Keresés

Részletes keresés

kvatro Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57284

Talán akkor most legyen újra foci.

Vasárnap nyerni kell Újpesten!

A tippem:

Újpest-MTK 0:2 Kanta, Pál

HAJRÁ MTK!

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57283

Semmi gond.

Hidd el én sem önsanyargatásból jöttem be oda, amit mindenki más nem zsidó elkerül, mint a pestist, ha nem vettétek volna észre....

Azt meg több diploma után nem hiányzik, hogy megkapjam amit, bár ilyenektől nem zavar. Félreértés elkerülésére az ilyenek alatt nem zsidót értem, hanem az ilyen embereket, kik továbbra sem konkrétan emelnek ki valamit egy hozzászólásból, ez múltkor sem igazán sikerült nektek, hanem általános mocskolódás, vagy emberi gyalázás, felsőbbrendű lenéző szövegek, ez mindig megy még nektek..

Egyszerűen, mint múltor is fogadtam néhány kollégámmal(köztük néhány zsidó vallású de nagyon jó magyar emberrel, és itt a hangsúly az EMBEREN van, nem a magyaron, bár sajnos Kispest szurkolók, de nem lehet mindenki tökéletes...:) ), hogy ezekre ti, hogy reagáltok. Egyikről olvashattok írásokat rendszeresen.  Gondoltam lássák a helyzet erről az oldalról is. Bejött, most is. Az a röhejes, hogy a néhányból két hozzászólásomat nem is én írtam be, hanem ők(felajánlottam nekik), mondván erre mi jön, hogy lássák. Mindig mindent ki lehet számítani itt, nem volt kockázat. Két zsidó(nem csak mondják magukról, hanem hithű vallásos és büszke zsidó és magyar emberek, kíváncsi vagyok ezt itt hányan mondhatják el ,főleg a vallásos részt) szívből jövő beírására akadtok ki és jönnek a jelzők, ennél röhejesebb helyzet nem is lehet, bizonyítva állításomat, hogy nincs és nem is lehet kommunikáció.  Valaki vagy beáll és mindenben egyettért vagy kussoljon.

Erre jók vagytok mert nagyon sok mindent be lehet mutatni. Állatorvosi ló. Ez van most, így állunk. Majd megadom hol olvashattok a médiában két bejövetelemről és erről, feldolgozva, az arra jött reakciókról összegzést és idézeteket. Gondosan lementettem mindent, mert nem semmi. Igaz főleg a múltkori volt a hatásosabb. Egy kis időt kellett várnom azután, mert biztos ami biztos.

Most pedig:

Kérem a moderátort kérem törölje a hozzászólásaimat innen, ne zavarja tovább ezen "urakat" az én "röhejes és pszichopatológiás" beírásaim.

További szép mocskolódást, gyalázkodást, vagy beírásokat, hogy ilyennel nem is foglalkozunk, stb !

Hali !

Előzmény: r.tonyo4 (57276)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57282

Gondoltam, trendi leszek...

Előzmény: fortune_teller (57281)
fortune_teller Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57281

jewdience?

Előzmény: Feyd-Rautha (57279)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57280

Ertem, es koszonom, hogy nemmagyarul irtal, mert en nemmagyar vagyok, es sajnos csak a nemmagyart beszelem...

Előzmény: Feyd-Rautha (57279)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57279

Ez csak egyfajta döbbent applause volt a közönség soraiból...

Előzmény: Törölt nick (57278)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57278

Kerlek teged, ne allj kulturalt vitank utjaba...!

Előzmény: Feyd-Rautha (57274)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57277

Tompi, toled pedig arrol kernek "listat", hogy mi az, amit meeg el kell engedni a fulem mellett, mert belatom, hogy hajlamos vagyok sarkosan nezni dolgokat, de talan meeg, 44evesen fejlodhetek...es ezt most minden ironia nelkul...

Előzmény: Tompus999 (57271)
r.tonyo4 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57276

tényleg van egy pont.

De nem az a pont, amin túl már vállalhatatlan, vagy sértő, amit írsz, vagy el kell engedni a fülünk mellett, hanem ezen a ponton túl röhejes vagy és pszichopatológiás tüneteket mutatsz. Az írásod tartalma viszont nyomokban igazságot tartalmaz, de csak nyomokban.

Előzmény: Törölt nick (57272)
Tompus999 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57275

Most elakadtam...

Feyd-Rautha Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57274

aztaqrwa...

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57273

Haaat...en soha tobbe nem "bantlak" teged...te egyszeruen es melysegesen buta vagy...komolyan irigyellek, mert eszre sem veszed...:DDDDD

"De az, hogy kommunikáljatok magyar emberekkel ezekről, azt én szükségesnek érezném a helyetekben."

Azert, hogy nehogy hujen haljak meg, meg talan azert is, hogy biztosan tudjam, kihez fordulhatok ha kulturalt vitat szeretnek folytatni a vilag dolgairol, adhatnal 1 nevsort a "magyar emberek"rol......komolyan, a maradek eszem is megall!!...

Előzmény: Törölt nick (57270)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57272

"És van amit el kell engednünk a fülünk mellett."

Szerintem meg nem. Én sem, és minden keresztény magyarnak is azt javaslom ne tegye akkor ti sem. Gerinc legyen meg mindig !! Csak ez egy baromi kényes téma, 100 éve.

De ugorjon mocskolódjon senki sem, meg a szokásos mondatok, amiket mindenki ismer már az elmúlt 20 évből, címkék, s vita, ha úgy néz ki na ezzel a féreggel nem érdemes, na akkor felfüggeszteni.

De amit írtam, ha erről nem lehet beszélni, nem lehet kibeszélni, akkor a terep átmegy oda, ahova átment ebben az országban és ez pont nektek nem jó.

Lehet, hogy mind a két oldalról elhangzik olyan ami nem tetszik, mert a másik pl másként értékeli Horthy Miklóst, és azt a korszakot, mert nem zsidóként csak a növekedést és az országgyarapodást látja.

Másként értékeli az oroszokat, mert a zsidóságnak a szenvedés végét hozta el, a keresztény magyarságnak a szenvedés kezdetét.

Ezért irtam, hogy a XX század egy időzitett bomba még mindig, a keresztény magyarság és a magyar zsidóság kapcsolatátban. Mert rengeteg mindent másként itél meg, és nagyon másként diplomás (esetleg több) keresztény értelmiség, mint ti.

A hagyományos antiszemitizmus, hogy gazdag zsidó/szegény magyar stb, ami a szegény, alsóbb csoportok antiszemitimusa az mindig lesz. Volt és lesz. Ezen nem lehet segíteni. De eleve a másik gond a veszélyesebb. Túl sok a homlokegyenest totál ellentétes vélemény a előző századról, márpedig alapszinten is.

Előzmény: Tompus999 (57271)
Tompus999 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57271

Szerintem pedig szót kell érteni és váltani azokkal, akikkel nem egyezik a véleményünk. Sőt, azt gondolom hogy az ilyen (kulturált) vitáknak van igazán értelme. És van amit el kell engednünk a fülünk mellett.

Előzmény: kreszgeza (57265)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57270

Blau_t

1/ Többször elolvastam az az ominozus két beírást és nem tartom "borzasztó, rosszindulatú és primitív"nek.

Ezért érdekelne konkrétan mi volt azokban, mely szerinted ezeket a jelzőket megérdemelte, ne általánosságban, hanem konkrétan, tényeket, konkrét mondatot, az ellenvéleményeddel.

Továbbra is az a véleményem:

1/ Nem tőlem kell félned.

2/ Két magyar egyetem fiatalságának a gondolkodását látom, érzem, hallom, ezért írtam amit.

Most a kreszgéza féléket hagyjuk, mert az ő tömény gyűlöletük, lenézésük több kárt okoz nektek, bármely tényleges zsidógyűlölő fröcskölődésénél. Látom, hogyan reagálnak a fiatalok ezekre, de ez is a ti dolgotok.

3/ Ha nem akkor nem, mert nem állsz szóba velem, nem alacsonyodsz le, de ha elolvasod a 57243 és a 57240, akkor várom a véleményed, de nem ide, mert itt nem lehet normális hangnemben beszélni erről, hanem magánban, az email címem él.

Szerintem így lehet sok mindent tisztázni, és ha utána is úgy érzed, na nem, ez egy aljas zsidógyülőlő, akkor valóban ilyennel a Te helyedben én sem állnék szóba.

Én vallom, hogy rajtatok nagyon sok múlik, persze nem kell mindenkivel szóba állni(gerinc legyen meg), ha valaki itt nem akar velem, én nem sértődödök meg, elfogadom,  hísz magam is kreszfélékkel én sem állnék szóba. De az, hogy kommunikáljatok magyar emberekkel ezekről, azt én szükségesnek érezném a helyetekben.

Mert vagy Tompus és a hozzád hasonlók írásai jutnak el a többi nem zsidó magyarhoz, vagy a kreszfélék fröcsögő gyűlölete. De erre írtam ez már tényleg a ti jővötök, a bajotok és dolgotok.

Elnézést a hibákért siettem és van munkám elég.

Ha nem írsz azt is megértem, semmi gond, gerinc és tartás legyen mindenkiben, ha úgy érzi, hogy......

Előzmény: Blau t (57268)
ketszerketto Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57269

Azt hiszem ez a fórum annyiban is különleges, hogy itt szóbaáll az ember azokkal is akikkel egyébként nem.

Egy minimális párbeszédet és kapcsolatot mindenkivel érdemes fenntartani, mert ez segithet abban, hogy a kölcsönös motiváltságokat és  háttért  megismerjük, ami hasznos lehet bárkinek. -- Másrészt az elvetemültség és romlottság állapota nagyon eltérő. Sokan vannak akik olyan közegben élnek, ahol az antiszemita gondolkodás természetes alap-állapot és nem is értik, hogy létezik más opció. De ettől még nem biztos, hogy teljesen  elvetemült és  aljas tettlegességre képes.

Ahogy mondják, nagy az Isten állatkertje, magunk is tagjai vagyunk, és mindenkivel együtt kell élni....

Előzmény: kreszgeza (57267)
Blau t Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57268

Nézd én időnként meglehetősen kemény dolgokat mondogatok. Elvárom, hogy ezt az ellenérdekű fél elviselje, tolerálja. Szerintem ebből logikusan következik, hogy nekem is el kell viselni, tolerálni kell a másik oldalt. Persze csak egy bizonyos határig. Az általad kifogásolt kommentem előtt Halder nem lépte túl ezt a határt. Szerintem amit utána írt az borzasztó, rosszindulatú és primitív. De ha lehet ezt a két dolgot rangsorolni, akkor elsősorban primitív és csak másodsorban rosszindulatú.

Előzmény: kreszgeza (57267)
kreszgeza Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57267

Akkor miért állsz szóba vele?

Előzmény: Blau t (57246)
kreszgeza Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57266

nem fogja érteni, mert nem is akarja. Nem is érdekel, di minek álltok le diskurálni vele?

Előzmény: Feyd-Rautha (57241)
kreszgeza Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57265

Szerintem meg pikirtnek van igaza. Húzzon el mind messzebre. Vagy, ha idejön, leereszkedik hozzánk annak ellenére, hogy utálja a zsidókat, legyen bennetek annyi önérzet, hogy nézzetek át rajta, mert még annyira sem érdemesült.

Persze, ez izlés kérdése. Meg gyomoré.

Előzmény: Blau t (57239)
kreszgeza Creative Commons License 2011.03.18 0 0 57264

Neked van igazad, de tévedsz. Hányni tudnák tőle, mert nekem is van emlékezetem. Azt viszont nem értem miért áll le beszélgetni vele tisztességes ember? Ha nem állunk szóba vele, akkor magával dumcsizik és előbb, utóbb eltünik innen. Úgy látszik alacsonyabb az ingerküszöböm mint egyeseknek.

Előzmény: Törölt nick (57229)
ketszerketto Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57263

Az tényleg érdekes, hogy az első és második helyezett csapatokból senki sincs a keretben.

Előzmény: Törölt nick (57258)
maribor Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57261

Halderral együtt foglak lelocsolni szentelt vízzel.

Előzmény: Törölt nick (57260)
emerik1 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57259

Tényleg. De pl. ott a Skriba aki nekünk nem kellett, és Ponczók akit "fű" alatt adtunk oda a Vidinek...

Előzmény: ketszerketto (57257)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57258

Mar majdnem prejudikaltam, de szerencsere ranezhettem az U19es tabellara, ahol mi 2., a Hali pedig a 3. helyen all...

Fontos dolog az osszeszokottsag, de itt valoszinuleg mas szempontok ervenyesultek...;DDD

Előzmény: ketszerketto (57257)
ketszerketto Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57257

Kihirdették az U19-es keretet.

Két adat: Szombathely - 8, MTK - 0

Tompus999 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57255

oké, várom, és majd meglepôdök :-)

Előzmény: maribor (57253)
maribor Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57253

Meglepő módon ezzel kapcsolatban fogsz majd kapni egy telefonhívást, zsi Tompi.

Előzmény: Tompus999 (57249)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57252

Korrektség nevében: elnézést tőle akkor.

Siettem, és megszoktam már, hogy milyen írásokat kapok itt, már én is alapból csak átfutottam. Tehát én is előre ítélkeztem. :)

De térjetek csak vissza a focihoz.

Magyar bajnokságban minden csapat egy nagy nulla(pedig ez nem csak pénzkérdés), bundáznak, fejetlenség, unalom, rossz stadionok, kiszolgálás nulla, DE ez azért a miénk !! :)

Előzmény: Tompus999 (57247)
superhoops Creative Commons License 2011.03.17 0 0 57251

mind fotel Ultra Tvben megnézem majd a meccset és remellem nyerunk.

Előzmény: Tompus999 (57249)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!