Keresés

Részletes keresés

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3268

Na, csak hogy tudjatok, de van, aki latta is, nekem is volt ifjusagomban hosszabb hajam, ha nem is olyan rokkeres pörgethetö, de legalabb vallig erö. Es lelkemben mai napig hippi maradtam. Csak hat ugye vannak olyan kenyszerüsegek, mint az örökölt genek, es egy ponton par eve belattam, az en hajam nem biztos hogy alkalmas jezusi-bergeres frizurara... De most összel is ramtört egy nosztalgiahullam es kvazi növeszteni kezdtem, de egyszercsak par hete elegem lett, hogy minden futas utan mossam (kocogok rendszeresen:), ugyhogy most megint kopasz lettem, a kenyelem vegett:)

Macikam, a kis-sün mar a finisben van, epp mai, friss adatok: 35. hét, 42 cm, 2600 gramm. A tezis meg mindig tartja magat, hogy nönemü, bar eddig meg sose mutatta meg teljesen magat az ultrahangon, szegyenlös a lelkem. Ugyhogy meg erhet minket meglepetes a vegen, es Áprilka Noémi helyett Bálint Máté lesz. Csak azt nem tudom, akkor a sok rengeteg rozsaszin cuccal mit csinalunk:))) Nem akarjuk rögtön az elejen megzavarni a szexualis fejlödeset...

and4 Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3267

Javaslom a vukettőt talán segít! :)

Előzmény: mamut_ (3266)
mamut_ Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3266

And4!

Bizok benned/ bennetek és tiszta szivemből remélem hogy bevesztek majd magatok közé a hosszu hajuak táborába mert a szivem mélyén még mindig hosszu hajam van!  :)))   Amugy már 2 cm híján 50 cm volt!  :)))

Tudom András, Ákos!Nektek már volt hosszabb is!De nekem csak erre tellett! :D

Szoval bizom bennetek és remélem hogy ott lehetek majd köztetek a hosszuhajuak táborában!  :DD

Előzmény: and4 (3265)
and4 Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3265

Összes csajnak ezen a csatornán is Nagyon Boldog Nemzetközi Nőnapot kívánok! A másik csatornán (SMS) a ki gyorsan visszaválaszolt VIP meglepetésben részesült. Következő verseny 2006. 03. 08. :). 

A hosszúhajról: furcsa meglepetéssel vettem észre hogy most nem én sértődtem meg pedig én szoktam nem is értem ezt :) De tudod mit Öregfehér mi tartsunk ki hosszúhajúak, nekünk azért jó mert mi már rövidhajúak is voltunk, de a rövidhajúak lehet hogy sosevoltak hosszúhajúak, csak vágyakoznak rá, vagy nem merik megnöveszteni. (pláne az ilyenek mint Jónáspeti, már esélyük sincs)

Ezaz következő vetélkedő téma a táborban: kopaszok, rövidhajúak, hosszúhajúak 3 csapat.

A

mamut_ Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3264

Jajj!Majd elfelejtettem!Mitől oktogon az oktogon.Hmmmm nem is tudom hogy merjem-e mondani mert lehet hogy butaságot mondok vele.Mondjuk nem érezném magamat kellemetlenül mert csak azt tudom mondani amit nekem is mondtak.

Akkor el is mondom.Az Oktogon -november 7 tér- szoban benne van az okt ami zenei téren 8at jelent.Az oktogonnak pedig 8 sarka vagy oldala van.Ezt most hirtelen nem tom hogy melyik mert mindig megkavarom hogy sarok-e vagy oldal.Jo lenne már megjegyeznem.De ha téves ez a szubsztancia akkor kérlek javitsatok ki.

Hmmmm...................  Tegyek be ide képet az uj "séróról"?  :))

Nah majd meglátom hgy mit tehetek az ügy érdekében!  :) De csak akkor ha lelkileg erősek vagytok!Kérdezzétek meg Andrist!Majdnem összeesett a gyönyörűségtől! :))

Nah mára asszem abba hagyom az amperkedést.

Ui.: De a szememet rajtatok tartom!!!  :))

mamut_ Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3263

Sziasztok!

Elősször is!Nagyon Boldog Nőnapot kivánok minden nőnek akit itt a forumon megtalálhatunk, illetve minden kedves női hozzá tartozonak!Jelképesen elfogadtok tőlem 1 szál virágot?  :))  Szivből adom!  :)

Nyulam-bulam!Ez az ultra konzervativ hozzá állással nincsen semmi baj!Néha már én is untam 1 kicsit a hosszu hajat.De csak nagyon ritkán.

Apu!Hogy vagytok?Kicsit mesélj nekem hogy mi van veletek és a legkisebb sünivel? :)Remélem minden rendben van veletek!

Puszi mindenkinek

F.Ági Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3262
Szevasztok mentem!
cibkat Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3261
OK!

F.Ági Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3260
Ugy terveztem, hogy nálad vagy otthon.. feltéve ha nem megy a család Szekszárdra mert akkor kicsit gubancos lesz a dolog részemről..
cibkat Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3259
Söröző, vezetők lesznek ott. Hol alszol?

F.Ági Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3258

Ki lesz ott?? És mi az?

Peti válaszoltam ha még tudsz kettőig írj vissza mert utána megyek.

cibkat Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3257
FIGYELEM! Megbeszélés péntek délután 5-kor a STEXBEN. (Blaháról 4-es, 6-os). Uff.

F.Ági Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3256

Nándi szótárba:  B. m. k. v. g.! Nem mertem kiírni..

F.Ági Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3255
Komolyan vettem volna? Olyan lennék? Önvizsgálatot végzek.. Sosem értem a vicceket.. Nem is tudok nevetni..
cibkat Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3254
Ja, hogy az alakítások. Az tényleg jó volt.

Előzmény: nyugatinyúl (3253)
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3253

Bocsanat, hosszu hajuak, csak a vicces ultrakonzervativ enem szolalt meg, nem kell komolyan venni.

A Közelebb mint film tetszett, ahogy megrendeztek es a zsenialis szineszi alakitasok miatt (szerintem, nekem, az en izlesemnek, szinhazi szemmel), nem kell messzemenö szemelyes parhuzamokat keresni:) Egyebkent meg kicsit valoszinüleg fickofilm. Mint ahogy a Sideways c. masik nagyszerü amerikai film is, reg röhögtem mar ennyit hangosan moziban! Egy legenybucsu-hét, mintha mondjuk en meg kicsirigo elutazna egy hetre az esküvöje elött, hihetetlen kalandok, intellektualis melyseggel megspekelve.

cibkat Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3252
Ja. Kár, hogy már Tarzan rácsapott.

Előzmény: F.Ági (3250)
cibkat Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3251

Szia Ági!

A vicc az, hogy András mondta Maciról, hogy rövid haj=>ember lett.

Köszönjük szépen Peti! láttuk tegnap Emesével a Közelebbet. Mindjárt vettük a lapot, hogy miért tetszett neked. Mi nem voltunk elalélva.

F.Ági Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3250

És a Zoliknak:

Szépis, jóis..

F.Ági Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3249

Öcsém, és Öreg Bakos nevében kikérem nekik a hosszú hajúakról alkotott véleményt, és én is az párti vagyok fiú, férfi, bácsi téren.

De mint lány, nő, néni köszönjük a megemlékezést Péterünknek!!

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3248

A Zolik még csak hagyjan, de az összes egyent is eltessen az Isten nemzetközi napjan, aki csak bajosan tud allva pisilni:))))) Imadunk titeket, oda nektek taborsandorral ez alkalombol! Milyen jot lehetne vele most tanakodni az irodaban: Katika, Katika, jöjjön csak gyorsan, sürgös megbeszelni valonk van az irodamban, na.

Sünenikö lanyomnak irtam vegre valaszt, csak hogy tudja, ha erre jar, mert mar biztos nagyon varja!

Maci fiam, nagyon helyes, hogy vegre jo utra tertel, mindig is mondtam neked, hogy olyan hosszu hajat csak a lanyok hordanak, a buzik meg a majmok. Hogy néz az ki. Tisztesseges embernek rövid a haja. Na. A hosszu haj zavarja a gondolkodast, a kilatast, az emesztest, a nemi eletet. Csak igy tovabb. Apád.

cibkat Creative Commons License 2005.03.08 0 0 3247

Macika! És mitől Oktogon az Oktogon. Akkor is ez volt a nagy kérdés.

Na ide egy új sérós fotót mielőtt megnől!

Kedves Zolik! A fületek érjen a bokáitokig! - Hú de szép lesz.

Előzmény: mamut_ (3246)
mamut_ Creative Commons License 2005.03.07 0 0 3246

Drága egyetlen sün Édesanyám!  :)

Az oktogon kérdésére visszatérve.Én tom hogy hol van az oktogon és eddig is tudtam.Sőt!Azt is tudtam hogy hogyan kell eljutni oda  :))))

Amugy emléxem erre a témára csak már nem tom hogy mi inditotta el ezt a kérdést.

And4!Érezd magad megtisztelve hogy láthattad az uj designomat mert ha jol számolom akkor még dobogós helyen vagy ezzel azok között akik olvasotáborosok.De nem vagyok benne biztos. :))   Lehet hogy már lecsuztál erről az előkelő helyről!Azért érezd magad megtisztelve!  :DD

Nah puszi mindenkinek!

Előzmény: cibkat (3245)
cibkat Creative Commons License 2005.03.07 0 0 3245
Macika drága! Oktogon kérdés megldódott-e már?

and4 Creative Commons License 2005.03.06 0 0 3244

Meg a haja is rövid lett!! (én láttam) Tán még ember lesz belőle! Íme az OLVASÓTÁBOR újabb eredménye!

A

mamut_ Creative Commons License 2005.03.06 0 0 3243

Sziasztok!

Hogy vagytok?Remélem mindenki jol van!Ma éjjel hazafele találkoztam Andrissal és mondta hogy ha nem irok a forumra akkor nem mehetek a táborba! :)  Szoval ezzel most eleget is szeretnék tenni és remélem jová hagyjátok a cselekedetemet és elvisztek magatokkal nyáron!Amugy már tök várom!Hiányoztok mindannyian és a hangulat is nagyon hiányzik!Remélem minnél hamarabb találkozunk!

Azért nem szabadultok meg tőlem és ha tudok akkor sűrűbben fogok felnézni és beirogatni!

Legyetek rosszak meg minden!

puszi

sziasztok

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.03.04 0 0 3242
irjuk össze a Nándi-szótárt, könyörgöm! Ne hagyjuk enélkül tengödni a Föld bolygón az elkövetkezö generációkat!!!
cibkat Creative Commons License 2005.03.04 0 0 3241

Eljutsz, jó lesz.

Írjad, írjad és sok szépet, mert nagyon kell! Vasárnapig kihúzom.

Nekem Nándi fergeteges szófordulatai (és ígéretei) közül változatlanul a kedvencem a "jó hangulat, kedves szó, színes programok".

Előzmény: nyugatinyúl (3240)
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.03.04 0 0 3240

Sonnenstr. 62, Düsseldorf, 40227, 4. emelet. Kihelyezett pesti tagozat.

Katikám, ha minden igaz, legkesöbb vasarnap te is sorra kerülsz, de lehet, hogy meg most.

Nandi, ez az "ultra-retro jelleg" irodalmi dijat erdemel ki tölem. Kellene irnod egy Nandi-szotart, besztszeller lenne:)

Egyszer eljutok meg en is az eletben a Winyoba?

cibkat Creative Commons License 2005.03.04 0 0 3239

De ugye csak szurkolsz???

Akkor tehát márc. 11 péntek délután, Budapest. Jöhetnek a helyszínjavaslatok.

Előzmény: Ziggy Stardust (3238)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!