Jó szemed van, az ellenzék tényleg jön fel, a sportvezetők meg féltik a pénzüket, viszont nem eredményesek az egyes csapataink, de a lóvé meg elfogy.
Hogy van ez? Női kézi bányász béka alatt, foci a középmezőnyben, kosár az alsó harmadban - tényleg jók a vezetők, az még jobb, hogy ezért Te még fényesre is nyalod nekik ...
Ez az év is csak a vezetőség és Simi szívét melengeti ... nincs változás, középcsapat szinten vergődünk évek óta. Cserpát és a politikát csak a hatalom megtartása érdekli, ez az egész csak parasztvakítás ... mi lett a régi nagy dicsőségekből, halott, fagyott hangulat csökkenő nézőszám ... itt is kellene egy új csarnok?
BAJNOKOK VÁROSA, KIKAPOTT SZINTE MINDEN CSAPATUNK MOSTANÁBAN KULLOGUNK A BAJNOKSÁGOKBAN MÉLTATLAN HELYEKEN, DE DÜBÖRÖG, MI IS?
Akkor még egyszer: a Nyíregyháza szünetben 10-zel vezetett a Pécs ellen, végül 6-talkikapott. A Kecskemét Pécsen szintén vezetett a szünetben, utána simán kikapott. A Pécs a második félidőben magyar szinten kiváló csapatot tud pályán tartani, a játéka nyilván más szintre kerül ilyenkor. Ezt, megnézve a meccseiket, simán levideózhatta az Alba stábja is, és ennek megfelelően masszív előnyt sikerült építeni ellenük 20 percen át. Csak amíg a Falco pontosan ugyanakkora előnyt,mint amilyen nekünk volt, gond nélkül megtartott ellenük, akárcsak a DEAC, addig mi nem mentünk rá erre, hanem alighanem eldöntöttnek hittük a meccset.
Ergo nem vagyunk Falco és DEAC szint, de a gyengébb csapatok kárán lehetett volna tanulni. Majd kosáreső, mint a sportágban nagyon járatos szakember, elmondja, hogyan kellett volna szünet után játszani, amikor van 23 pont előnyöd és kb biztosra veheted, hogy a második félidőben is fogsz mintegy negyven pontot dobni. Biztos nem úgy, ahogy mi tettük. Ez lehet a játékosok fegyelmezetlensége, de még inkább a szakmai stáb hibája, amennyiben nem góhívták fel a fiúk figyelmét, hogy hogyan tartsanak meg ekkora előnyt. Persze így is jár a dicséret a Pécsnek, és minden hülyeségünkkel együtt tőlük meg extra kellett, hogy ezt megfordítsák.
"Azok az igazán boldog emberek, akik kevésnek is tudnak örülni."
Ennek szellemében amíg a Gáz utcában jó meccseket nézhetek élőben, addig elvagyok. A Falco győzelme részben fájó volt, viszont láthattam egy nagyon jó csapatot -a Falcot.
Szerintem mi is jók LENNÉNK, a fene se érti, hogy milliókat kereső emberek nem tudnak szerények és alázatosak lenni, mindig van valami ellentét, kavarás.
Az a csapat, amelyik idegenben, egy félidőben 60 pontot tud dobni, az nem rossz. Hogy aztán mégis miért lett vereség? Nyilván az említett ellentétek/kavarások/ sértődések miatt - abban nagyon bízom, hogy nem tipszmikszülés miatt.
Jól elbénáztuk! Meg volt nyerve a meccs! A félidő előtt 26-27 pont előny volt,a félidőben 23. Azt hittük jól van, ennyi volt. Lagymatagon jöttünk ki,semmi védekezés,könnyen eladott labdák,és ez lett belőle. A Pécsnél van két extra légiós, a többiek próbálják őket kiszolgálni,de néha be is dobják. Nálunk Steele visszaesett,Stark meg Laksa nem tudott annyit dobni,mint a két pécsi légiós. De ez a védekezésen ment el. Csak bámultam,hogy 4 mp-nél még volt időkérésünk. Mert? addig nem volt rá szükség? Jól mentek a dolgok? Hihetetlen. Innen nagyon nehéz lesz. Ha nem lesz védekezésünk,akkor középcsapat leszünk.
Csak kicsit összefüggésben látva, nem mentve azt, ami rossz: a Pécsnek a fiatal nélküli ötöse magyar szinten extra. És bár használható fiataljuk nincs, ez így többet ér, mint nálunk a közepesen használhatók és egy használhatatlan légiós...
Nehéz mit mondani a meccsről. A két legjobb emberünk hiányában ez az eredmény még hízelgő is lehetne nekünk.
Rendben is lenne,de voltak olyan hibák amik nem férnek bele. Tiszta ziccerek,védekezési hibák,illetve a védekezés hiánya.
Az nekem kiderült,hogy Mulalicot eddig kellett próbálni. Hozzunk mást,addig bármelyik fiatal tud annyit.
Lehet edzésen más a játék,mert ott már van Stark,de ha ennyit tudunk csak,akkor az kevés lesz. Én úgy tudom Stark nagyjából már rendben van,most könnyebb meccsek jönnek,talán belejövünk.
Tulajdonképpen az eredményesség szempontjából nagy baj nem történt,mert erre a két vereségre amúgy is lehetett számítani.
A Deac nem rossz,de Szolnokon ez lehet kevés lesz nekik.