Mai nap estére eljutottam odáig, hogy a bajnokság befejezéséig már nem tippelek semmit. Még asszem' 10 nap van hátra. A mérkőzések csak 1/3-án vagyunk túl. Még az utolsó nap is változhatnak az eredmények, 10 nap alatt pedig rengeteget fognak változni.
Holnapi ellenfelem Lajhár. Ő egy időben nagyon jó volt. Aztán visszaesett. De most megint kezdi visszanyerni régi énjét. Jó válaszai: 69,2 %. Az enyémek: 53,4%
Neked holnap Ildike 87 lesz az ellenfeled. Nem tippelek semmit, de drukkolok neked!
Tippelek: A mi csoportunkban az első három helyezés a jelenlegi 2-8 helyezettekből fog kikerülni. Ez a mezőny nagyon erős, és jelenleg nagyon hasonló szinten álltok. Bárki győzhet közületek. Kíváncsi leszek, mennyire igazolódik be, amit tippelek. Az eddigi eredmények alapján nem hiszem, hogy nagyot tévednék.
Most lelépek, nem zaklatom a társaságot további tippelős hozzászólásaimmal.
Mindenki további szép napot, kellemes kikapcsolódást!
Arra gondolok, hogy akkor nem használhattál még egy kártyát.
Lehet, hogy rájöttem Anikónál, hogy mért nem ajánlott fel több kérdést a rendszer.
Valószínű időkorlátos kérdések lehettek. Ilyenkor ad egy kis időbeli előnyt a játékosnak a rendszer. Azt nem tudom elhinni, hogy a szellem öt kérdésből egyre sem válaszolt jól. Nem úgy van beprogramozva. De Anikó rögtön le tudta nyomna a gombot, ezért a szellem időben hátrányba került. Öt pont különbség esetén pedig már nincs a további játéknak értelme. Ez az én verzióm arra, hogy miért nem mentek tovább a kérdések. Persze, ettől még lehet más az oka. :)