Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
"Úúúúgy van. De az egy centi különbség ( és semmi más ) mé' 10 rongy difi ?!!!"
Sztem a passziv utoszegbiztosito nyomodugo es hasonlok hianya meg az esetleges alutok miatt olcsobb amelyik olcsobb, elvileg a GBR, GRE meg a GRH volt az, de semmi logika nincs az elnevezesben.
A rovid es a hosszu normal aceltokos GRP-k ara azonos volt anno.
Akkor jutott az eszembe, amikor az IWG-ből kitekertem a szűkítőt, a gázosban meg olvastam, hogy a régi patronokhoz képest kisebb tölteteket használnak. Ezek szerint a régen méretezett szűkítéseket hozzá kell igazítani a mostaniakhoz, ott is elsősorban az önvédelmet szolgáló ( egy fajta ) gáztöltényhez, nem pedíg a pukogtatásra való riasztóhoz. A riasztóval majd annyival erősebben rúg a szán, amennyivel. Acélból van, az erőnövekedés meg nem haladja meg az 50 százalékot. Uff.
Zoller ; Ha megnézed a szűkítőt, látod hogy négyes és kb öt mm hosszú. Egy olyan cső kell bele, mint a csőszegecs, kísérletre jó is bele a 4-es csőszegecs. A feje miatt nem tud kirepülni, ha lötyögne, a szája tágítható.
A végleges és elegáns megoldás a 4-es likba fúrt M 5-ös menet, amibe egy acél 5-ös hernyócsavar jön 3,5-ös lyukkal. Ez cserélhető, kitapasztalható vele az ideális szűkítés. Nem érdemes CS-sel szarozni, a PV-re kell beállítani. Én bennehagytam a 3,5-ös csőszegecset.
A 8 mm-es FBI 8000-hez 3 mm-es menetes szűkítő kellett a csőszájba a jó működéshez.
Nem tudsz bemenni a Helsinkibe ? Ki van téve láncon mind a két fajta, amit most gyártanak, két hét múlva készen lesz. A FégArmy üzemel tovább, a légpuskások is hozzájuthatnak folyamatosan mindenhez.
Sziasztok egy rövid kérdésem lenne csak..a GRPK-9 nél a K az kompakt méretet jelöli??Tehát gondolom kisebb mint a sima grp..felhasznált anyag itt is acél???