Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Kedves Modik! Kérlek Benneteket, hogy ebből a topikból a 47442-es hsz-t töröljétek. Tapasztalatlan társunk címmel tett fel képet. Fontos lenne. Köszönöm.
Kérlek benneteket, a Dunakeszi Gyártelep topikból a 431. hozzászólást töröljétek. Az xyman nicknév vállalkozót keres más Dunakeszi más területen lévő építkezésre .Ez a topik nem erről szól.
Meggondoltam magam. Maradjon a nicjk. Egyébként csak azért akartam törölni,h másik címmel regeljek. De most már inkább maradjon ez.
Az viszont édekes, hogy mikor megnéztem a hozzászólásaimat az adatlapomon még 4et jelzett ki, de rákattintva a "Hozzászólásaok időrendben" fülre csak kettőt lehetett ténylegesen látni..
KÖsz a választ, de azt hogy érted, hogy nem kell használni?? Ha nem írok, egy idő után automatikusan törlődik a nick??? Jó lenne.. Hát ha örlöm, akkor télleg nem fogom többet használni... :D
Kedves traktor, ebből a topikból szántsd ki légyszi békésen a 3481-es hozzászólásom. Nem volt szép, és le is tilthatsz, mert kevesebbet kéne fórumoznom és többet dolgoznom. :)
Es ugyan vajon miert? Ugyan hogy mashogy lehet egy vitatott modszer hatasmechanizmusarol vitatkozni? Es az nem tunt fol, hogy a "vilagnezet" szot szuken veve, kizarolag a topoc temajaval osszefuggesben vettem elo? Te szimplan ram utazol valamiert.
A világnézetek harca az SOS Fórumcsoport » Egészségügyi fórumok » Természetgyógyászat » fórumban maximum homopátiás koncentrációban jelent csak ON hozzászólást. Tévedsz. Nekem nem kell sehova sem odamennem a fórumra, mert én majdnem mindenütt már eleve ott vagyok.
Kedves traktor, ugy latom, te modszeresen utanam jossz es uldozol, szolaljak meg akar a HUSZ, akar a Zene, akar az SOS forumban. Megkerdezhetnem, mi csipte a szemedet a 2 torolt bejegyzesemen Homeopatia topicban?? Vilagkepeket a szo leheto legtagabb ertelmeben emlegettem, kimondottan a taglalt modszer feltetelezett hatasmechanizmusanak ertelmezesevel kapcsolatban. Senkit nem piszkaltam, senkivel szemben nem szemelyeskedtem, mikozben masok egymasnak estek. Jo volna, ha mielott belepiszkalsz valamibe, legalabb megprobalnad ertelmezni az olvasottakat.
Te semmivel, csak olyanra válaszoltál, amit töröltem. A világnézeti kérdések feszegetése ugyan érdekes lehet ebben a témában, de alapvetően off és egy határon túl topikrombolás, mert arrafelé más módszertan dívik.