Keresés

Részletes keresés

Doktor Toka Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1410

Azért JR Smith mezre nem vennék mérget.

Meg még az a gáz ezekkel a mezekkel, hogy nagyon durva anyagú utánzatok. Őszintén szólva, szerintem kifejezetten gáz a minőségük. Az USA-ban kapható champion-replica mezek sokkal vékonyabb, finomabb anyagból készültek és sokkal élethűbbek. És azokban játszani is lehet...

(Már bocsi, hogy rontom az üzletet, de ezek az európai Champion replikák gyengék. Én voltam a boltban az Arzenál áruházban és csak ezek voltak. Ha tudtok importálni Nike-t, vagy Reebokot, vagy az eredeti amcsi Championt arra én is beneveznék...)

Előzmény: Nagyvad (1409)
Nagyvad Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1409
nem tudod véletlenül, hogy minden csapattól lesz mez, vagy csak a divatcsapatokéból?
Előzmény: NHLFAN (1408)
NHLFAN Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1408

majd itt lesznek kb. egy hónap múlva:

www.holdfenyteam.hu

az oldal frissítés alatt.

Előzmény: suton_ (1407)
suton_ Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1407

Sziasztok,

Mezeket merre lehet kapni itt MO.n?

Az NBA store-ban láttam igen olcsó és jó cuccokat, de

1. több mint 1 hónap mire ideér

2. csak creditkártyával lehet fizetni

3. másfészeres lesz a cucc ára

Esetleg tudtok vkit, aki kimegy? vagy mostanában jön haza onnan?

Előre is köszi.

Jah és melyik adón adnak nba meccseket, mert ugye a sport1 nem szerződött le... :(

suton

Mr. WHITE Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1406

Pont  a mostani meccsel kapcsolatban gondoltam arra,hogy a New Jersey kis mákkal követhetné a phoenexi példát.Mondjuk,ha nem szórakozza el a kiegészítő embereit,akkor még inkább.

A Kidd,Jefferson,Carter hármas remek alap és szerintem draftolni is jó helyen tudnak,ha egy normális szabadügynököt be tudnának fűzni,akkor...

: =

COVY Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1405
igen ők csapatjátékot játszanak
Előzmény: rosencrantzhu (1401)
COVY Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1404
ezek mondjuk nem olyan kegyetlen számok
Előzmény: Bosco (1397)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1403

Azért ne temessük még Kiddet. Fog ő még 16 asszisztot adni egy meccsen, még többet is.

Egyébként nemrég láttam egy meccset 1997-ből. Suns-Blazers meccs volt. A Suns backcourtja: Kevin Johnson, Jason Kidd, Steve Nash. Egész jól passzolgattak... :)

progress Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1402

Bizony, ez nem mindegy. Nagyon hosszú még a szezon, és visszaüthet a Suns emberfeletti teljesítménye.

A Spurs tény hogy nagyon ott van a szeren.

Ami miatt meg bánkódom, hogy Magic ennyire kipukkadt. Az utolsó hónapban rettenetesen gyengék.

Pár játékosnál kiszámoltam a MAgicben, hogy mennyit dobnak átlagban ha nyernek és mennyit ha vesztenek. A legnagyobb különbség Steve Francisnél van (közel 5 pont). Ez alapján is látható,. hogy Steve tlejesítménye nagyon meghatározó lehet....

rosencrantzhu Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1401

Azért jegyezzük meg azt is, hogy a SAS-nek milyen jól megy amellett, hogy Duncant látványosan pihentetik. 9 kosárra dobás egy meccsen, 12 pont, 28 perc. Nem azok a számok, amik a tipikus egyemberes csapatok sztárjaira jellemzőek :)

És azért mondjuk ki, na: Nash 16 assist.  A Kidd-korszaknak végérvényesen befellegzett.

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1400
vazz, Q-Rich TIZENHÉT hármast vágott rá... vazz. de csak 4 ment be...
rosencrantzhu Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1399

Jaja. Nash rulez! ÉS a nagy trióhoz tényleg tökéletesen felnőtt QR is, úgyhogy most egyértelműen a PHO-é a legjobb kezdőcsapat. Nem biztos, hogy ehhez olyan nagyon hosszú kispad kell. Elég, ha az utolsó 10-15 meccsen nagyokat pihennek, akkor már úgyis be vannak biztosítva :)

Persze sérülés mindig közbejöhet.

Előzmény: progress (1398)
progress Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1398

Hihetetlen ez a Nash. Nekem eddig egyértelműen ő az MVP. Hogy egy ember érkezése ennyit jelentsen egy csapatnak...

Bár közben az is eszember jutott, hogy az azért pl Q. richardson is jól jött már párszor :o)

Bosco Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1397
Nem hiszem el...VC 31 pont, Kidd 19! 7 ast....mégis zakó...RJ nem volt túl jó, de Carter is kihagyta az utsó héz dobását, és az utsó öt percben nem talált be... :(
Doktor Toka Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1396
Na. Úgy néz ki mégse nyerünk... (114-95 van most a Sunsnak) Viszont KG karriercsúcsot nyom. És J. O'Neal is azt nyomott (55).
Jay-X Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1395
azt mondjátok meg kedvenc Bullsomban mér mindig Duhon a kezdő guard a maga 3 pontjával meccsenként, míg Ben Gordon a padról beszállva szór 20-at, 30-at?
Doktor Toka Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1394
Ma este Wolves-Suns meccs 2-kor élőben! Király! Nyerünk...
Doktor Toka Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1393
Z-nek lejáró 15 millás szerződése van. Nem hinném, hogy nem adna meg neki másik csapat ugyanennyit... Ennyire nem lehet bevásárolni. Redd is, Z is meg még pláne Ray Allen... Snow viszont bejöhet McInnis helyére, ha találnak egy normális outside shootert SG-nek. Sztem nem védő kell nekik (Hughes), hanem egy Reddhez hasonló player. Meg egy pass-first penetrator PG, dehát az mindenkinek kéne. (Kivéve Suns, Nets, és talán a Knicks.)
Előzmény: tribe (1388)
Nagyvad Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1392
csak Boozerre nem vonatkozott a Bird-szabály, mivel csak két éve volt a CLE-ben.
Előzmény: tribe (1391)
tribe Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1391

Nagyvad: meccsel ha tud, de nem biztos, hogy a cap engedi. lattunk mar ilyet, legutobb pl. Boozer eseteben.

Covy: en sem cserelnem le McInnist Snow-ra, de valszeg nem sok valasztasa lesz a csapatnak, mindenkepp akarnak egy masodik sztart James melle.

Simmons valoban F, de igy James jatszhat off-guard-ot. Silas mostani rendszereben is nagyjabol felcserelheto a ket pozico. Newble mint SG? pfui

COVY Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1390
nekem fel sem tűnt h dob annyit
hát én nem cserélném le McInnist Snowra
Simmons meg F

de ezekkel még korai foglalkozni
Nagyvad Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1389
Joe Johnsonra gondolsz? Szvsz minden ajánlattal meccselni fog a Suns.
tribe Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1388

McInnis majdnem 13at probalkozik meccsenkent, egyebkent nagyon jo szazalekkal, 15.7 pontos atlaga van - van ott dobas boven.

Ha Redd jonne a csapathoz, McInnis mar nem lenne ott, mert ugy hirlik tul sokat fog kerni - de nem is kellene. Sztem szepen kiegeszitene Jamest, amig a vedelem osszesik Lebron fele, vagy Z megkapja a duplat, addig Redd kint mosolyogva varna a labdat es suhintana befele.

Simmonst mint alternativat irtam, a SG helyre johet Redd vagy Hughes vagy Johnson vagy Simmons. vagy akar Ray Allen. Artol fugg, persze. A felallas:

PG - Snow

SG - Redd/Allen/Johnson/Hughes/Simmons

SF - James

PF - Gooden

C - Ilgauskas

nem csunya :)

Előzmény: COVY (1386)
COVY Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1387
valójában 8 emberrel játszanak kb, de most az egyik nem vlt bevethető
Előzmény: Olajuwon (1384)
COVY Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1386
ez leginkább Redd dobásait venné el
McInnis már így sem dob sokat
nahát Jamestől még azt az 1-2 tempódobást is elvennéd amit kintről elenged? :)
és Simmonst hova raknád? Gooden helyére?
Előzmény: tribe (1383)
COVY Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1385
ugyanmár :) azért kaphatna több időt
de néha már van jó meccse is legalább, majd talán Júing megtanitja pár dologra
bár olyan soha nem lesz mint Hakeem
Előzmény: Doktor Toka (1382)
Olajuwon Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1384

Suns ott követ el nagy hibát, hogy 6-7 emberrel akar végigjátszani 82 meccset. Nem fogják bírni.

A centereket illetően mélységesen egyetértek (bár mondjuk elfogult vagyok a kérdésben :))

Előzmény: Doktor Toka (1382)
tribe Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1383

hi,

nem hiszem h Redd erkezese artana James-nek, o inkabb McInnis dobasait venne el, akit viszont valszeg nem engedhetne meg maganak a csapat ha Redd Cleveland-be igazol. Marad tehat egy keveset dobo iranyito, ket oldalan Redd a tavolikkal es James minden massal, bent pedig Gooden es Ilgauskas (ha megfizetheto). Nem rossz.

Egyebkent nem biztos h Redd a legjobb megoldas a csapatnak, bar James-szel es Snow-val egyutt 3 hazai fiu lehetne a csapatban. Egy jobban vedekezo, univerzalisabb dobo, mint Larry Hughes vagy Joe Johnson jobban illene a csapatba sztem, de akar Bobby Simmons is, aki lenyegesen olcsobb, igy marad penz a cseresor javitgatasara is.

Lebron statisztikain viszont nem kell aggodni, ez a csapat (es a jovendobeli uj tulaj) is tudja, hogy nala nagyobb erteke nincs a csapatnak. Ot kell elegedetten tartani, es a leheto legnagyobb sztart csinalni belole. Csak egy serules allithatja meg, imho

Előzmény: Mr. WHITE (1357)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.01.03 0 0 1382

Kezdő rookie irányító - hacsak nem L. J. vagy M. J. a monogramja - = csőd.

Amúgy Barett nem rossz. De pl. a Sura-Wesley backcourt se olyan vészes. Viszont Ming elég nyomi... Pláne ahhoz képest, hogy mekkora batár-állat. Sajna jobban hasonlít Shawn Bradley-re, mint Hakeem Olajuwonra... Amare meg egyre durvább, el kell ismernem. Sebaj, szerda este játszunk velük és élőben nézem azt a meccsem. Remélem vége a Suns-nak! A Kings-nek meg congrats, nem hittem volna, hogy leverik a Spurs-t.

Előzmény: COVY (1381)
COVY Creative Commons License 2005.01.02 0 0 1381
ő túl jó lenne a Houstonnak :)
egyébként sztem Barrett nem rossz, többet kéne játszatni, esetleg kezdőként
Előzmény: Doktor Toka (1380)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!