Keresés

Részletes keresés

Enelen Creative Commons License 2004.10.04 0 0 600
Unit, Unit, elkaptalak félrelépés közben :) Ki kérdezte a jegyirodában a Bryan koncertet? Night? :)
Előzmény: Unit21 (599)
Unit21 Creative Commons License 2004.10.03 0 0 599
Sziasztok! Hogyhogy eddig nem találtam meg ezt a jó kis fórumot? Főleg, hogy egy csomó embert 'ismerek' innen? ;) Itt legalább nem fognak rám csúnyán nézni, ha magyarul írok :) Épp megint rám jött a koncertre-akarok-menni feeling és végül itt kötöttem ki! Bryan is kiköthetne itt, mondjuk úgy Április magasságában... Illetve mindegy mikor, csak jöjjön. Láttam, h vki érdeklődött az egyik jegyirodánál, h mikor hozzák már ide az emberünket, de persze pont arra nem válaszoltak... Mit lehet tenni???
Wade83 Creative Commons License 2004.10.02 0 0 598
Hi! Szerintem is az új cd valahol a 96-os és a 98-as albumok közötti szinten mozog, de nekem már "életmentő anyag" volt ennyi várakozás után. És tök jó, hogy az East Side Story-nak egy rock-osabb változatát tette rá, mert nekem egy inkább pop-beütésű változatban van meg, ami nem rossz, csak ez a másik sokkal jobb. (egyébként a szöveg is egy kicsit eltér itt-ott.) Ja, és tök jó a fórum! /Enelen: átjött, de lemaradt az eleje, meg a minőség se a legjobb, biztos a tömörítés miatt. Nem tudnád átnyomni mp3-ban? Vagy csak azt, hogy pontosan honnan lehet letölteni? Köszi egyébént!/
Előzmény: Dió83 (594)
franella Creative Commons License 2004.10.02 0 0 597
Meghozza Chelsea-ben, nagy Chelsea FC drukker, a We're gonna win-t is a Chelsea-nek irta :-) Az 18 til i die-t en is rongyosra hallgattam, de azota megvettem cd-n is :-) (De nalam meg mindig a Waking up the neighbours az abszolut csucs.)
Előzmény: crawen (595)
Attiliano Creative Commons License 2004.10.02 0 0 596

Engem érdkelne a dolog.Ha elküldenéd,megköszönném!

h.attila@index.hu

Thanks!

Előzmény: Enelen (587)
crawen Creative Commons License 2004.10.02 0 0 595

Hi!

Az 18 til I die albuma tényleg a legsikeresebb volt. Amikor megjelent rögtön meg is vettem és nem csalódtam benne, rongyosra hallgattam a kazit (szó szerint) :-)))))

De Bryant akkoriban még erőteljesen segítette John "Mutt" Lange (Shania Twain férje, Shania albumain is meglátszik a munkája) producer, aki igen-igen jó zenei ötleteket adott BA-nak.

A minap olvastam, hogy Bryan Londonban él, eléggé meglepett a dolog. Ezt eddig nem is tudtam. Hiába mindig tanul az ember.

Előzmény: Dió83 (594)
Dió83 Creative Commons License 2004.10.01 0 0 594

Az új albumra én is rákattantam amint csak tudtam.

Csalódnom ismét nem kellett, de azért ebben az is benne volt hogy nem voltak égbetörő várakozásaim.

A 96os 18 til I die albumával olyan magasra helyezte a mércét, hogy azt már utolérni sosa fogja, max megközelíteni.

A Star minden idők (egyik) legszebb szövegével kápráztat el (szvsz), a hangulata olyan tuti hogy az ereim kishíján felvágom, ott van a we are gonna win és még egy két track ami már szokatlanul zúzós tőle de nagyon (!) ott van, a lemezadó szám az egyik kedvenc, a have you ever really loved a womant és a többi rajta lévő balladát pedig gondolom szintúgy nem kell bemutatnom:)

Szóval az az album rulez!

A 98as már nem volt akkora mint a 96os, és az új korong is beleilleszkedik ebbe a sorba. De ha azt vesszük, hogy az 18 til I die egy 10es skálán kb 11es, és ehhez képest az új csak egy 10/7es vagy 10/8as, akkor az még így is elég jó:)

Egy kicsit talán elhagyhatott volna a tingli-tangli hangzásból. Ezt nem a szó szoros értelmében értem, egyszerűen csak annyi hogy ezeket sokkal könnyebben meg lehet szerintem unni, de azért ezeket is simán el lehet hallgatgatni:) Az I was only dreaming-ért és a flyingért külön respect (!), és a többi is jó, nekem nincs olyan amivel ne barátkoztam volna meg.

Agassi Fan Creative Commons License 2004.10.01 0 0 593
Nem láttam a Cometet, nem bírtam a többi gagyit végignézni. :-)
crawen Creative Commons License 2004.10.01 0 0 592

Hi BADfan-ek!

Régóta olvasgatom a topicot és teljesen felcsigáztatok az új albummal. Sajnos még nem hallottam - csak az Open Road-ot, ami klassz dalocska -, de egyre kíváncsibb vagyok rá!

Üdv mindenkinek!

C.

Enelen Creative Commons License 2004.09.28 0 0 591

Szia franella!

Láttalak ám ma bejelentkezni a badfanre is :) Majd ott nézz be a Bryanitisre, a fórumokban alul, ott vannak a magyarok.

Na mindenki! Nem értem, miért van mindenki oda a Flyingért annyira.. szép, szép, de azért nem akkora nagy durranás. Inkább az tetszik benne, hogy olyan gitáros-tábortüzes hangulata van :) Inkább a gyorsabb számok a jók erről az albumról. A Room Service nagyon tuti! Sokaknak egyre jobban tetszik a Not Romeo Not Juliet is, és a végén még én se fogok kimenni a szobából, mikor az kezdődik.. valami van benne, és el tudom képzelni, hogy koncerten, élőben jól szólhat.. Na, ezzel még barátkoznom kell.. Csak nekem tűnik úgy, vagy valóban sok számban Spirit-beütés van? A Why do you have to.. na, tudjátok, azon nagyon érezni például..

Na, de most megyek haza, mert itt suliban hiába szorongatom a CD-t, de meghallgatni nem lehet, mert minden fejhallgató madzagja el van tépve.. :( És a mai RS hallgatásom még várat magára :(

Pátok!

N

franella Creative Commons License 2004.09.28 0 0 590

8 napja vandorol a cd a discman es a cd-lejatszo kozott. Az egyetlen hibaja, hogy tul rovid :-) Elso ket nap meg hatott az ujdonsag varazsa, de mostanra mar nagyjabol letisztult, hogy melyik szam a huuuuuuuuu!!!!, es melyik a "na igen, nem lehet minden tokeletes". A legjobban igy tudnam roviden jellemezni az albumot: "It's a different melody but the same old song." De talan nem is kell, hogy Bryan olyan nagyon megujuljon - meg a vegen ujabb 7 evet kell varnunk a kovetkezo lemezre :-)

Ami engem illet, az egyetlen, amivel nem vagyok kibekulve, az a Not Romeo, not Juliette. A szovege nagyon tetszik, de maga a dal olyan lagymatag. Az abszolut kedvenc az Eastside story, a Flying borzongatoan gyonyoru, a She's a little too good for me-Open road-Room service trio mindig feldob, a This side of Paradise-Right back where I started from-Nowhere fast a mondanivalojaval fogott meg, az I was only dreaming es a Why do you have to be so hard to love meg a kotelezo Bryan-balladak koze tartozik.

Amin viszont meglepodtem, az az, hogy a rotterdami koncerten (amire nem sikerult eljutnom :,-((( ) csak 3 dal ment az uj albumrol (Open road, Room service, Not Romeo, not Juliette), volt viszont Summer of '69 akusztikusan, All for love, meg Straight from the heart mint zaroakkord. Remelem lesz hamarosan igazi Room service turne is!!! 

Enelen Creative Commons License 2004.09.28 0 0 589
Nekem inkább elég nyálasnak tűnik.. nem Bryan stílusa.. szóval szerintem ezért maradt le. Azért persze jó, ha az embernek megvan minden megszerezhető :) A No One nem rossz, de nem tőle :)
Előzmény: mágnes69 (588)
mágnes69 Creative Commons License 2004.09.27 0 0 588
No one nekem is megvan, de nem a Kazaa-ról. Viszont nem tudom megmondani, honnan való. Az biztos, hogy már több helyen találkoztam vele. De nem értem, miért nem teszi rá valamelyik albumra?! Biztos valamelyik exgirl-je letiltotta. Na jó, utálok mások magánéletében turkálni. De azért gyanús, mert túl öszinte ez a szám.
Előzmény: Enelen (587)
Enelen Creative Commons License 2004.09.27 0 0 587

Terjed egy új szám a Kazaa-n, a címe No One. Valaki állítólag rákérdezett Bryannél, aki be is vallotta, hogy az övé, de nem lett volna szabad kiszivárognia. Nem lesz rajta egyik lemezen se, szóval abszolúte titkos verzió :) Olyan titkos, hogy már nekem is megvan, épp most kaptam. Ha valaki kéri, nálam lehet rendelni :) Szükséges hozzá egy db. jó nagy postaláda, egy megán felül van a dolog mérete. Vagy nézzétek meg a Kazaa-t.

Sőt, most hogy nézem, még szövege is van:

NO ONE
Written by Adams, Thornalley und Elofsson

You pack your bags - call a cab
Leavin´ what we have
Think it over - over
We´re gonna make a mistake

Cuz if we throw it all away - we´re gonna be lonely girl
Oh, can´t you see that...

No one - will ever love you like I love you
Will ever touch you like I touch you
No one - even if you find another...
Will ever give you what I give you - no one
Who will ever love you like I done - no one

So take your keys - n´close the door
Tell me - what `cha lookin´ for?
Cuz it ain´t over - and you know it
There´s something I gotta say oh ya that
If we throw it all away - we´re gonna be lonely
Girl - I gotta tell ya

Will ever kiss you like I kiss you
No one - even if you find another...
No one...no one
If we throw it all away - we´re gonna be lonely - girl

You pack your bags - call a cab
Leavin´ what we have
Think it over

Steffi21 Creative Commons License 2004.09.27 0 0 586
Irigyellek! :-)))))
Előzmény: nariam (583)
mágnes69 Creative Commons License 2004.09.26 0 0 585
Wow Tyler!!! Naggyon örülök, hogy ennyire elnyerte tetszésedet!!! Pedig már vártam tőled a kritikákat! Erre tessék.... Teljesen egyetértek veled: a hangzás/hangszerelés egyszerűen tökéletes! És ez a 11 szám így, együtt.....hm, még mindig nem találom a helyes kifejezést.
Előzmény: tyler-durden (584)
tyler-durden Creative Commons License 2004.09.26 0 0 584
szerintem kurva jó az új album. a hangszerelés és az utómunkálatok (production, master stb.) pedig fantasztikusra sikerültek. Hihetetlenül jól szól.
nariam Creative Commons License 2004.09.25 0 0 583

Megnéztem a Comet-et, feltétlenül nézzétek meg hétfön a Viván, mert volt benne!!!!

Borosta, kicsit fáradt enyhén gyürött fej, de akkor is jó volt!!!

nariam Creative Commons License 2004.09.25 0 0 582

A Badfan.com-on írják, hogy a Comet2004 díjkiosztón mint vendég rész fog venni.

Nem tudom kinek vannak otthon ezek a tv csatornák

BA as a guest on Comet today.
Show on tv, as folowed:
VIVA
25.09. 19:45-23:45h + 23:45-3h
26.09. 16-19h
27.09. 18-21h
29.09. 9:45-13h
30.09. 12-15h
02.10. 14-17h

VIVA PLUS
30.09. 23-02h
02.10. 21-00h

RTL
25.09. 16:45-18:45h
All CE times. 

RTL-t tudom fogni, majd megnézem délután. Tegnap este leadta élöben de nem értem rá megnézni, videót én balga meg elfelejtettem beállítani.De a magyar VIVA is adja a díjkiosztót szept 27-én 20-22 óráig.

Tegnap volt az esemény, úgyhogy a magyar vivatv oldalon is elolvashatjátok, hogy fellépet 1 dal erejéig. 

mágnes69 Creative Commons License 2004.09.24 0 0 581
Bingó!!! Én speciel szívesen költöznék, mert eléggé unom ezt a kétlakiságot (badfan+index). Örülök, hogy meglett az album! Egy hét hátrányt hamar le lehet dolgozni :)
Előzmény: Enelen (580)
Enelen Creative Commons License 2004.09.24 0 0 580

Igen, én vagyok Nora a badfanen.. Te viszont ki is vagy? Valahol láttam már ugyanezt a beírást.. Nocsak.. :) Ági69?? :D Megvagy!

r e k l á m:

A rebelsite.try.hu-ra nincs kedve valakinek átköltözni? Csináljunk már egy élő magyar BADoldalt! Na! :)

/r e k l á m

Előzmény: mágnes69 (572)
nariam Creative Commons License 2004.09.23 0 0 579

Igen ezeket már láttam amikor idetévedtem a múlt héten, bevallom innen ugrott be az, hogy leszek olyan "pofátlan" és így ismeretlenül merek kérni.

Várom a méledet, a képek nagggggyon jók! Én nem voltam ennyire közel a tüzhöz:)))

Előzmény: Agassi Fan (578)
Agassi Fan Creative Commons License 2004.09.23 0 0 578
Itt van három kép a koncertről. .-)
Előzmény: Agassi Fan (287)
Agassi Fan Creative Commons License 2004.09.23 0 0 577

ok, írok emailt.

Szerintem egész jó képeink lett. Raktam is be ide a topicba, ha jól emlékszem.

Előzmény: nariam (575)
nariam Creative Commons License 2004.09.23 0 0 576

Sziasztok!

Én sem tudok még véleményezni, mert a cd-ém még nem ért el hozzám, de már megvették. Egyelöre csak a BBc2-röl letöltött koncertet élvezem.

Na meg néha az Open Road klippet ha elkapom valamelyik csatornán.

nariam Creative Commons License 2004.09.23 0 0 575

Szia Agassi Fan!

Sajnos nem vagyok budapesti de remélem ez nem okoz problémát...:)))

Sopronban lakom, emil címemet beírtam már korábban, így megbeszélhetnénk a részleteket. Nem tonnaszámra gondoltam csak pár általad jónak ítélt fotóra.

(de lehet egyáltalán rosszat készíteni Róla??!!:)))

Persze a postaköltségedet is fizetem, írj és megbeszéljük.

Elöre is köszönöm!!!

Előzmény: Agassi Fan (564)
tyler-durden Creative Commons License 2004.09.22 0 0 574
11
Előzmény: Agassi Fan (573)
Agassi Fan Creative Commons License 2004.09.22 0 0 573
37 perces a cd??? Hány dal van rajta, 10?
Előzmény: mágnes69 (572)
mágnes69 Creative Commons License 2004.09.21 0 0 572
Most hirtelen nem tudnám megfelelő pozitív jelzővel illetni. Engem szíven talált minden egyes dal. Van viszont egyetlen piciny, bagatel problémám: Bryanből nem elég 37 perc!!! De erre is megtaláltam már a helyes választ: éppen ennyi időbe telik reggel feljönnöm Pestre, tehát induláskor lenyomom a playt, érkezéskor stop. Szólnom kéne Bryannek, hogy a villamosútra is írjon már egy albumot.
Előzmény: Brecker (571)
Brecker Creative Commons License 2004.09.21 0 0 571
Vélemények, Vélemények, Véleményeket akarok!!!!!!!!!!!!! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!