Bocs, hogy offolom a fórumot, csak lenne egy kérdésem a jövő heti meccsel kapcsolatban.
Ha mennek rokonok, ismerősök, kispajtások vagy valakik, nincs egy szabad hely valahol? Nem foglalok (annyira) nagy helyet, nem hangoskodom és a benzinpézbe is beszállok - esetleg opcióként keresek 3 utitársat magam mellé.
emberek! így a határidő közeledtével megkérdezem. lehet az adó egy százalákát a csapatnak irányítani??? ha igen, akkor e-mailben küldjetek nekem egy pontos számlaszámot névvel...
az ollóval nem csak Te kerültél intim viszonyba...Roland is már többször magáévá tette...hm, hogy is mondta..? OLLÓ KAPITÁNY? Na mindegy valami ilyesmi.
Fertőtlenítés és sterilizálás az átadás-átvétel után feltétlen ajánlott.
Igazából nekem semmi közöm az olló eltűnéséhez. Sőt, azt se tudom hogy hogyan néz ki egy igazi olló. Nekünk GYPseknek csak ilyen műanyag ízéket adnak, nehogy kárt tegyünk magunkba. :D
Gondoltam mielőtt beszólok, utánad érdeklődöm. Mivel értékelted a Pindúr Pandúrokat és az Amerika kapitányos alsónaciját apának, így most megkegyelmezek... :) Ennek ellenére hangsúlyoznám, hogy az ollómmal "intim viszonyban" vagyok, és vissza akarom kapni. Az igazság persze az, hogy ez a családunk jelenleg egyetlen használható ollója, de nagyon szívesen veszek másikat, csak ha vágás előtt szembesülök vele, hogy nincs, persze hogy hisztizek :) Egyébként pedig köszönöm férjemnek a jóhírem keltését, este megbeszélem vele. :) :) :)
Sajnos kedves kickerünk ma költözik, így nem tud edzésre jönni. Így, ha valaki tud esetleg egy sisakot hozni a Zolinak az nagy segítség lenne. A nevében is köszönöm!