Ezt nem tudtam, viszont Philmore is jó választás lehet, ő viszont tényleg 4-5 kombó, vele is bőven működne az a rendszer, amit gondoltam.
Ha Bognár tényleg jön akkor ő lesz Tiby cseréje és Ákos elé kell egy komoly ötös, de ugye ezzel picit le kötjük a posztokat, én egy fluidabb rendszerben gondolkoznék.
Meglatjuk majd merre indulunk el, de én nem gondolom, hogy ezzel a rendszerrel amit játszunk tovább lehet jutni a BL-ben, ezért kell más utat valasztani és kockáztatni.
Erős légiós kvartett, ez nem vitás. Látom Tolbertet te sem tudod "elengedni", én is nagyon szívesen látnám a csapatban. Nálam ezzel az a probléma, ha Tiby marad, akkor talán egy igazi center kellene inkább. Persze az elképzelésed nem rossz, hogy a klasszikus magas emberre ott van Ákos (aki nem is sérülékeny, ezt fontos megjegyezni) , de Tolbert Körmenden tényleg kényszerből játszott időnként 5-öst. Viszont erős alkata van, képzett, szóval tényleg érdekes a felvetésed, amit nem is vetnék el azonnal. Abban igazad van, hogy egy Ford-Tiby-Tolbert hármas (és ahogy írod be lehet őket helyettesíteni más nevekkel is) valóban komoly variációs lehetőséget adna. Védekezéssel és lepattanókkal biztosan nem lenne gond és mindegyikük csapatember is. Szóval valami hasonló minőséget képzelnék én is el 3-4-5 posztokon.
Woolridge érdekes, mert egyénileg nagyon jó, bár nem vajkezű, de nem tudom mennyire lenne beilleszthető Milos játékrendszerébe. Mondjuk az igaz, hogy az általam favorizált Kadre Gray ugyanez. Mindezek ellenére (ha nem jön Beni) én is vágynék egy gyors amerikai irányítóra, de szakmailag nem tudom mennyire támasztaná alá a helyességét egy ilyen döntés. Nagyon ritka közülük, akik jó védők is, Hooker típust elég nehéz kifogni. Milosnál meg amúgy is szerintem kritérium a közel 195cm ezen a poszton, ebbe a sorba illett Váradi, Somogyi, Pot és Pongó.
Viszont beszéltünk az úgymond "kockáztatásról" és ha hűek akarunk lenni magunkhoz, akkor lehet be kellene vállalni egy-két ilyen döntést.
Bízom benne, hogy majd Espadától is megkapod a választ, amire én is kíváncsi lennék.
Tibyt, se marasztaltam volna. Ahogy Potot se. Pot egy fokkal jobb, mert ha fontos volt elő kellett lépni, berukta az ajtót, Tiby egész évbe tényleg jól játszott, ott meg amikor fontos akkor blokkol le.
Potra vissza térve, kicsit a rendszer hibája is lehet, ha játszunk tavasszal még nemzetközit, akkor más lenne a helyzet.
Mondjuk egy akkori Medfordra biztosan nem cserélném Potot. Persze létezik Medfordnál rosszabb első éves amcsi választás is, de Pongó Marci mellé (ha Pot tényleg nem marad) egy komolyabb játékos kellene. Azzal viszont egyetértek egy előttem szólóval, hogy először jó lenne a centerrel kezdeni, aztán a maradék anyagiakból meg a további légiósokra kalkulálni. Persze ezzel egy baj van, mégpedig az, hogy többnyire a (jó) centerek a legdrágábbak, ott kellene kivárni leginkább, csak ugye akkor meg közben fogynak a jobb irányítók és bedobók.
Mondjuk azt, hogy a 3as és 5ös posztra kell a legtöbbet költeni, légiós ügyileg. Abszolút helytálló, főleg Bl miatt. Irányítóba meg lehetne rizikózni egy első éves amerikait szerintem, Medford sem volt mellényúlás, előtte lenne Pongi.
Beni, Benke, Tanoh, Pongó, Zozó, Bognár, Bene, Keller, Tiby, Center - Ez már 10 ember de ez a BL-hez kevés lenne. Ha meg 11 ember megint jön az, hogy nem kap senki elég időt.
Bár kizártnak tartom hogy ez a sor így összejöjjön.
Szerintem mindkét poszt idén ugyanolyan fontos lesz,és valószínűleg ezekre is fogunk a legtöbbet költeni…(3,5)
Benihez meg nem tudom ki miért ragaszkodik ennyire…de sztem nagyobb a füstje mint a lángja kategória…Jó iranyito viszont ebbe a csapatba most ebbe a formában abszolút nem illik,de mondom szerintem…Borzaszto bomlasztó is tud lenni.Én inkább megprobalkoznék Potot megtartani,fizetés szempontból is mindenkepp jobb lenne.
Emlékszem mikor ide érkezett, hogy elèggè megosztó volt a megítèlèse. Nem volt formában, laposan dobott, stb.
Most, évekkel később legendás Falco játékoskènt vonul vissza. Lehet, hogy nem ő dobta a legtöbb pontot, lehet, hogy volt nála ügyesebb, lehet, hogy sokan ugrottak nagyobbat nála.
De jobb mentalitása, sport és csapat iránti tisztelete biztosan csak keveseknek volt. Ha egyáltalán. Köszi neki mindent!!!
Erről eddig ha jól tudom nem esett itt szó, pedig jelentős előrelépés, hogy így a szezon végén sikerült szponzori szerződést kötni egy nem szombathelyi kötődésű céggel/ márkával, a Twisttel.
A játékos igazolásokon kívül kíváncsian várom, hogy sikerül-e további szponzorokat szerezni és ezzel növelni a büdzsét a komolyabb nemzetközi célok elérése érdekében.
Egyet értek, és még Benke is kérdőjeles magyar. Bognár nagyon sokat fejlődött de ha tényleg licitharc megy érte az Olajjal, menjen oda, ott tud játszani, itt kapna 15 perceket.