Ez egy ilyen nap. Pars negyedik helye egész konszolidált ahhoz képest, hogy Jelimo sokadik, Iszinbajeva pedig érvényes kísérlet nélkül fejezte be a versenyt.
Az a véleményem, hogy Pars Krisztián nem nyerő típusú versenyző. Semmi bajom nem lenne, ha most úgy lett volna 4. hogy az előtte lévők mint 81-82 m körülit dobnak. De ennyire gyenge színvonalú kalapácsvető döntőt én személy szerint még nem láttam. Hiába veri az egész mezőnyt év közben a különböző versenyeken, ha a legfontosabb pillanatban betlizik. Sajnos tavaly az olimpián ugyanez volt a helyzet mint most.
Az egyik gyerekem csinálta azt kisebb korában, hogy verseny előtt azt számolgatta, hány indulónak kéne megbetegednie, beborulnia a vizbe stb, hogy neki biztosa dobogós helye legyen és boldogan rohant hozzánk, hogy X.Y-nak be van gipszelve a keze, biztos nem indul. 11 évestől még elfogadom, de felnőttektől nem hagzik olyan aranyosan....
Sajnos nem értek a kalapácsvetés technikájához, tényleg jó lenne tudni min múlik, hogy egyik versenyen a 80 m feletti, a másikon meg 4 méterrel kevesebb sikerül.
Most őszintén, mért kéne álszenteskedni?! Senki nem kívánt törést, meg esést. Egyszerűen én is szurkoltam, hogy hajítsák hálóba, dobjanak kicsit. Nem szép dolog, de őszinte. Ilyen helyzetekben valahogy nem tudom azt kívánni, hogy légy ügyes, dobj nagyot!
Amúgy kiváncsi leszek mit mond Krisztián, mert ez egy nagy rakás .... volt. De talán tanult belőle. A lényeg London.