Sziasztok! Hogyhogy eddig nem találtam meg ezt a jó kis fórumot? Főleg, hogy egy csomó embert 'ismerek' innen? ;) Itt legalább nem fognak rám csúnyán nézni, ha magyarul írok :) Épp megint rám jött a koncertre-akarok-menni feeling és végül itt kötöttem ki! Bryan is kiköthetne itt, mondjuk úgy Április magasságában... Illetve mindegy mikor, csak jöjjön. Láttam, h vki érdeklődött az egyik jegyirodánál, h mikor hozzák már ide az emberünket, de persze pont arra nem válaszoltak... Mit lehet tenni???
Hi!
Szerintem is az új cd valahol a 96-os és a 98-as albumok közötti szinten mozog, de nekem már "életmentő anyag" volt ennyi várakozás után. És tök jó, hogy az East Side Story-nak egy rock-osabb változatát tette rá, mert nekem egy inkább pop-beütésű változatban van meg, ami nem rossz, csak ez a másik sokkal jobb. (egyébként a szöveg is egy kicsit eltér itt-ott.) Ja, és tök jó a fórum!
/Enelen: átjött, de lemaradt az eleje, meg a minőség se a legjobb, biztos a tömörítés miatt. Nem tudnád átnyomni mp3-ban? Vagy csak azt, hogy pontosan honnan lehet letölteni? Köszi egyébént!/
Meghozza Chelsea-ben, nagy Chelsea FC drukker, a We're gonna win-t is a Chelsea-nek irta :-) Az 18 til i die-t en is rongyosra hallgattam, de azota megvettem cd-n is :-) (De nalam meg mindig a Waking up the neighbours az abszolut csucs.)
Az 18 til I die albuma tényleg a legsikeresebb volt. Amikor megjelent rögtön meg is vettem és nem csalódtam benne, rongyosra hallgattam a kazit (szó szerint) :-)))))
De Bryant akkoriban még erőteljesen segítette John "Mutt" Lange (Shania Twain férje, Shania albumain is meglátszik a munkája) producer, aki igen-igen jó zenei ötleteket adott BA-nak.
A minap olvastam, hogy Bryan Londonban él, eléggé meglepett a dolog. Ezt eddig nem is tudtam. Hiába mindig tanul az ember.
Az új albumra én is rákattantam amint csak tudtam.
Csalódnom ismét nem kellett, de azért ebben az is benne volt hogy nem voltak égbetörő várakozásaim.
A 96os 18 til I die albumával olyan magasra helyezte a mércét, hogy azt már utolérni sosa fogja, max megközelíteni.
A Star minden idők (egyik) legszebb szövegével kápráztat el (szvsz), a hangulata olyan tuti hogy az ereim kishíján felvágom, ott van a we are gonna win és még egy két track ami már szokatlanul zúzós tőle de nagyon (!) ott van, a lemezadó szám az egyik kedvenc, a have you ever really loved a womant és a többi rajta lévő balladát pedig gondolom szintúgy nem kell bemutatnom:)
Szóval az az album rulez!
A 98as már nem volt akkora mint a 96os, és az új korong is beleilleszkedik ebbe a sorba. De ha azt vesszük, hogy az 18 til I die egy 10es skálán kb 11es, és ehhez képest az új csak egy 10/7es vagy 10/8as, akkor az még így is elég jó:)
Egy kicsit talán elhagyhatott volna a tingli-tangli hangzásból. Ezt nem a szó szoros értelmében értem, egyszerűen csak annyi hogy ezeket sokkal könnyebben meg lehet szerintem unni, de azért ezeket is simán el lehet hallgatgatni:) Az I was only dreaming-ért és a flyingért külön respect (!), és a többi is jó, nekem nincs olyan amivel ne barátkoztam volna meg.
Régóta olvasgatom a topicot és teljesen felcsigáztatok az új albummal. Sajnos még nem hallottam - csak az Open Road-ot, ami klassz dalocska -, de egyre kíváncsibb vagyok rá!
Láttalak ám ma bejelentkezni a badfanre is :) Majd ott nézz be a Bryanitisre, a fórumokban alul, ott vannak a magyarok.
Na mindenki! Nem értem, miért van mindenki oda a Flyingért annyira.. szép, szép, de azért nem akkora nagy durranás. Inkább az tetszik benne, hogy olyan gitáros-tábortüzes hangulata van :) Inkább a gyorsabb számok a jók erről az albumról. A Room Service nagyon tuti! Sokaknak egyre jobban tetszik a Not Romeo Not Juliet is, és a végén még én se fogok kimenni a szobából, mikor az kezdődik.. valami van benne, és el tudom képzelni, hogy koncerten, élőben jól szólhat.. Na, ezzel még barátkoznom kell.. Csak nekem tűnik úgy, vagy valóban sok számban Spirit-beütés van? A Why do you have to.. na, tudjátok, azon nagyon érezni például..
Na, de most megyek haza, mert itt suliban hiába szorongatom a CD-t, de meghallgatni nem lehet, mert minden fejhallgató madzagja el van tépve.. :( És a mai RS hallgatásom még várat magára :(
8 napja vandorol a cd a discman es a cd-lejatszo kozott. Az egyetlen hibaja, hogy tul rovid :-) Elso ket nap meg hatott az ujdonsag varazsa, de mostanra mar nagyjabol letisztult, hogy melyik szam a huuuuuuuuu!!!!, es melyik a "na igen, nem lehet minden tokeletes". A legjobban igy tudnam roviden jellemezni az albumot: "It's a different melody but the same old song." De talan nem is kell, hogy Bryan olyan nagyon megujuljon - meg a vegen ujabb 7 evet kell varnunk a kovetkezo lemezre :-)
Ami engem illet, az egyetlen, amivel nem vagyok kibekulve, az a Not Romeo, not Juliette. A szovege nagyon tetszik, de maga a dal olyan lagymatag. Az abszolut kedvenc az Eastside story, a Flying borzongatoan gyonyoru, a She's a little too good for me-Open road-Room service trio mindig feldob, a This side of Paradise-Right back where I started from-Nowhere fast a mondanivalojaval fogott meg, az I was only dreaming es a Why do you have to be so hard to love meg a kotelezo Bryan-balladak koze tartozik.
Amin viszont meglepodtem, az az, hogy a rotterdami koncerten (amire nem sikerult eljutnom :,-((( ) csak 3 dal ment az uj albumrol (Open road, Room service, Not Romeo, not Juliette), volt viszont Summer of '69 akusztikusan, All for love, meg Straight from the heart mint zaroakkord. Remelem lesz hamarosan igazi Room service turne is!!!
Nekem inkább elég nyálasnak tűnik.. nem Bryan stílusa.. szóval szerintem ezért maradt le. Azért persze jó, ha az embernek megvan minden megszerezhető :) A No One nem rossz, de nem tőle :)
No one nekem is megvan, de nem a Kazaa-ról. Viszont nem tudom megmondani, honnan való. Az biztos, hogy már több helyen találkoztam vele. De nem értem, miért nem teszi rá valamelyik albumra?! Biztos valamelyik exgirl-je letiltotta. Na jó, utálok mások magánéletében turkálni. De azért gyanús, mert túl öszinte ez a szám.
Terjed egy új szám a Kazaa-n, a címe No One. Valaki állítólag rákérdezett Bryannél, aki be is vallotta, hogy az övé, de nem lett volna szabad kiszivárognia. Nem lesz rajta egyik lemezen se, szóval abszolúte titkos verzió :) Olyan titkos, hogy már nekem is megvan, épp most kaptam. Ha valaki kéri, nálam lehet rendelni :) Szükséges hozzá egy db. jó nagy postaláda, egy megán felül van a dolog mérete. Vagy nézzétek meg a Kazaa-t.
Sőt, most hogy nézem, még szövege is van:
NO ONE Written by Adams, Thornalley und Elofsson
You pack your bags - call a cab Leavin´ what we have Think it over - over We´re gonna make a mistake
Cuz if we throw it all away - we´re gonna be lonely girl Oh, can´t you see that...
No one - will ever love you like I love you Will ever touch you like I touch you No one - even if you find another... No one - will ever love you like I love you Will ever give you what I give you - no one Who will ever love you like I done - no one
So take your keys - n´close the door Tell me - what `cha lookin´ for? Cuz it ain´t over - and you know it There´s something I gotta say oh ya that If we throw it all away - we´re gonna be lonely Girl - I gotta tell ya
No one - will ever love you like I love you Will ever kiss you like I kiss you No one - even if you find another... No one...no one If we throw it all away - we´re gonna be lonely - girl
You pack your bags - call a cab Leavin´ what we have Think it over
Wow Tyler!!! Naggyon örülök, hogy ennyire elnyerte tetszésedet!!! Pedig már vártam tőled a kritikákat! Erre tessék.... Teljesen egyetértek veled: a hangzás/hangszerelés egyszerűen tökéletes! És ez a 11 szám így, együtt.....hm, még mindig nem találom a helyes kifejezést.
A Badfan.com-on írják, hogy a Comet2004 díjkiosztón mint vendég rész fog venni.
Nem tudom kinek vannak otthon ezek a tv csatornák
BA as a guest on Comet today. Show on tv, as folowed: VIVA 25.09. 19:45-23:45h + 23:45-3h 26.09. 16-19h 27.09. 18-21h 29.09. 9:45-13h 30.09. 12-15h 02.10. 14-17h
VIVA PLUS 30.09. 23-02h 02.10. 21-00h
RTL 25.09. 16:45-18:45h All CE times.
RTL-t tudom fogni, majd megnézem délután. Tegnap este leadta élöben de nem értem rá megnézni, videót én balga meg elfelejtettem beállítani.De a magyar VIVA is adja a díjkiosztót szept 27-én 20-22 óráig.
Tegnap volt az esemény, úgyhogy a magyar vivatv oldalon is elolvashatjátok, hogy fellépet 1 dal erejéig.
Bingó!!! Én speciel szívesen költöznék, mert eléggé unom ezt a kétlakiságot (badfan+index). Örülök, hogy meglett az album! Egy hét hátrányt hamar le lehet dolgozni :)
Most hirtelen nem tudnám megfelelő pozitív jelzővel illetni. Engem szíven talált minden egyes dal. Van viszont egyetlen piciny, bagatel problémám: Bryanből nem elég 37 perc!!! De erre is megtaláltam már a helyes választ: éppen ennyi időbe telik reggel feljönnöm Pestre, tehát induláskor lenyomom a playt, érkezéskor stop. Szólnom kéne Bryannek, hogy a villamosútra is írjon már egy albumot.