Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11845

Ja! mert a nagytestvér úgy gondolja hogy megcsinálhatja azt amit te, vagy én azzal, hogy bele szól....

Pedig átlag egy félművelt alak..

Meg nem is érti hogy ez most mi? vagy valami? vagy mén valahová?....:)

Előzmény: _smasszer_ (11844)
_smasszer_ Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11844

az aladint is ugyanúgy töröltettem minden hsz-el együtt, mint az elődjét... mostmár óvatosabb vagyok, mert figyel a nagy testvér.

az elmúlt három évben én nem tudtam nyitott szemmel járni, a katonai fősulin mosták az agyamat :-) ott vált világossá, hogy aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni. sajnossss....

Előzmény: Barbabianka (11831)
lauda71 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11843

Nem dögölhettek meg,mert a hajtóknak is járt a 4napos ünnep mivelhogy közalkalmazottak! :)))

Előzmény: doktor4 (11826)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11842

Hát persze! Csak a túlzott deficitet okozó tényezők érintetlenül maradtak,  a hiányt meg ugye nem velük fizettetik ki, hanem másokkal....velünk....

Előzmény: Kutya56 alias Zsolt (11841)
Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11841

Ezzel befejezem , és visszadom a közgazdász diplomámat.

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint az Európai Bizottság szerdai országjelentésében pozitív bizonyítványt állított ki a magyar gazdaságpolitikáról, ami egy hosszú harc eredménye. Úgy látja, jövőre megszűnhet a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás.

A miniszterelnök szerint az Európai Bizottság szerdai országjelentése azt mutatja, hogy sikeres a magyar gazdaság megújításának több innovatív, nem ortodox eszközt is tartalmazó modellje.

A kormányfő értékelésében közölte: a brüsszeli országjelentést a magyar kabinet fontos pillanatnak és komoly sikernek tartja. Már "van papírunk is arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár" - fogalmazott Orbán Viktor. A kormányfő szerint Magyarország az Európai Unió sikeres országai közé tartozik pénzügyi szempontból.

A diploma nélküli eb.

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11840

Nekem is elküldte, és tovább ragoztuk:

"
* Egyedem begyedem tengertánc, a magyar kormány b@...gat,
 * Nem csinálnak egyebet,  mint kívánják a f@...-at...:) "

válasz:

" Egyedem-begydem tenger tánc, Orbán viktor , mit kíván?   Nem kíván az nagyokat, kapja be a f@....at ! "

:))))

Előzmény: Kutya56 alias Zsolt (11839)
Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11839

Barbapapa !

Egy itt nagyon keveset megszólaló topictársunktól kaptam, és illik a megjegyzéseidhez.

* Egyedem begyedem tengertánc, Hoffmann Rózsi mit csinálsz?*
* Nem csinálok egyebet, butítom a gyereked,*

* Egyedem, begyedem tengertánc, te Matolcsi mit csinálsz?*
* Nem csinálok egyebet, lenyúlom a pénzedet,*
* Egyedem, begyedem tengertánc,Lázár Jani mit csinálsz?*
* Nem csinálok egyebet, tömködöm a zsebemet,*
* Egyedem, begyedem tengertánc,Giró András mit csinálsz?*
* Nem csinálok egyebet, lehazudom az eget,*
* Egyedem, begyedem tengertánc, Orbán Viki mit csinálsz?*
* Nem csinálok egyebet, HÜLYÍTELEK TITEKET.* 

Alapból gyereknek és hülyének néznek minket.

Az agyament eb.

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11838

Nem tudtad? Mi abból csináljuk. Van gyémántberakással, a szerényebb kivitel esetén meg pearl kivitel a tengerre...

"" Mond te melyiket választanád "" ?

Lehet alumínium is.... némi felárral,... meg könnyűfém felnivel, ez ajándék szokott lenni...

De csak a síma horganyzott acélból készült alapváltozat előállítási ára 135 ezer ft, + a forgalomba helyezés 63 ezer.

Na ez összesen, haszon nélkül  198 eft.

Ha bárkinek is ennél olcsóbban adtam, akkor ráb@....m..:)

Előzmény: pityy palko (11837)
pityy palko Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11837

én futóm eladási ára. ami nem lehet kevesebb mint 300 000 eFt. 

Ez pontosan 300 millió forint!  Egy futóért még akkor is sok, ha aranyból van. :-)))

Előzmény: Törölt nick (11828)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11835

Mail ment, de visszaküldte a rendszer. ?? üdv e.gotti

doktor4 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11834

Egész pontosan " Feri   gyere ki " ez hangzott el az országház előtt a dunán . :-)) üdv doktor4

Előzmény: Barbabianka (11830)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11832

Tiszteletem!

Én azért rákérdeznék, hogy az a kedves úrhölgy mekkora hátralékkal rendelkezik apehelvtársnál a bebukott étterméből kifolyólag? Talán nem véletlen, hogy oly hirtelen akar hazát váltani, mindegy hova, csak innen el! :(((

Nekünk magyaroknak az a hibánk, hogy minden jöttmentet szívesen látunk, befogadunk, megvendégelünk, aki aztán hátbaszúr minket, sőt le is köp! :(

OFF-ON

Előzmény: izgaga (11811)
Barbabianka Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11831

Az Aladin név jobban tetszik!! :)

Ne csodálkozz egy megosztott, élhetetlen, nyomorgó országott csináltak itt 2 év alatt a "kedves vezető" és padtársai!!

bb

Előzmény: _smasszer_ (11816)
Barbabianka Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11830

Beerci! én még emlékszem amikor te Hakával együtt "Gyurcsány Takarodj"- at kiabáltál a Dunán a parlament elött. Akkor most szívd tele a tüdőd és űvölts most is! Ne csodálkozz!! "kedves vezetőt" akartatok megkaptátok!! Továbbiakat a kultur mögött :)

bb

Előzmény: Törölt nick (11815)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11829

És ha valakik úgy gondolják, hogy ez a gáncs nélküli lovag nem ezt érdemli, én azt sem bánom, ha összedobják a pénzt.  És mivel  még én is sajnálnám ha tovább fajulna a doloig 30 eFt-tal beszállok. De csak akkor, ha már csak ez hiányzik.

Előzmény: Törölt nick (11828)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11828

És még egy dolog: itt nem arról van szó, hogy megigérte hogy segít. Arról hogy én akkor leszállítottam neki valamit egy ráfutófékes utánfutón, azt futót szeretném visszakapni, aminek 4 éven kersztül hiába fizettem az adóját, amit nem tudok a forgalomból kivonatni, mert csak a törzskönyv van nálam. Aminek az árát szeretném megkapni, "ha arra kértem" hogy adja el.

És miután kezd lejárni az a bizonyos 30 nap, amit kapott, most irom le utoljára, Nem hagyon veszni a futót, vagy a futó árát. Mindent megfogok tenni, hogy ezt visszakapjam. És ha erre rákényszeritenek, akkor azt se bánom, hogy a másik félnek ez hol, és mennyire fog fájni.

Tehát utoljára, várok a másik fél részéről egy elfogadható kompromisszumos javaslatot, amit be is fog tartani. Az én kiindulási alapom a következő. 4 évvel ezelőtt kapott egy akkor kb 4 éves ráfutófékes forgalomba helyezett futót.

amit minimum elvárok: egy max öt éves ugyanolyalyan paraméter rendelkező futó, vagy az én futóm eladási ára. ami nem lehet kevesebb mint 300 000 eFt. 

Ennyi. és hogy idézzek is uff, én megmondtam!

Előzmény: Törölt nick (11827)
doktor4 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11826

Azért lassú a posta mert közbenn megdöglönek a lovak ..... A nagy vágtába . :-)) üdv doktor4

Előzmény: lauda71 (11825)
lauda71 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11825

Zolibátyám,nekem multhét szerdán adta fel,és hála az ünnepnek és a 100kmnek kedden ért ide! Te 3xmesszebb lax! Maradtam tisztelettel! Minden jót!

Előzmény: Törölt nick (11824)
Biri01 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11823

Az utolsó mondatod az nyerő

lauda71 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11822

Deto!

Előzmény: izgaga (11818)
lauda71 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 11821

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (11814)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11820

És minden negatív folyamatok ellenére, még mindig nagyon sokan úgy gondolják, hogy ez így van jól. ??

De én jövőre (is) szeretnék hajózni!!

És nem 5-meg 10 év múlva. - Addig ne is számítson senki valamiféle fellendülésre-. ( ilyeneket kommunikálnak mostanában )

e.gotti

izgaga Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11819

1-etértek, bár én nem erről írtam.

izgaga Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11818

úgy legyen!

Előzmény: Törölt nick (11814)
_smasszer_ Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11817

bots, az előző Beer-ci 11815-ös hsz-re ment.

_smasszer_ Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11816

Ebből írtam most egy kis tanulmányt. Ez foglalkoztatáspolitika. bizony itthon a legális foglalkoztatásnak irreálisan magasak a közterhei.

A baj ott lesz, hogy tényleg nem marad itt fiatal, nem lesz, aki fizeti az adót,az ország demográfiai körképe egy elöregedő társadalmat mutat. a nyugdíjasoknak, akik joggal várják el a korrekt nyugdíjat egy átdolgozott élet után, szorulni látszik a hurok, adófizetők hiányában. Itthon nem nagy a vendégmunkások beáramlása, ebben szerepet játszik az egyedülálló és nehezen megtanulható nyelv is.Szinte csak a külföldi magyar ajkú helyekről jönnek. a britek is megnyitották a kapukat, kell nekik a vendégmunkás, hogy eltartsa az öregedő brit társadalmat. nekik persze voltak gyarmataik, amiket szétloptak, aztán beáramoltatták a leigázott népet, jóformán modernkori rabszolgatartást létrehozva. londonban nem véletlenül sokkal több a bevándorló mint a tősgyökeres. persze nyugaton a bennszülöttek már nem hajlandóak kulimunkát végezni. lásd németeknél szinte csak a törököknek nem derogálnak a segédmunkák.

De ne aggódjanak a jelenlegi, és közeljövőbeli nyugdíjasok, mert a mindenkori kormány maga alatt vágná a fát, ha kibaxnának a nyugdíjasokkal, mivel egy hatalmas szavazótábor, több szabadidejük van, biztosabban lehet rájuk számítani a szavazásnál.

Az EU-nak már megfelelünk, hiszen leépítettük a hazai termelést, bezártuk a gyárakat stb. El lehet már adni nekünk az import szemetet mert nincs más alternatíva.

üdv:

aladin

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11815

Igaz, de ez most csak azért érdekes, mert porondon van.

Naponta hány Magyar hagyja el az országot, aki itt született?

Ma hallottam a rádióban hogy októberben több mint 3000 céget szüntettek meg. 

Ki fog itt munkavállalót alkalmazni, meg járulékot, adóelőleget, iparűzési, kommunális adót, szakképesítési hozzájárulást, stb.-van még-...fizetni?

Pár hete volt lent a mercigyárban a nagy Ő. Elvitte a cég által városnak fizetendő helyi adót. Mert fönt kell.

Ennyi.

Az Uniónak lassan megfelelünk , de mire odaérünk, nem lesz itt már senki. Vásárló sem.

Előzmény: izgaga (11811)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11814

Ne is légyszíves.

Örülj neki, ennyi. A többit a kocsmában jövőre Izgagánál.

Előzmény: lauda71 (11813)
lauda71 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11813

Nem szeretném a hamvadó parazsat újra felszítani!!! DE,nekem évekkel ezelött igérte,ha kell segít! 2hete jött el az ideje,szóltam.Mától rendszámos futóm van a hajóm alatt!  Köszönöm Beer-ci! :)))

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11812

Szia Csabi!

Köszi! Írok privátban.

Üdv.: e.gotti

Előzmény: 109ha300 (11805)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!