No ismét keresnék egy filmet, valami olyasmi címe volt, hogy egy hét az élet. A sztori az volt, hogy egy tudós srác klónoz/laborban létrehoz egy csajt, még csecsemőként, de az baromi gyorsan nő, egy-két nap alatt felnő, utána próbálja visszafordítani a folymatot, de nem sikerül és a csaj végül megöregszik és meghal.
Emlékszem valami ilyesmire. A kisfiú egyszer azért kap ki, mert a rábízott libák belemennek a gyapotba és megdöglenek. A kényszerlakhely a Hortobágyon volt.
A végén elengedik a családot, de csak úgy ha nem költöznek Budapestre. Aztán elmennek valamelyik faluba, ahonnan az apa (aki előtte katonatiszt volt) eljár dolgozni, aztán egyszer csak nem tér haza.
sziasztok, nagyon keresem az alábbi filmet és a segítségeteket kérném:
az '50-es évek Magyarországáról szól, amikor a szovjetek deportálják a magyarokat a városokból a gulágokra. Pár jelenetre emléxem: - kisfiú sebes lábbal belelép a trágyába és le kell pisilnie a lábát - terhes anya több módszert kísérel meg arra, hogy elvetéljen (forró vizes lavorba ül, ugrál egy hokedliről) - apukát elviszik az ÁVÓsok és megverik
Már legalább másfél évtizede láttam tévében a következő filmet:
egy sci-fi, olyan világban játszódik, ahol az emberek a földfelszín alatt élnek, és közvetlen családtagjaikat leszámítva csak képernyőn keresztül tartják egymással a kapcsolatot.
A főszereplő egy Teo nevű srác, aki szerelmével, Beatricével megszökik és felmennek a felszíni világba. Egy Thor nevű harcos veszi üldözőbe őket. A felszínen fertőzést hordozó mutánsok élnek, akiket lentiek katonái irtani szoktak.
Már régóta keresek egy filmet, csak a címét nem tudom. A történet a következő: Egy katonatiszt (vagy CIA -s) a fiatalkorúak börtönéből szed össze egy csapat srácot (van köztük asszem két csaj, egy Profi nevű skinhead, egy Monster nevű baromi nagydarab néger srác) Vietnamba viszik őket, a feladatuk az, hogy ki kell szabadítani valakiket. Ha valakinek beugrik a címe, az kérem ossza meg.
Ha végig nézted a kisfilmet, ott van a végén aza facebookos link ott azt irjak,hogy majd lesz egy sorsolás is kicsit több , mint 1 hét múlva... Mert a győztes ugyebár megvolt..
17. film azthiszem "A mások élete" (Das Leben der Anderen) Florian Henckel von Donnersmarck filmje. Amúgy nagyon jó film, csak ajánlani tudom!! Amúgy ebben a játékban felsorakoztatott filmek egészen jók, mondhatni filmes kultúra pár percben :)
George Romero-t én is szeretem. Emlékszem, még gyerek voltam, amikor egyszer suliba menet felkeltem és a nagyszobában ment a HBO. Akkor az Élőhalottak éjszakája ment épp még hajnali 5 körül. akkor nem mertem nézni, csak így félszemmel néztem oda-oda..de utána egész nap foglalkoztatta a fantáziámat.. persze azóta már megnéztem, de messze nem volt olyan élmény, mint anno gyerekkoromban. Ilyesmi volt a bolygó neve halál is. abból is még gyerekkoromban láttam kis részleteket.. hogyan másolsz fel filmeket és hová? ez ilyen memóriás dvd lejátszó? eddig csak a dvd-ig sikerült eljutnom technikailag..:S
Zsíros bödön! Romero filmjei jók nagyon! egy két címet meg is "veszek" netről, aztán felmásolom őket az új multimédia lejátszómra!:) kíváncsi vagyok ez az új LG hogy fog szuperálni.:)
Én zombis filmeket gyűjtenék össze most. felpakolom egy médialejátszóra, és hétvégén zombulni akarok. ha tudtok, soroljatok fel minél több élőholtas filmcímet!:)
Sziasztok. Egy filmet keresnék. Kb. 1980-1990 körül készülhetett, talán amerikai. Valami olyasmi lehetett a sztori, hogy egy sebész kiirtotta a családját egyik éjszaka, magát pedig megsebezte, és próbálta ráfogni éjjel betörő banditákra. Az esküdtszék előtt játszódott a film, ott próbálták rekonstruálni, mi történhetett valójában. Érdekelne, mi a film címe. Köszi!
ha hiszitek , ha nem ( úgy csinálok , mintha ezen rovat egy közösség lenne , ahol értelmezhetô a "mi" , pedig nem az ), sikerült megszerezzem a Jamie Uys általi betiltott Hóbortos népség elsô részét . urhajozaskukacfreemail.hu
Keresek egy filmcímet , röviden , amire emlékszem:
támadók jönnek a földre , és az emberek tarkóján keresztül belebújnak és irányítják. A főhősnek van egy réz pénzérméje, és amikor a film végén a final actionba egy idegen fegyvert szereznek pont ezzel a rézpénzel hozzák működésbe és nyerik meg a csatát.
Régen úgy a 87-90 környékén ment magyarországon mozikban , ha jól emlékszem.
ha valakinek beugrana írja már meg a címét! Köszi J.
helloka..ezt hogy érted hogy ezeket keresed?azt szeretnéd hogyha valakinek meglenne, és akkor elküldené neked?vagy mit jelent pontosabban hogy ezt keresed?:)
<a href="http://www.port.hu/ha_kedd_van,_akkor_ez_belgium_if_it_s_tuesday,_this_must_be_belgium/pls/fi/films.film_page?i_film_id=931&i_city_id=3372&i_county_id=-1" target="_blank">Ha kedd van, akkor ez Belgium</a>