Jaj, de izgi. :-) Épp azon gondolkodtam, hogy hiába van itthon fiam is, lányom is, én bizony nem bírnám ki, hogy ne tudjam a jövevény nemét, ha lehetne látni. :-) Ha nem mutatja, az persze más. Lesz, aki tudósítson rólatok? Vagy melyik topikban lesz érdemes nézelődni?
Ma voltam ctg-n, uh-on, csináltak flowmetriát is. Minden érték nagyon jó, a baba sokat nőtt, 4 kiló fölé jósolta a gép. A dokim szerint semmi jele a szülés közeledtének, azt mondta, hogy a lepényem még meseszép, a gyerek kitünően érzi bent magát, a feje még kimozdítható.
Ettől persze bármikor beindulhat, de szerinte sanszos, hogy még ráhúzunk a terminusra néhány napot. Mostantól 2 naponta ctg, evvan.
Nagyszerű, hogy rendben vagytok! Ha tudsz, és akarsz, akkor lehet ám a gyerkőcökről közös képet is berakni ide. :-) Várjuk a történetet, akár hosszan is. :-)
Szüléstörténetet majd írok, egyelőre annyi h viszonylag sima menet volt, ügyes kislány. Kétnaposan viszont az Ies Gyerekklinikán voltunk, mert vérszegény volt:(, de kapott vért, kiderült mi okozta (lepény keresztül több vért adott nekem mint kellett volna, 1%helyett 4-5%ot), minden rendben van már, itthon vagyunk, szépen eszik, alszik, egyelőre fut a demo-program. Nagyon édes kislány, imádjuk, a nagyok is:). Már visszanyerte a születéis súlyát (ami mondjuk a 3gyerekem közül a legkisebb súly...nekem valahogy egyre kisebbek lesznek:))
Esetleg kérdezd meg a dokit, hogy tud-e ajánlani szülésznőt (ha nem császárra készültök, és a kórház engedi, akkor érdemes felfogadni egyet), vagy amikor bemész körülnézni, vagy nst-re mész, akkor érdeklődjél.
A kórházi cucc összeállítása függ attól is, hogy mit adnak a kórházban - hálóing, babaruha, pelenka, stb. Kérdezd meg a szülésznőt ezekről. Ezenkívül ajánlom a topik közös oldalát, az indexesbabak.uw.hu oldalt, a hasznos linkek rovatot, ott találsz néhány listát.
Szia mindenkinek:))) Egy kis segítséget kérnék tőletek, főleg a tapasztalatok érdekelnének arról hogy mikből áll az a kis szeretetcsomag amit a kórházba vionni kell és hasznát is lehet venni. Előre is köszönöm a listákat!:)))
Ne ijeszgess! :) Nálam nincs sok jele a szülésnek, bár van 2 ujjnyi méhszájam, de a ctg-m egyenes, a lepény éretlen, saját dokim szerint, aki már jól ismer, még van idő bőven.
12:40-kor 3320 g, 51 cm-rel megszületett Veronika. Gyönyörű kislány lett :) anyukájával együtt jól vannak.
Isten hozta Veronikát, nagyon-nagyon nagy gratula shaishnak, és az egész családnak! Sok-sok boldogságot, jó egészséget, sok tejet, meg minden elképzelhető földi jót Nekik :) Hihetetlen, mától ők is nagycsaládosok!