az aladint is ugyanúgy töröltettem minden hsz-el együtt, mint az elődjét... mostmár óvatosabb vagyok, mert figyel a nagy testvér.
az elmúlt három évben én nem tudtam nyitott szemmel járni, a katonai fősulin mosták az agyamat :-) ott vált világossá, hogy aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni. sajnossss....
Ezzel befejezem , és visszadom a közgazdász diplomámat.
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint az Európai Bizottság szerdai országjelentésében pozitív bizonyítványt állított ki a magyar gazdaságpolitikáról, ami egy hosszú harc eredménye. Úgy látja, jövőre megszűnhet a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás.
A miniszterelnök szerint az Európai Bizottság szerdai országjelentése azt mutatja, hogy sikeres a magyar gazdaság megújításának több innovatív, nem ortodox eszközt is tartalmazó modellje.
A kormányfő értékelésében közölte: a brüsszeli országjelentést a magyar kabinet fontos pillanatnak és komoly sikernek tartja. Már "van papírunk is arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár" - fogalmazott Orbán Viktor. A kormányfő szerint Magyarország az Európai Unió sikeres országai közé tartozik pénzügyi szempontból.
Egy itt nagyon keveset megszólaló topictársunktól kaptam, és illik a megjegyzéseidhez.
* Egyedem begyedem tengertánc, Hoffmann Rózsi mit csinálsz?* * Nem csinálok egyebet, butítom a gyereked,*
* Egyedem, begyedem tengertánc, te Matolcsi mit csinálsz?* * Nem csinálok egyebet, lenyúlom a pénzedet,* * Egyedem, begyedem tengertánc,Lázár Jani mit csinálsz?* * Nem csinálok egyebet, tömködöm a zsebemet,* * Egyedem, begyedem tengertánc,Giró András mit csinálsz?* * Nem csinálok egyebet, lehazudom az eget,* * Egyedem, begyedem tengertánc, Orbán Viki mit csinálsz?* * Nem csinálok egyebet, HÜLYÍTELEK TITEKET.*
Én azért rákérdeznék, hogy az a kedves úrhölgy mekkora hátralékkal rendelkezik apehelvtársnál a bebukott étterméből kifolyólag? Talán nem véletlen, hogy oly hirtelen akar hazát váltani, mindegy hova, csak innen el! :(((
Nekünk magyaroknak az a hibánk, hogy minden jöttmentet szívesen látunk, befogadunk, megvendégelünk, aki aztán hátbaszúr minket, sőt le is köp! :(
Beerci! én még emlékszem amikor te Hakával együtt "Gyurcsány Takarodj"- at kiabáltál a Dunán a parlament elött. Akkor most szívd tele a tüdőd és űvölts most is! Ne csodálkozz!! "kedves vezetőt" akartatok megkaptátok!! Továbbiakat a kultur mögött :)
És ha valakik úgy gondolják, hogy ez a gáncs nélküli lovag nem ezt érdemli, én azt sem bánom, ha összedobják a pénzt. És mivel még én is sajnálnám ha tovább fajulna a doloig 30 eFt-tal beszállok. De csak akkor, ha már csak ez hiányzik.
És még egy dolog: itt nem arról van szó, hogy megigérte hogy segít. Arról hogy én akkor leszállítottam neki valamit egy ráfutófékes utánfutón, azt futót szeretném visszakapni, aminek 4 éven kersztül hiába fizettem az adóját, amit nem tudok a forgalomból kivonatni, mert csak a törzskönyv van nálam. Aminek az árát szeretném megkapni, "ha arra kértem" hogy adja el.
És miután kezd lejárni az a bizonyos 30 nap, amit kapott, most irom le utoljára, Nem hagyon veszni a futót, vagy a futó árát. Mindent megfogok tenni, hogy ezt visszakapjam. És ha erre rákényszeritenek, akkor azt se bánom, hogy a másik félnek ez hol, és mennyire fog fájni.
Tehát utoljára, várok a másik fél részéről egy elfogadható kompromisszumos javaslatot, amit be is fog tartani. Az én kiindulási alapom a következő. 4 évvel ezelőtt kapott egy akkor kb 4 éves ráfutófékes forgalomba helyezett futót.
amit minimum elvárok: egy max öt éves ugyanolyalyan paraméter rendelkező futó, vagy az én futóm eladási ára. ami nem lehet kevesebb mint 300 000 eFt.
Ebből írtam most egy kis tanulmányt. Ez foglalkoztatáspolitika. bizony itthon a legális foglalkoztatásnak irreálisan magasak a közterhei.
A baj ott lesz, hogy tényleg nem marad itt fiatal, nem lesz, aki fizeti az adót,az ország demográfiai körképe egy elöregedő társadalmat mutat. a nyugdíjasoknak, akik joggal várják el a korrekt nyugdíjat egy átdolgozott élet után, szorulni látszik a hurok, adófizetők hiányában. Itthon nem nagy a vendégmunkások beáramlása, ebben szerepet játszik az egyedülálló és nehezen megtanulható nyelv is.Szinte csak a külföldi magyar ajkú helyekről jönnek. a britek is megnyitották a kapukat, kell nekik a vendégmunkás, hogy eltartsa az öregedő brit társadalmat. nekik persze voltak gyarmataik, amiket szétloptak, aztán beáramoltatták a leigázott népet, jóformán modernkori rabszolgatartást létrehozva. londonban nem véletlenül sokkal több a bevándorló mint a tősgyökeres. persze nyugaton a bennszülöttek már nem hajlandóak kulimunkát végezni. lásd németeknél szinte csak a törököknek nem derogálnak a segédmunkák.
De ne aggódjanak a jelenlegi, és közeljövőbeli nyugdíjasok, mert a mindenkori kormány maga alatt vágná a fát, ha kibaxnának a nyugdíjasokkal, mivel egy hatalmas szavazótábor, több szabadidejük van, biztosabban lehet rájuk számítani a szavazásnál.
Az EU-nak már megfelelünk, hiszen leépítettük a hazai termelést, bezártuk a gyárakat stb. El lehet már adni nekünk az import szemetet mert nincs más alternatíva.
Nem szeretném a hamvadó parazsat újra felszítani!!! DE,nekem évekkel ezelött igérte,ha kell segít! 2hete jött el az ideje,szóltam.Mától rendszámos futóm van a hajóm alatt! Köszönöm Beer-ci! :)))