fognak még meglepetéseket okozni odafent a "nagyok" között.
Ja és a kupa meccseket tekintve sztem bizonyított ez a "minden idők leggyengébb kelete".
1. asztal 1. Siófok Angels (Sign) 10 p 2. Werebek Budapest (Totika) 6 p 3. Fantasztikus Négyes Debrecen (BadBoy65) 4 p 4. Cheerleaders Budapest (Frajti) 3 p 5. Q3K Agárd (Bokorbandi) 2 p 6. Egri Csillagok (Sandrea) 1 p
2. asztal 1. Siófok Angels (Sign) 10 p 2. Egri Csillagok (Sandrea) 6 p 3. Fantasztikus Négyes Debrecen (BadBoy65) 4 p 4. Cheerleaders Budapest (Frajti) 3 p 5. Q3K Agárd (Bokorbandi) 2 p 6. Werebek Budapest (Totika) 1 p
Összesítve
Siófok Angels 20 p Fantasztikus Négyes Debrecen 8 p Egri Csillagok 7 p Werebek Budapest 7 p
1. asztal Siófok Angels (Sign) 10 p Werebek Budapest (Totika) 6 p Fantasztikus Négyes Debrecen (BadBoy65) 4 p Cheerleaders Budapest (Frajti) 3 p Q3K Agárd (Bokorbandi) 2 p Egri Csillagok (Sandrea) 1 p
2. asztal Siófok Angels (Sign) 10 p Egri Csillagok (Sandrea) 6 p Fantasztikus Négyes Debrecen (BadBoy65) 4 p Cheerleaders Budapest (Frajti) 3 p Q3K Agárd (Bokorbandi) 2 p Werebek Budapest (Totika) 1 p
Összesítve
Siófok Angels 20 p Fantasztikus Négyes Debrecen 8 p Egri Csillagok 7 p Werebek Budapest 7 p