..egyszer írtam egy topicon,hogy Mo-ra más minőségű cuccokat szállítanak és ez így is van..:(((((...már 4 autóm volt a múlt évben,11 laptopom volt a múlt évben és a ,,hiba nem az én készülékemben volt".... (sajna mindegyikkel volt elég sok bajom:(((( )
..vazzzeeee..nekem is jobb hátsó ,,fertályon",mintha valaki tompa hangon rugdosna,nálad is nálam is...segítsék,mert hátulról fedeznek:)))...nálam is van valami doromboló hang,DE nem mindig...mi lehet ez..,de nem az első perctől.lehet,hogy a kalaptartótól jön..:!!!????
A következőt tudtam meg - hivatalos helyről félhivtalos infó:
A távirányító probléma elért Torinóba, olyannyira, hogy egész Európában probléma van vele Fiat és Lancia vonalon. Egyenlőre szoftverhiba a gyanú, dolgoznak rajta. Midenesetre reményteli, hogy nem csak nálunk gond ez, gondolom az osztrák-német stb. tényleg EU piacokra nem elég a formalevél, feliskell mutatni a megoldást...kíváncsian várom!
elnézést a kontárkodásért, olvasom egy ideje a témát mióta szemezek a lineával. hasonlóhoz folyamodott egy lanciás arc, kiült a FAM elé az autóval. egy hét múlva lett megoldás
Kiderült végül mi kopog elöl...bár én sem hiszem el! Lecserélték a kerekeket a télire. A szerelt, centírozott kerekeket megkaptam, átgurultam szembe a gumishoz, felszórta rá. Azóta kopogott a jobb eleje. Visszamentem a gumishoz, megnézte, a kerék rendben. Szervíz, ők kitalálták hogy az motorvédő burkolatnak van kiszakadva csavarja, az csinálta. Elhoztam, ugyanúgy dobolt az eleje. Visszavittem, azt mondták a futómű rendben, ez a gumi...Átballagtam egy másik gumishoz, levették, megforgatták. Nem üt, szépen ki van súlyozva, de forgatáskor jól látszik, hogy a felni külső pereme kerek, a belső viszont tojás...olyan 0,5-1 cm között lehet benne! Persze jól kisúlyozva ez gépen nem jelentkezik, csak szemmel látható...azt mondták ezt nem igaz hogy érzem. Persze nem hagytam ennyiben, összecseréltem a hátsóval, a dobolás hátra költözött. Most végre másnak is munkanap van, hívom az illetékes elvtársat hogy felni csere de azonnal...
Tudod, mi a röhej ? Az, hogy megnéztem, hogyan lehet ezt a sz@rt továbbküldeni másoknak, és a küldő emilcíménél ott van automatikusan aTe emilcímed ! :)
Na de most komolyan...itt ülök a munkahelyemen, hátam mögött a kolléga egyszercsak hangosan vihog a fülessel a fején...nézzem meg, bexarok...ezt a videót mutatta. A durva az, hogy a kedves kollégát konkrétan Kalmár Ákosnak hívják!!!! :)