Nem vagyok a WISH album túl nagy rajongója, ritkán kerül sorra és így minden hallgatás olyan, mintha valami új album volna.
Ez különösen igaz most, a remaster kapcsán. Nekem ez meglepően jól szól, jobban tetszik, számos olyan részlet hallható most, ami korábban nem és valahogy az egész olyan "élesebb" lett nekem.
Egyébként annyira nem is rossz album, számos dalt ki nem állhatok róla, de ha azokat elskippelem, akkor a maradék azért rendben van. Így viszont óriási hiba, hogy nem tartalmazza a kiadvány a b oldalakat is, mert azokat viszont pont kifejezetten kedvelem és szívesen hallgatnám.
Szerintem idővel lesz a megszokott helyeken belőle nálunk is, én nem költenék rá a helyedben most.
Úgy odavágtak az eu-n kívüli vásárlásoknak, ahogy van. Magánként kis pénzekkel, tételenként örökre felejtős lett. Sajnos ez a rendszer világosan látható, hogy a semmittevő kereskedő kupeceket tolja mindenáron...meg is van az ára mindennek...még a szaron is csomó van.
Alone, Pictures of You, Closedown, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, 39, Shake Dog Shake, A Fragile Thing, Cold, Burn, Charlotte Sometimes, Push, Primary, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong. Encore 1: I Can Never Say Goodbye, At Night, M, Play For Today, A Forest. Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.
And Nothing Is Forever, 39, Shake Dog Shake, A Fragile Thing, Cold, Burn, Charlotte Sometimes, Push, Primary, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong. Encore 1: I Can Never Say Goodbye, At Night, M, Play For Today, A Forest
Rendeltem már két érintővel, nem olyan vészes. Vannak olyan cuccok, amiket csak USA címre lehet venni. Tavasszal, amikor kinn voltunk NYC-ben, akkor oda kértem a postát a szállásra, pár dollár volt lemezenként a postaköltség, aztán simán hazahoztam bőröndben.
Fizetni átvételkor kell nála kp-ben, de ha sokára tudsz érte menni Budára, akkor érdemes előreutalni a pénzt. A postaköltséget megosztják egymás közt.
Profi a srác, több ízben rendeltem tőle HHV-ról (máshonnan is), minden frankó volt.
Szólj Messengeren, ha érdekel.
(Amúgy a HHV azért is jó, mert nem csak új cuccok vannak fenn, hanem használt lemezek is, mondjuk utóbbit nem lehet vegyíteni újakkal, mert nem a HHV küldi a megadott címre, szóval nem egybe postázódik.)
Azt lehet tudni amúgy, hogy a Disi remaszter borítója, ellenben az összes többi remaszter borítójával, mért lett teljesen átszínezve? Annyira más, mint az eredeti, hogy ez nem lehet véletlen, csak szándékos.
Igen, a Monster, nem évre pontosan gondoltam, mert nem tudtam a megjelenés évét, de ott is egy csilingelő szépséges Automatic után jött egy ilyen gitárorkán.
Miért haragudnánk? Jól leírtad, hogy neked miért tetszett az eredeti hangzás. Valóban lett egy lépés a TC album hangzása felé, de szerintem szükséges lépés. És szerencsére messze vagyunk még attól a fojtogató, éles, suttyó 2004-es hangzástól.