Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5420
Sőt, a másik eszembe jutott: a pontos szöveget most nem tudom idézni, de az öreg Meldrumról beszélnek a szolgálók, hogy nincsen mellette egy jó asszony.
Erre Henry: Miért, Lady Agatha rossz asszony?
Előzmény: Törölt nick (5419)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5419
Az egyikre emlékszem: Stokes szerint házunk napsugarának jó bor és rossz asszony kellene.

Elolvastam a történeted, hajrá, csak így tovább. :-) A review írója kiemelte ezt a sort: sőt, valahogy úgy érezte, hogy ő, még ha igazat mond is, akkor sem olyan hiteles, mint Stokes, amikor hazudik.
Nagyon találó! :-))
Előzmény: NevemTeve (5418)
NevemTeve Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5418
Azt mondja a google, hogy kétszer is volt ilyen

A másodikban:
Wilson: Mi lesz a menü odafent?
Mrs Lipton: Spárgakrémleves, nyelvhal jóasszony módra és bárányborda.

A tizennyolcadikban:
Wilson: Hm! Ez volt a legjobb ebéd, amit életemben ettem. Ó, a lazac majd szétolvadt a számban... és az a marhahús! Mi volt tulajdonképpen?
Mrs Lipton: Marha jóasszony-módra. Francia körettel.

Kiegészítés: nem csak 'jósszony', de 'rossz asszony' is kétszer fordul elő... Hol is?
Előzmény: Mylord (5417)
Mylord Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5417

Na, kőkeményen benne vagyunk az ebédidőben. :-)

Baromi éhes lettem, és az  igazat megvallva, ennék valamit..., "jóasszony módra", de...! és itt a gond: egyszerűen nem jut eszembe, hogy Mrs. Lipton pontosan mit is készített ilyen eljárás keretében?? :)))

... és még csak azt sem tudom most, hogy melyik epizódban volt erről szó? :(

NevemTeve Creative Commons License 2007.09.25 0 0 5416
> A zivatar
Nem szeretnék dicsekedni <de igen, dicsekedni szeretnél!>, de akadt valaki, aki nemcsak elolvasta, hanem még review-t is írt! <Nem minden célzatosság nélkül mondom, hogy ez utóbbi a világ legegyszerűbb művelete, nem kell hozzá regisztrálni, vagy bármilyen adatot megadni, csak rá kell bökni a 'Submit Review' gombra alul>
Előzmény: NevemTeve (5355)
NevemTeve Creative Commons License 2007.09.25 0 0 5415
Náha meg annyira népszerű, hogy még a füle is rúzsos lesz...
Előzmény: Mylord (5414)
Mylord Creative Commons License 2007.09.24 0 0 5414

"Poppy: Köszönjük, James !
Lady Marygold: Hogy ön milyen magas !
Poppy: Pont ilyen ! (kirángatja a mustráló Ladyt)
Agatha: (ellibben, de visszafordul) Köszönjük, James !
Cissy: Nagyon népszerű ma este!..."

:-))

Előzmény: Törölt nick (5413)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.24 0 0 5413
Az elkényeztetett kisasszonyok és unatkozó nimfomán feleségek már megunták a kínai porcelán éjjeliedényeket, nekik a téglabudi kell. :D

Az egyik topiktárs nekilátott egy alaprajznak. Vajon sikerült befejeznie? Az étellift örök probléma, azzal nem is tudok mit kezdeni. Én a második emelettel vagyok gondban: ott van Meldrum, Teddy, Cissy, Poppy és Lavy szobája, valamint a vendégszoba, mindegyik elég nagy és kényelmes, és tágas folyosó(k) van(nak) közöttük. Nekem nem tűnt ennyire nagynak a földszint.
Előzmény: Mylord (5408)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.24 0 0 5412
Ez az egyik legzseniálisabb 12trees-Stokes párbeszéd.
Előzmény: Foti (5409)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.24 0 0 5411
Őméltósága: James!
Twelvetrees: Uram?
Őméltósága: Azért szép, hogy jelentkezett!
Előzmény: NevemTeve (5410)
NevemTeve Creative Commons License 2007.09.24 0 0 5410
De a szemével valami gond van, legalábbis Earl of Swaffam szerint... (Még válogat is a buggyant öregember!)

Tudja, kissé spiccesek voltunk az este, szabadosabb volt a társalgás, mint illő. Nos, az Earl azt mondja, magának közel ülő szemei vannak...
Foti Creative Commons License 2007.09.24 0 0 5409
Stokes: ... Megmondom, mi legyen. Összedobjuk a pénzt. Elküldjük egy jó szabóhoz és csináltatunk néhány képeslapot, amin leopárdbőrben látható, mint Tarzan. (James néz undorral, nem hisz a fülének) Aztán körbeadjuk a flancos házakban és várjuk, hogy a Ladyk sorba álljanak. És 50-50 százalékban osztozunk.
12trees: Alf Stokes, hadd mondjam el, mi a leghőbb kívánságom: Szeretném látni, ahogy Őlordsága letaszítja a lépcsőn, maga után dobja a bőröndjét és bevágja az ajtót. Ez nagyon-nagyon boldoggá tenne ! És minden tőlem telhetőt megteszek, azért, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen !!
Stokes: Jól van, legyen 60-40 százalék !
(James feljajdul, s megy)
Stokes: (utána tipog) Miért szalad el mindig, mikor végre beszélgetünk ?!
Előzmény: Törölt nick (5407)
Mylord Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5408

...hát, mi tagadás, Stokes sem érti valójában, mit látnak James-ben a nők? Valszeg, jókiállású, de tényleg olyan a felépítése, mint a téglabudié!

:D :D

Előzmény: Törölt nick (5407)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5407
mármint jóvágásúnak

Erről jut eszembe: pár oldallal korábban találtam ezt a képet. Fetrengtem a röhögéstől. Tán Alf sikeresen rávette Dzsémszt az úriasszony-csábító fotózásra?

Előzmény: Törölt nick (5405)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5406
:-DDDD
Előzmény: NevemTeve (5404)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5405
:)
Twelvetrees: Néha azt kívánom, bárcsak közönséges kinézetűnek születtem volna ! Nem magasnak, jó vágásúnak...
Előzmény: Mylord (5403)
NevemTeve Creative Commons License 2007.09.21 0 0 5404
Később:
Kedves Mr Twelvetrees!
Csodálatos hírem van: James és én végre házasok vagyunk! Sajnálom, hogy már felhagyott prédikátori hivatásával: milyen szép lett volna, ha maga esketett volna össze minket! Ő ugyan azt mondta, hogy a legszebb nászajándék az lenne, ha soha többet nem jönne haza Dél-Amerikából, de szerintem nem gondolja komolyan...
Szeretettel Ivy Stokes Teasdale Twelvetrees
Előzmény: Törölt nick (5402)
Mylord Creative Commons License 2007.09.21 0 0 5403

"Stokes: Ó, ugyan már, az a lány bolondul magáért. Csak tudnám, mit eszik magán... Igénytelen teremtés. "

:-)

Előzmény: Törölt nick (5402)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.21 0 0 5402
Kedves idősebb Mr. Twelvetrees!
Az ifjabb Mr. Twelvetrees azt mondta, hogy holnap elküldi Önnek a pénzt. Most egy panzió tulajdonosa, jajj, látnia kellene, biztosan nagyon büszke lenne rá! Annyira megfontolt és okos, olyan talpraesetten vezeti, a vendégek nagyon elégedettek vele, csupa rendes hivatalnok és lecsúszott lord jár hozzánk. Tavaly már annyi bevétele volt, hogy a haszonból én is kaptam! Képzelje! Hát nem csodálatos? Mr. Twelvetrees olyan nagylelkű!
Én csak azért írok Önnek külön levelet, hogy tanácsot adjak (remélem, nem veszi rossz néven): szerintem adja el a rongyot, és akkor nagyon gazdag lesz.
Ivy Teasdale
Előzmény: NevemTeve (5389)
NevemTeve Creative Commons License 2007.09.21 0 0 5401
> 1000 font = 1 rongy

azért ez így nem igaz, helyesen:

500 font = 1 majom
Előzmény: NevemTeve (4985)
htibor Creative Commons License 2007.09.21 0 0 5400
#4985-#4987 :)
Előzmény: Törölt nick (5399)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.21 0 0 5399
Lehet, hogy már volt róla szó, de megmondaná vki hogyan jönnek sorban a fizetőeszközök? Mármint pl. 1 schilling az hány penny?, 1 font az hány schilling? stb... Egyáltalán volt schilling fizetőeszköz Angliában a 20-as években? Azt hittem mindig is font meg penny volt csak...
Előzmény: Mylord (5398)
Mylord Creative Commons License 2007.09.15 0 0 5398

"12trees: ... Nézd, rendelhetsz, amit csak akarsz, de arra vigyázz, hogy ne legyen több egy shillingnél !
Ivy: Óóóh ! fejenként vagy mindkettőnknek ?
12trees: Fejenként.
Ivy: Óóóh ! (olvassa) egy csésze tea két személyre hat penny, akkor még marad... Annyira éhes vagyok !..."

Ez biztosan így van? Nem inkább egy kanna lenne a megfelelő?? :-)

"Felszolgáló: Itt vagyok ! Tea két személyre. A barátnője majd kitölti..."

Na, addig is játsszon a tongok bandája! :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=JbPKOrB9nB8

Mylord Creative Commons License 2007.09.13 0 0 5397

:))

Igen..., és szerencse, hogy a kintornás nem a pincében játszott, mert akkor fennállt volna a veszély - követve a gondolatodat -, hogy még neki kellett volna befizetnie a Meldrum ház kasszájába azért, hogy tekergethette a zenegépét.

Előzmény: NevemTeve (5396)
NevemTeve Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5396
Abban a jelenetben az infláció működését a gyakorlatban láthattuk: Ivy elindult lefelé egy egyfontos bankjeggyel, és mire a kintornás emberhez ért, már csak egy kétpennys maradt belőle...
Előzmény: Mylord (5395)
Mylord Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5395
Ajvé! Szabadítsátok ki Willyt..., akarom mondani, engedjétek az ablakhoz a kintornást és Lady Levendert, de gyorsan!!! :D  :D
Előzmény: NevemTeve (5394)
NevemTeve Creative Commons License 2007.09.11 0 0 5394
Off-topic: Index - Az EU megengedte az unciázást

Lehet hogy a következő lépés az lesz, hogy az euro bevezetése helyett visszaállítják a penny/shilling/font (valamint félkorona, guinea, stb) rendszert... Mi, Milord-nézők legalább rögtön képben leszünk!
Mylord Creative Commons License 2007.09.10 0 0 5393

"Mostakkor mit csináljak?"

Mit csinálj, mit csinálj...??! Na, legközelebb Te fox ajtót nyitni a porszívós embernek.

Előzmény: BlueBird (5391)
NevemTeve Creative Commons License 2007.09.10 0 0 5392
Mindenesetre ne mondd ki, hogy mi volt odaírva, mert esetleg ki kell mosnod a szádat mosószappannal.
Előzmény: BlueBird (5391)
BlueBird Creative Commons License 2007.09.10 0 0 5391

"Én láttam, pedig én is lány vagyok"

Mostakkor mit csináljak? : )

Előzmény: Mylord (5386)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!