Annyit találtam róla neten, hogy Győrben 2009. október 2-3-4 CACIB kiállítás a MEOE szervezésében! Valamelyik nap bukkantam rá a MEOE honlapján, de ott már nem találom, viszont itt még fenn van: http://www.kutyavari.hu/kiall2009.htm
Gratulálok minden győztesnek és gazdinak! Úgy sajnálom, hogy mi nem jutunk el felétek kiállításra, mert messze vagyunk, de Kornél, mintha említettél volna valamilyen győri kiállítást...Mikor? Hol lesz pontosan? Oda elmennénk!!! ...persze Alíz nélkül, mert neki még tanulnia kell a szocializálódást:-( Szép délutánt mindegyikőtöknek!
A Brit adult large breed jó táp, kellemes árú és jó minőségű, a gége is ok, ezzel nem lehet baj. K9-nek mi az összetevője? Nem ismerem. Fülgyulladás pedig ennyire nem veti vissza. Biztos, hogy 40-50 cm a marmagassága?? Ez éves szukának igen kevés...kölyöknek is pici volt?
A tap amit adok neki BRIT LARGE ADULT. Azmelett meg kapja ugy minden 10 napig a K9-t., kozben meg adok marha geget megfozfe.Nem tudom az befolyasolta volna-e a fejlodeset, volt egy fulgyuladasa ugy 1 honapja.
Én szombaton voltam Kecskeméten...hmmm:))) Összejött a "nagycsapat"! Nagyon szép időt fogtunk ki, nagyon jól éreztük magunkat, vidám, poénokkal telített igazi kutyázás zajlott engiék sátránál. 8 széken, földön törökülésben baba fundi-kamasz fundik körében, ring mellett:) A kiállításra nevezett 3 Panda gyerek a két nap valamelyikén megnyerte osztályát, futott díszkörben, s ami a legfontosabb: szerető gazdáikkal együtt jól érezte magát!!:))
Ha már kipihentétek a kiállítás fáradalmait, dobjatok pár képet és az eredményekről? Sokat gondoltam rátok szombaton. Sajnos nem lehettem ott, de lélekben veletek voltam! :)
Lolly hiába mondják, hogy a fundik mulyák és csak aludni tudnak, sztem az egyik legokosabb fajta a kutyák között. Kornél kutyusod nem akar belépni a sztárok világába nem szereti ha fotózák:) Ma sok gyönyörű fundival találkoztam. Találkoztam panda babákkal is!
Az én kutyum kb 7 óra fele kap vacsit! Ezután 8-9 óra körül megy a ketrecébe! Mindig kap még egy kis finomságot és csak annyit kell neki mondani: gyere Boby megyünk aludni és szépen jön mellettem a lépcsőn lefele a teraszról, majd elöbb beér mint mi a ketrecbe! Megkapja a tányérját és megdicsérjük, jó éjszakát kívánunk neki és becsukjuk a ketrecet! Így megy nálunk minden nap, kb mint egy kisbaba:D
Sziasztok! Képzeljétek, most ledöbbentem Lédán. Mentem ki az etetőbödönjökért, és már nagyon sötét volt, az orrom hegyéig sem láttam. Léda odajött, megfogta a pulcsim ujját, és szépen elvezetett a táljukhoz. Nem rángatott, nem csipkedett, hanem szépen óvatosan vezetett, Öcsi meg a másik oldalról jött mellettem, a szőrébe kapaszkodtam. :) Soha nem tanítottunk nekik semmi ilyet.
Na mi ma szépen lekéstük a kiállítást, már csak 1 fundi volt, Olaszországból, mire kiértünk. Vasárnap lesz még valaki fundival? Mert ha igen, kimegyünk holnap korán. Írjatok! :)
Egy évesen a 40 cm nagyon kevés, még az 50 is. Évesen 60 fölött kellene már legyen a marmagassága.
Felnőtt szukák átlaga 66, ezt a magasságot 16-18 hónapos korára a szuka el is éri. Kanok tovább fejlődnek.
Milyen összetevőjű a táp? A kaja meghatározza a fejlődést, de ennyire kicsi nem lehetne...szerintem mérd meg colstokkal-centivel, mert egy puli 40 centis évesen!! 9 hónapos legfiatalabb növendéklányom, ő 64 cm most.
Mi is megyünk vasárnap Kecskemétre csak nem tudjuk hova kell menni, és hány órától kezdődik. Neten nem találok semmit a Kecskeméti kiállítással kapcsolatban.
Nekem is van egy 1 eves ujfoundlandi kutyusom, nagyon szeressuk ot, olvastam hogy a magassaguk kb.60 - 70 cm. a mienk olyan 40-50 cm. Nemtudjuk, hogy vajon meg foge nöni? Vajon a táp amit adok az befolyásolna?