Arra szavaztunk március 9-én, hogy 2009-től töröljék el a vizitdíjat, a korházi napidíjat, és az oktatási hozzájárulást. Ehhez képest teljes az egyetértés a pártok(!) között, hogy már idén április 1-től töröljék el ezeket a díjakat, a népszavazás eredményét nagy ívben leszarva.
A "valszeg egyetért" az nem ÜGYDÖNTŐ NÉPSZAVAZÁS. Az ügydöntő népszavazáson az emberek kívánt többsége a díjak 2009.01.01-es eltörlésére szavazott, ezt KELL a Viccháznak tudomásul venni. Vagy mehetnek a saját hülye fejük után is - amig az AB helyre nem teszi őket esetleg - de akkor ne mutogassanak a népszavazásra.
Huhh, na kész, totálisan , sőt platinásan szőke lettem.
Akkor tehát, ha az eredeti verzónál maradtak volna ( 2009-től törlés) akkor minden OK, érvényes, mert nem érint aktuális költségveteményt, ha meg előrehozza Gyurcsinyek, akkor tökre nemjogkövetős, mert érint.
VAlszeg az eberek nagyobb része egyetért azzal hogy inkább előbb mint utóbb töröljék el a díjjakat! Szal ezzel szerintem most ti vagytok kisebbségben :)
Nézd, szólásszabadság van, mindenki azt mond, amit akar... ettől még a népszavazás természetesen érvényes és eredményes, és mivel ügydöntő, kötelezi a jogalkotót.
A szerződés érvényességét is abban az időpillanatban kell vizsgálni, amikor köttetett, az akkor hatályos jog szerint." Erről beszélek...
Akkor beszélj erről. Amikor az ügydöntő népszavazást kiirták, része volt-e a 2009-es költségvetési törvénynek a vizitdíj és a kórházi napidíj? IGEN - NEM.