Keresés

Részletes keresés

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.27 0 0 59
Kössz. De mire gondoltál pontosan??
Előzmény: Törölt nick (56)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.27 0 0 58
Kétszer lehet éretségizni és ha kétszer lehet éretségizni akkor kétszer lehet pót éretségizni is tehát van bőven esélyem. Egyszer csak sikerül.
Előzmény: crazy diamond (57)
crazy diamond Creative Commons License 2003.01.27 0 0 57
Ne aggódj, Borsó! Az érettségiig még rengeteg időd van. Ha esetleg mégsem sikerülne most, még mindig ott van a pótérettségi!:)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.27 0 0 56
Borsó, szólj, ha valamiben segíthetünk (komolyan)!

Imádom a sztoriidat, mindig reménykedve lépek be a fórumra, hogy írtál-e be valamit :)

Előzmény: xbalazsx (55)
xbalazsx Creative Commons License 2003.01.26 0 0 55
Meg fogod tudni csinálni! Mi itt páran lélekben veled leszünk, ebben biztos lehetsz Borsó koma!
Előzmény: Borsó_ (54)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.26 0 0 54
Nem vagyok rá túl büszke hogy nem tudok helyesen írni de én nem fogok nyelvtanból éretségizni vagyis nem lesz tolbamondás hanem két szóbeli és igy lesz az én éretségim legalább kettes.

Persze ettöl függetlenül sokat gyakorlok tanárom mondta még tavaly hogy másoljak könyvből meg ilyenek és én csinálom de a javulás elég lassú

Előzmény: Nikita (53)
Nikita Creative Commons License 2003.01.25 0 0 53
"Tudtátok ti vagy most tudjátok azt hogy amikor éretségi elött áltatok vagy áltok hogy mik lesztek majd utána??"

a magyar nyelvtan vizsgára nem ártana egy kicsit erősödni...

Előzmény: Borsó_ (16)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.23 0 0 52
Ma is egy érdekes nap volt itt a suliban az egész azzal kezdödött hogy már a harmadik orárol elakartam menni haza mert szarnom kellett és a tanár kérdezte hogy miért nem megyek itt el én meg mondtam hogy tanár úr volt már maga itt wc n?? -erre ő- Nem nem. -és én- mert itt nincs papir tiszta kosz és nehéz törölni és az ajtot fogni egyszere. És akkor ö kezembe nyomta a tanári vécé kulcsát és mondta hogy ezért nehogy má haza menjek menyek oda izé menjek (vettem hejesirásíőnkepzökőnyvet de nem sokra mentem vele :))) ) szoval bementem és ott intéztem el a dolgot és akkor bejött egy tanár és piszárnálk hugyozott én meg ben t ültem és azt halottam hogy miután végzet nem mos kezet micsoda emberek tanitanak itt eszem megáll és még az is felháborito hogy a diákok kapnak szar vécét szar koszos környezetben és a tanároké meg... hát 100 szor jobb pofátlanság. van papir meg még legfrissitö is. És az a legjobb hogy olyan régi zár van amibe van kulcsom (18 kulcs kell bele) és akkor megyek amikor akarok.

A másik az volt hogy angolon (hol máshol)a tanár megkérdezte hogy hol van sötétség?? (persze angolul) és én erre hangosan mondtam hogy a tanárnő fejében. (csepet zokon vette) és mivel fügöbbe volt a hármasom és felelnem kellett ezért olyanokat kérdezett hogy esélyem sem volt igy csak kettes lettem.

A harmadik dolog az az hogy osztálytársam rájött hogy semmi értelem nincsen a csokolozásnak meg a szeretkezésnek mert azok csak testnedv cserék és azt ellehet intézni ugy is hogy mondjuk a csaj szájába köpsz és forditva és a többit eltudjátok képzelni nem??

Ez a mai nap rövid össze foglaloja de most megyek mert még mindig kell szarnom valamit összekajálhattam.

Gaark Creative Commons License 2003.01.22 0 0 51
a penge élén táncolsz minden másodpercben...
crazy diamond Creative Commons License 2003.01.21 0 0 50
:))))

Oltári mázlid van, hogy eddig még nem szúrtak ki!:)

Előzmény: Borsó_ (48)
atg Creative Commons License 2003.01.21 0 0 49
és mesterünk újra lecsap!!!!
Előzmény: Borsó_ (48)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.21 0 0 48
1.2. Nick

- burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető.

akkor ez most azt jelenti hogy én a borsót reklámozom és kifogják törölni??

Ilyen hülye szabályokat...

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.21 0 0 47
Oké szerintem majd talán hétvégén vagy a következőn nem tudom vagy lehet hogy itt a suliban bepötyögöm még meglátom.
Előzmény: Gaark (46)
Gaark Creative Commons License 2003.01.21 0 0 46
látod, ebben nem vagyok olyan biztos.
mindenesetre már nagyon várjuk a sztorikat.
Előzmény: Borsó_ (45)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.21 0 0 45
Az a macskának is jo volt, amikor megujazták. :)))
Előzmény: Gaark (44)
Gaark Creative Commons License 2003.01.21 0 0 44
gusztustalan részemről jöhet, csak az állatkínzást nem bírom elviselni.
Előzmény: Borsó_ (41)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.20 0 0 43
Nem sokára csak azt tudom mondani mert most még van kb 10 percem és abba nem fér bele

Ja de egy rövid.

Ma a fizika orán a tanár kérdezett valamit és a srác benyögött egy válaszat és erre a tanár csak anyit mondott hogy jo fele tapogatozol és erre egyik eszes gyerek megszolal "jo fele nagyon jo csak kicsit lejebb" Háát mit mondjak jol elvoltunk egy pár percig csak röhögött az egész osztály érdekes modon még a tanár is.

Előzmény: Gaark (42)
Gaark Creative Commons License 2003.01.20 0 0 42
kíváncsian várok MINDENFÉLE történetet.
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.20 0 0 41
Gaark. Ha gondolod van tovább is csak akkor megkérdeztem hogy akarjátok e ezt olvasni mert multkor szerintem azzal a gusztustalanságokkal teli tüzdelt irásom nem tetszett mindenkinek.

Szoval macskákal kapcsolatban van még.

Előzmény: Gaark (40)
Gaark Creative Commons License 2003.01.20 0 0 40
mindenesetre ha ez felvett szerep borzasztóan jól csinálja. A lépcsős-macskás-ceruzás sztorin könnyesre röhögtem magam.
Csak így tovább, Borsó!
Előzmény: crazy diamond (39)
crazy diamond Creative Commons License 2003.01.19 0 0 39
Csatlakozom.
Még nekem sem sikerült rájönnöm, hogy Borsó valóban erőlteti-e ezt a bonyolultnak kevésbé nevezhető stílust, vagy...
Előzmény: Gaark (25)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.19 0 0 38
Ja tényleg nagyon komoly lenne ha napi mondjuk 8-10 órában munkahelyen csak az lenne hogy chatez meg nézeges olyan oldalakat amit akrsz csak azért hogy teszteld az adott gép hogyan birja a netet. Mondjuk egy 700-800 Ft óra bérel el tudnám képzelni ami kb 122.000 Ft havonta kell ennél több szinte a semmiért?? hehe mekkora lenne de sajnos nincs vagy lehet hogy onan írok??
Előzmény: xbalazsx (37)
xbalazsx Creative Commons License 2003.01.19 0 0 37
Egy ilyen munka lenne a legtutibb!
Előzmény: Borsó_ (36)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.18 0 0 36
Thx Balász! És nagyon sajnálom már hogy nem vagy délutánonként a trefin mert néha elég szar de szerencsére nem mindig de amikor te voltál nem nagyon volt olyan hogy két ora alatt alig van valami csevej.

Remélem kapsz valami olyan munkát ahol tudsz netezni napközben is. (a legjobb lenne egy net tesztelő állás) :)

Előzmény: xbalazsx (35)
xbalazsx Creative Commons License 2003.01.18 0 0 35
Borsó koma! Szerintem te vagy a legtutibb arc az Indexen. Boldog vagyok, hogy pár délutánomat megoszthattam Veled a Treforton!
Beszarás jókat röhögök a sztorikon!
Előzmény: Borsó_ (34)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.18 0 0 34
Hát ugye bár már emlitettem az osztály kirándulást. Én azon személy szerint nem vettem részt de most hogy igy emlékszem voltam én is valamikor és mit mondjak ott is történtek érdekes dolgok. De először a mostani osztálytásaim tizedikes kirándulásáról pár szót.

Pécsre mentek le 2nap 1 éjszaka, Pécsre általában vonattal kell menni és ez a legjobb rohadt nagy buli vonatozni.
Az osztályban addig nem nagyon voltak olyan emberek akik ittak volna vagyis tulsokat ittak volna de azért akadt.
A legtöbb ember kb a csoport fele már a déliben bevolt baszva de volt egy srác aki a kirándulás alatt csak egyszer rugott be de az végig tartott.
Ez a srác amugy ott pécsen állandoan csak a baj csinálta. Ilyen volt amikor beleakart kötni egy négerbe és elkezdett üvölteni hogy mi a faszt keres itt ez a néger?? Meg amikor mindig találkozott az of el akkor is elég nehez tudta tartani magát de azért sikerült neki.

De a legjobb talán az lehetett amikor egy srác mindenkitől elkérte az óráját feltette öket és ugy nézett ki hogy a jobb és ball karján könyékig óra volt a srác. És igy oda ment 2 csaj hoz akik valami füvön napoztak és megkérdzte hány óra??
Erre a két csaj nem válaszolt és a srác ránézett a csoprtra majd ujra a csajokra és akkor megfogta két ujával a nyálát és egy leírhatatlan muzdulattal a hátukra vágta és fogta magát és eljött. Amugy utolag kiderült hogy angolok voltak a csajok és azért nem válaszoltak de akkor már mindegy volt.
A vonaton hazafelé ez a srác ismét alkotott.
A máv hibájábol vagy nem tudom hogy mi az intercityre kétszer adták el a helyjegyet és amikor a srác kiment a wcre és leült egy csaj a helyére csepet felkapta a vizet és megfogta a csaj kiemelte a helyéröl és leült mondván ez az ő helye erre a csaj mutogatta a jegyét de ő szart rá magasról.

Volt egy srác aki elment pisálni a vonaton és beszorult oda. Erre a srác aki beszorult felhivott egy másikat hogy ha lehet diszkréten intéze el és nyisa ki az ajtot erre a srác elkezdte kiabálni hogy beszorult a wcbe a srác (mekora egy parszt nem??) De azért nem volt rosz húzás ja és amikor elkezdte keresni akkor nem találta és ujra felhívta de akkor már valahol máshol járt a vonaton és ott is hangosan beszélve mondta hogy hol is vagy beszorulva a wcbe??

Megbaszom mauglit!!

Most sejtem hogy nem tudjátok hogy mi van. Az volt hogy egy srác valoszínüleg elég alkohol hatására állandóan ezt mondogatta és már mindenkinek ki volt a töke vele de jol elvoltak és ha a srác nem hagyta volna abba akor nem történt volna meg az hogy amikor egyszer reggel felkeltek ő ugy nyitotta ki az ajtót hogy közbe ezt mondta és pont akkor kopogott az OF és a srác kinyittota az ajtót és az arácába mondta.

Az a srác aki beszorulta vécébe neki belett igérve hogy ez egyik gyerek seggbe dugja és a gyerek attol parázozz szinte egész uton és akkor lett rajta teljesen urá a pánik amiko az osztály fönök belenyult egy kicsit a szoba beosztához és egy szobába tette öket. Ott könyörgött hogy had ne mert nem akar vele egy szobába lenni.

Hazafelé a vonaton megint kezdetét vette vagyis inkább folytatták a vedelést és akkor egy gyerek aki vaságyal is csak 50 kg ivott valamit amitöl teljesen kidobta a tacsot. Emlékszem amikor bekerültem ebbe az osztályba elmentem az első szülőire hogy lássam a szülöket meg iylesmi és az volt hogy a tanár mesél a tavalyi évről és szóba jött a kirándulás és azt mondta hogy alig ittak a srácok erre a gyeek apja egy ilyen beszolásal legatta az of-t: A fiam a hazajövetel után 3 napig azt se tudta hogy hol van!

-------- * -------------- * ------------- * ------

Hát enyi volt az ő kirándulásuk most leírok ezt azt azokrol amken én személyesen ott voltam és emeltem a hangulatott egy két hülyeségel.

Ilyen volt amikor mentünk valahova a mátrába és ketten voltunk egy szobában és azzal kezdtük a beköltözést hogy ráugrottunk az ágyra és abbol kurva nagy por lett na nem is kellett több elökerültek a tollasütök és elkezdtük püfölni az ágyakat addig amig azt nem hallotuk hogy ti meg mit csináltok itt?? Mert idöközben bejött a kisérő tanár és háát enm tetszet neki hogy nem lát el kettöig de mindegy rohadt nagy port csináltunk de jo volt.

Aztán amikor jöttünk haza Tokajból megkellett sabadulni mindenfélefölös cucctol amit nem akartunk cipelni. Ilyen volt egy tubusos mackosajt krém. Fogtuk és szépen kinyomtuk az ablakon és hagytuk hogy rászáradjon a vonat oldalára és mire a keletibe értünk már valami fekete megszáradt szar volt már csak ott de egy dolgot nem néztünk azt hoyg vajon menyi ment be a nyitott ablakokon??

Amikor mentünk le velencére fürödni jl kezdtük a napot vettünk sört vodkát naracslevet és mire leértünk már nem volt semmi. És amikor össze öntöttük a cuccott (vodka narancs) az üveget kidobtuk az ablakon valami alagutban és csak azt láttam hogy darabokar tört szét az üveg és a mögöttnk ülö csaj meg rázza ki a hajábol az üveget. Hát ezért nem szabad nyitott ablaknál utazni és mi lett volana ha még ki is hajol?? Hajaj de z nem történt meg.

Egyszer egy srácmesélte nekem hogy mindig azt csiálja amikor megy haza érdre hogyha nincs senki a vonaton akkor elöveszi a pöcsét és ott helyben elvégzi a dolgát és azt nézni hogy ki mikor ül bele. Egyszer valami lekváral kente be a széket és abba beleült egy csaj és ott sirt a szája hogy beleült.

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.15 0 0 33
Szerintem az rosszab volt mint mondjuk az amikor a srác feldugott egy ceruzát a macskának és azt nézték és hallgatták ahogy a lépcsön jön fel és kopog a ceruza szerintem nem rosz
Előzmény: angyalhentes (32)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.15 0 0 32
Szerintem maradjunk inkabb a gusztustalan sztoriknal.
Előzmény: Borsó_ (31)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.15 0 0 31
Én ugy érzem hogy azzal a gusztustalánságokkal teli tüzdelt írásom nem váltott ki jóérzéseket belöletek ezért most megkérdezem inkább.

Szoval mit szolnátok hogy ha arrol írnék hogy az osztály társam hogyan ujazta meg a macskáját meg ilyen macskákal kapcsolatos állatságokrol

Szoval??

Előzmény: Borsó_ (30)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.14 0 0 30
Én nem akartam mondani Gaark nak hogy én lennék a legtutibb arc mert az olyan nagyképünek tünt volna és szerintem ezt nem nekem kell eldöntenem hanem azoknak akik elolvassák azt amit írok. Milyen fasza kis sablon szöveg nem??
Előzmény: atg (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!