De bezony barátom az! A 01. 00.10 az ebben az esetben szabálytala. A tecsó 0:00-kor nyit és 24:00-kor zár ezért valós idejű a pénztári bizonylat. Az én munkahelyem /szintén folyamatos nyitvatartással/ 06-06-ig van nyitva, tehát amit reggel 05:10-kor elkövettek az 2007.06.09. 05:10 alatt fut /pedig valójában 10. 05:10-kor követték el/.
A számlázóba a kirendelt tételek viszont még 31-én kerültek be, amit a számlázó órája rögzített, és ha azok mind 31-én kerültek be, a másnapi fizetés még lehet, hogy az előző napi dátumot mutatja a számlán, mert a fizetés ellenében a szolgáltatás még előző nap történt.
Ok. Fletornak kéne küldeni erről valami apehes linket, hogy a saját szemével is lássa, mivel nekem annyira nem fontos az ügy, én elhiszem bemondásra is :)
Szerintem ez a számla a jelen adatok alapján 80%, hogy bukó.
Mivel gépi a számla, a kézi számlázás, és ezzel az alkalmazotti hiba kizárt. Ha nem lenne összekötve a pénztárgéppel, és külön készült volna, akkor nem jellemző, hogy óra:perc is legyen rajta. Ennek adnék max. 15% esélyt...
Ez szerintem arra alkalmas pénztárgéppel készült, úgyhogy hiteles az időpontja. Az időpont hibájának nem adok többet 5%-nál...
És ebben hol van az APEH-logó? Muszáj neked kényszeresen védeni más hülyeségét, csak azért, mert azt hiszed, hogy a te oldaladon áll?
Idáig kétszer írtam le, hogy konkrétan fogalmam sincs a konkrét ügyről, és nem is érdekel. Többször nem fogom. Úgyhogy a mosdatásos dumádat tartsd meg magadnak. Ne haragudj, hogy a nyilvánvaló hülyeségeidet kijavítottam, ígérem nem teszem többet.
Én viszont kíváncsi lennék, hogy elképzelhető-e ilyen eset. Azt látom, hogy láttál már pénztárgépet, én laikusként kíváncsi vagyok, hogy ez a számla tuti lebukás-e, hamisítvány, vagy pedig teljesen normális szituáció?
Stilizált AP jel és ennek folytatásaként a pénztárgép 9 jegyű azonosítószáma, amelynek első három jegye az APEH-engedély száma, a további 6 számjegy a forgalmazó által megadott, "000001"-gyel induló, vezető-nullákkal ellátott, 1-gyel növekvő folyamatos sorszám, amely az adott pénztárgépet egyedileg azonosítja;