Paulina egy és oszthatatlan, legyen akár egy láncfűrész, akár paula aki ennek ellenkezőjét állítja. Továbbra is csakis egyetlen személy, a mi drága Paulinamartinez Bracho - Honeybunny - Sexybaby kultuszát támogatom! Bűneimért a rám kirovandó penitenciát teljes alázattal viselem.
"asszem megint kezdek meghasonulni önmagammal.
merthogy még mindig az a dilemmám, hogy paulina vagyok, aki szent, viszont szexbabyzek itt folyton, mint paula....jajnekem... "
Dehogyis, te mindig hu voltál önmagadhoz, és rajongóidat sem hanyagoltad el egy percig sem:))))
Megigértem, hogy megszervezem, hisz ezt a talit már tavaly megigértem, csak akkor nem jött össze, szóval ennek pótlására, megszervezem, méghozzá ugyanott, ahol annak idején akartam.:-)
Én 15.35-18.15-ig a Terra Nostra kivételével megnéztem Paulát/Paulinát/Cielot (3*-or Gaby Spanicot, de jó ez a nap:))) + CarlosD./Louis F.(Fernando Colungát 2*-er) + Maria (Thaliat 1*-er)
Egyszóval mai nap sem telt el eseménytelenül.
A véleményem: Paulina nagyon aranyos volt, Paula valóban túl volt játszva, Cielo pedig kissé ducibb volt, mint az elöbbi ketto.
De ma a legjobb mégsem Spanic volt, hanem Thalia volt.
Gyerekek ezt a Maria sorozatot érdemes nézegetni, mert szenzációs volt!:))))
De, ne félj Lina, téged sem hanyagollak el.:)))
Van még egy találos kérdésem:
- Miért szeretem a Lubot?
- Mert nincs nálunk jobb fej társaság!:))))
Szóval hozzátok hasonlóan és is alig várom már, a miharabbi élo találkozást!:))
mikorra szervezed azt a talit? merthogy én már nem bírok, magammal, megg kell hogy ismerjelek :)
szerintem a többiek is így vannak vala. ugye igazam van? :)
na, megnéztem a jó kis sorozatomat....hát mitagadás, elég szép vagyok. :)
mintha néha kicsit túljátszanám a szerepem, legalábbis mint paola, de hát ez nem számít :)
carlos danielről nem is mondok semmit, az egyértelmű...gyönyörű mint mindig. és ami a legjobb, ma volt az új sorozatának is az első része, bár azt még nem láttam, de felvettem jól. biztos abban is tökéletes.
asszem megint kezdek meghasonulni önmagammal.
merthogy még mindig az a dilemmám, hogy paulina vagyok, aki szent, viszont szexbabyzek itt folyton, mint paula....jajnekem...
Ja, láttam a Miss World-öt, elismerem, hogy elég jó bőr ez az indiai kisasszony (aki nyert), de erősen megkérdőjelezi a verseny hitelességét, hogy sehol sem láttam Paulinát/Shalinát, egyszóval a linákat...
Ja, láttam a Miss World-öt, elismerem, hogy elég jó bőr ez az indiai kisasszony (aki nyert), de erősen megkérdőjelezi a verseny hitelességét, hogy sehol sem láttam Paulinát...
Csodás nap ez a mai.
Hisz ma láthatjuk ujra a képernyon, lináékat:)))
Képzeljétek, tegnap éjjel azt álmodtam, hogy
nyertem egy utazást a mesésen szép mexikoi Cancunba.
És ott véletenül városnézés közben betévedetem egy partmenti pubba.
És mit gondoltok ki volt ott a kiszolgáló?
Hát Paulina Martinez:)))
A poén az volt az egész álmomban, hogy
szegény Paulina mennyire meglepödött, amikor autogrammot kértem tole:)))))
Na mindegy,
Van egy találos kérdésem!
- Miért a kedvenc ételem a Pizza?
- Mert tele van Ketchuppal:))))))))
Persze van egy másik is:
- Miért a kedvenc sorozatom a La Usurpadora?
- Mert tele van paulinamartinezzel:))))))
A többiekre nem találtam még ki, találos kérdést.
De majd..
Nem tudom mi van velem, de nagyon belejöttem ebbe a Lubbolásba.
Lassan többet irok bele, mint Libertine
Kérdés: Láttátok tegnap a Miss World-t?
Írjatok!
Bye
Ketch
U.I.: És ne felejtsétek el, nézni Linát a tévében.
te télleg rekordot döntöttél tegnap....mertogy előttem semmi nem marad titokban.
és így utólag is azt kell mondanom, hogy rendkívül jó formában voltál tegnap, hát még ott élőben milyen lett volna :))
egyre jobban szeretlek....vigyázz, ha így folytatod, teljesen elcsavarod a fejem...még a végén elválok senor brachotól és hozzád megyek :DDDDDD
csók,
linus
ui:
HOLNAPTÓL LA USURPADORA ISMÉT!!!!
JUPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIII!