366 TP 7 CD It's In Our Hands 366 TP 7 CD1 It's In Our Hands 366 TP 7 CD2 It's In Our Hands 443 TP 7 CDP Oceania 446 TP 7 CD1 Who Is It 446 TP 7 CD2 Who Is It 447 TP 7 CD1 Triumph Of A Heart 447 TP 7 CD2 Triumph Of A Heart
242 TP 7 CD All Is Full Of Love 242 TP 7 CDL All Is Full Of Love 322 TP 7 CD1 Cocoon 322 TP 7 CD2 Cocoon 332 TP 7 CD Hidden Place 1 332 TP 7 CDL Hidden Place 2 352 TP 7 CD Pagan Poetry [Black] 352 TP 7 CDL Pagan Poetry [White]
az a dokumentumfilm engem is érdekel. anno én is láttam spektrumon, de annyira nem kötött le, missy elliott fejére emlékszem csak belőle :) ha feltöltitek, én is feltöltöm a többi kislemezt :DDDD
én meg tudnám oldani, van a cégnél VHS és DVD felvevő. nekem is megvan egy régi elnyűtt kazin, de sajna LP üzemmódban sikerült felvenni, élvezhetetlenül fos a minősége.
Köszi, ezt is letöltöttem, meghallgattam, tetszik. (bár egy kicsit trükközni kellett, a fájl neve csak ennyi volt, hogy "I" minden kiterjesztés nélkül, de átírtam I.zip-re, így már ment a dolog)
Tegnap sikerült megszereznem a 2002-ben a Royal Operában adott koncertjét aviban, nagyon tetszett (alig várom, hogy végre otthon legyek és újra megnézzem), ha valaki még nem látta, érdemes letölteni.
Más: régen volt a spectrumon egy film Björkről, Björk addigi pályafutásáról, Izlandról, illetve a homogenic album stúdiómunkáiról szólt. Nincs meg valakinek valamilyen digitális formátumban? Nekem megvan videókazettán, de nekem aviban vagy dvdben kéne...