Keresés

Részletes keresés

MiJu Creative Commons License 2010.06.24 0 0 1965
Előzmény: czola86 (1959)
Antheus Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1964
No ismét keresnék egy filmet, valami olyasmi címe volt, hogy egy hét az élet. A sztori az volt, hogy egy tudós srác klónoz/laborban létrehoz egy csajt, még csecsemőként, de az baromi gyorsan nő, egy-két nap alatt felnő, utána próbálja visszafordítani a folymatot, de nem sikerül és a csaj végül megöregszik és meghal.
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.20 0 0 1963
Azt sajnos nem tudom, csak azt, hogy egyszer láttam a tévében valamikor régen.
Előzmény: czola86 (1962)
czola86 Creative Commons License 2010.06.20 0 0 1962
igen igen, azaz, mi a címe? :)
Előzmény: Törölt nick (1961)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.20 0 0 1961

Emlékszem valami ilyesmire. A kisfiú egyszer azért kap ki, mert a rábízott libák belemennek a gyapotba és megdöglenek. A kényszerlakhely a Hortobágyon volt.

A végén elengedik a családot, de csak úgy ha nem költöznek Budapestre. Aztán elmennek valamelyik faluba, ahonnan az apa (aki előtte katonatiszt volt) eljár dolgozni, aztán egyszer csak nem tér haza.

pobeda Creative Commons License 2010.06.19 0 0 1960
czola86 Creative Commons License 2010.06.19 0 0 1959
sziasztok, nagyon keresem az alábbi filmet és a segítségeteket kérném:

az '50-es évek Magyarországáról szól, amikor a szovjetek deportálják a magyarokat a városokból a gulágokra.
Pár jelenetre emléxem:
- kisfiú sebes lábbal belelép a trágyába és le kell pisilnie a lábát
- terhes anya több módszert kísérel meg arra, hogy elvetéljen (forró vizes lavorba ül, ugrál egy hokedliről)
- apukát elviszik az ÁVÓsok és megverik

a segítséget előre is köszi
Hierro Nyh. Creative Commons License 2010.06.19 0 0 1958
Már legalább másfél évtizede láttam tévében a következő filmet:

egy sci-fi, olyan világban játszódik, ahol az emberek a földfelszín alatt élnek, és közvetlen családtagjaikat leszámítva csak képernyőn keresztül tartják egymással a kapcsolatot.

A főszereplő egy Teo nevű srác, aki szerelmével, Beatricével megszökik és felmennek a felszíni világba. Egy Thor nevű harcos veszi üldözőbe őket. A felszínen fertőzést hordozó mutánsok élnek, akiket lentiek katonái irtani szoktak.
Breadi Creative Commons License 2010.06.17 0 0 1957
Június 30-án lesz a sorsolás és július 5-én kerül kihirdetésre a győztes neve.
Én is már várom mert elférne a zsebembe plussz 500gb.:)
Előzmény: kabalaa (1956)
kabalaa Creative Commons License 2010.06.17 0 0 1956
Azt tudja valaki, hogy mikor lesz a sorsolás? Beküldtem egy listát, de nem 100%, hogy jó. Azért kíváncsian várom az eredményt!
Antheus Creative Commons License 2010.06.13 0 0 1955
Sziasztok!

Már régóta keresek egy filmet, csak a címét nem tudom. A történet a következő: Egy katonatiszt (vagy CIA -s) a fiatalkorúak börtönéből szed össze egy csapat srácot (van köztük asszem két csaj, egy Profi nevű skinhead, egy Monster nevű baromi nagydarab néger srác) Vietnamba viszik őket, a feladatuk az, hogy ki kell szabadítani valakiket. Ha valakinek beugrik a címe, az kérem ossza meg.

THX
Dirty Lyle Creative Commons License 2010.06.09 0 0 1954
A 17. szerintem is a Mások élete.
a 30-ra halovány tippem van csak. Halálugrás?
Előzmény: hagymáslevente (1950)
hagymáslevente Creative Commons License 2010.06.09 0 0 1953
Ha végig nézted a kisfilmet, ott van a végén aza facebookos link ott azt irjak,hogy majd lesz egy sorsolás is kicsit több , mint 1 hét múlva... Mert a győztes ugyebár megvolt..
Előzmény: kabalaa (1952)
kabalaa Creative Commons License 2010.06.09 0 0 1952
Azt hiszem ez nekem túl nagy falat lesz! Csak egy lejátszót lehet nyerni? :)
malvin99 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 1951
17. film azthiszem "A mások élete" (Das Leben der Anderen) Florian Henckel von Donnersmarck filmje. Amúgy nagyon jó film, csak ajánlani tudom!! Amúgy ebben a játékban felsorakoztatott filmek egészen jók, mondhatni filmes kultúra pár percben :)
Előzmény: hagymáslevente (1950)
hagymáslevente Creative Commons License 2010.06.09 0 0 1950
17. és 30. megvan esetleg? Azokat nem tudom egyáltalán,hogy mi lehet jól jönne egy kis segítség, de másoktól is szívesen venném a segítséget!!
:)
Előzmény: Dirty Lyle (1925)
Kipper Creative Commons License 2010.06.03 0 0 1949

Nem teljesen a leírásnak megfelelő, de van átfedés:

http://en.wikipedia.org/wiki/Don't_Look_Now

Előzmény: Vacike (1854)
Vampira99 Creative Commons License 2010.06.02 0 0 1948
George Romero-t én is szeretem. Emlékszem, még gyerek voltam, amikor egyszer suliba menet felkeltem és a nagyszobában ment a HBO. Akkor az Élőhalottak éjszakája ment épp még hajnali 5 körül. akkor nem mertem nézni, csak így félszemmel néztem oda-oda..de utána egész nap foglalkoztatta a fantáziámat.. persze azóta már megnéztem, de messze nem volt olyan élmény, mint anno gyerekkoromban. Ilyesmi volt a bolygó neve halál is. abból is még gyerekkoromban láttam kis részleteket.. hogyan másolsz fel filmeket és hová? ez ilyen memóriás dvd lejátszó? eddig csak a dvd-ig sikerült eljutnom technikailag..:S
Előzmény: brancsaa (1947)
brancsaa Creative Commons License 2010.06.02 0 0 1947
Zsíros bödön! Romero filmjei jók nagyon! egy két címet meg is "veszek" netről, aztán felmásolom őket az új multimédia lejátszómra!:) kíváncsi vagyok ez az új LG hogy fog szuperálni.:)
Előzmény: guestro (1946)
guestro Creative Commons License 2010.06.02 0 0 1946
Rec 1-2
Pontypool
Fido – Hasznos a zombi a háznál
Az élőhalottak éjszakája
Holtak hajnala
Holtak földje
Holtak napja
Holtak naplója
Dellamorte Dellamore
Náci zombik
Plane dead
Grindhouse: Terrorbolygó
Az élőhalottak visszatérnek
Kaptár 1-3
Haláli hullák hajnala

hirtelenjében ezek jutottak eszembe.
Előzmény: Lelouch (1945)
Lelouch Creative Commons License 2010.06.02 0 0 1945
Sziasztok!

Én zombis filmeket gyűjtenék össze most. felpakolom egy médialejátszóra, és hétvégén zombulni akarok. ha tudtok, soroljatok fel minél több élőholtas filmcímet!:)
Rad Naszr, Abu Creative Commons License 2010.05.29 0 0 1944
Sziasztok. Egy filmet keresnék. Kb. 1980-1990 körül készülhetett, talán amerikai. Valami olyasmi lehetett a sztori, hogy egy sebész kiirtotta a családját egyik éjszaka, magát pedig megsebezte, és próbálta ráfogni éjjel betörő banditákra. Az esküdtszék előtt játszódott a film, ott próbálták rekonstruálni, mi történhetett valójában. Érdekelne, mi a film címe. Köszi!
jagger3 Creative Commons License 2010.05.26 0 0 1943
Köszönöm, a cím után megtaláltam, és az volt.
Mégegyszer:
Köszönöm szépen!
J.
Előzmény: Törölt nick (1942)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.25 0 0 1942
Szerintem ez Tobe Hooper TÁMADÓK A MARSRÓL (Invaders from Mars, 1987) című filmje, de lehet, hogy nincs igazam.
Előzmény: jagger3 (1939)
Dirty Lyle Creative Commons License 2010.05.25 0 0 1941
Invaders from Mars
Előzmény: jagger3 (1939)
venuto Creative Commons License 2010.05.25 0 0 1940
ha hiszitek , ha nem ( úgy csinálok , mintha ezen rovat egy közösség lenne , ahol értelmezhetô a "mi" , pedig nem az ), sikerült megszerezzem a Jamie Uys általi betiltott Hóbortos népség elsô részét .
urhajozaskukacfreemail.hu

far severö sapirico
jagger3 Creative Commons License 2010.05.25 0 0 1939
Tiszteletem!

Keresek egy filmcímet , röviden , amire emlékszem:

támadók jönnek a földre , és az emberek tarkóján keresztül belebújnak és irányítják.
A főhősnek van egy réz pénzérméje, és amikor a film végén a final actionba egy idegen fegyvert szereznek pont ezzel a rézpénzel hozzák működésbe és nyerik meg a csatát.

Régen úgy a 87-90 környékén ment magyarországon mozikban , ha jól emlékszem.

ha valakinek beugrana írja már meg a címét!
Köszi
J.
Ottóka25 Creative Commons License 2010.05.25 0 0 1938
helloka..ezt hogy érted hogy ezeket keresed?azt szeretnéd hogyha valakinek meglenne, és akkor elküldené neked?vagy mit jelent pontosabban hogy ezt keresed?:)
Előzmény: BxL (1937)
BxL Creative Commons License 2010.05.25 0 0 1937
Sziasztok, a következő filmeket keresem (hátha valaki tud segíteni):

Taxi, Madrid

<a href="http://www.port.hu/szolgalatban,_szerelemben_black_&_white/pls/fi/films.film_page?i_film_id=9588&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=1" target="_blank">Szolgálatban, szerelemben</a>

<a href="http://www.port.hu/ha_kedd_van,_akkor_ez_belgium_if_it_s_tuesday,_this_must_be_belgium/pls/fi/films.film_page?i_film_id=931&i_city_id=3372&i_county_id=-1" target="_blank">Ha kedd van, akkor ez Belgium</a>
tomy0810 Creative Commons License 2010.05.23 0 0 1936

sziasztok! A kóvetkező filmeket keresném: akiket forro szenvedély hevit (ol.film )

Jőjjőn el egy kávéra hozzánk(ol.film)

Csak rá kell nézni(ol.film)

Altato dal nászágyon (ol.film)

luxus bordély párizsba (fr.film)

Forrovérü kisértet (ol.film)

Good by és ámen (ol.film)

A kétdimenzios gyilkos (ol.film)

Kobra napja (ol.film)

Ha valakinek meglenne ezek kőzül

bármelyik akár  szinkronosan akár eredeti nyelven  felirat nélkül  az kérem

segitsen!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!