Impossible Mission II
Defender of the Crown
Pirates !!!
GEOS hát igen
Volt egy tengeralattjáró szimulátor, címre nem emlékszem. Ennek a kedvéért újra elővenném, ha tudnám mit kell benne csinálni :-)
"Jaj! Konyorgom, vki mondja el, hogy kell vegigjatszani az Impossible Mission-t (1)."
Na figyuszka: minden cuccost ki kell olvasni. A legtöbbjében nincs semmi, a többiben puzzle-k vannak. A kiolvasasban segit a zeneszoba. Az egy sakktáblaszerű valami, ami összevissza zenél, közben villognak a kockái. Ha te utána úgy nyomkodod a kockáit, hogy a hangok emelkedő sorrendben hangozzanak fel, akkor felváltva kapsz egy lift-visszaállítót meg egy robot altatót. Ez utóbbi a leghasznosabb... Szóval amikor végeztél, akkor 36 darab puzzle-dnak kell lenni. Ezeket kell összeilleszteni téglalapokká: egy télalap 4 darab részből áll. Sajnos minden egyes darabot és a kész téglalapot is lehet forgatni vertikálisan és horizontálisan is. Így aztán az összerakáshoz kell egy kis furfang. Amikor összeraktál egy téglalapot, akkor azt még forgasd meg horizontálisan is meg vertikálisan is (hogy úgy álljon, ahogy neki tetszik), és akkor csippan egyet: a jelszavadba beépül egy betű, a 4 puzzle-t meg kiveszi - könnyebb lesz a következőt összerakni. Ha összerakod mind a kilenc téglalapot, megkapod a kilencbetűs jelszót. Ekkor kell megkeresned azt a kék ajtót, amit eddig nem sikerült kiolvasnod. Na az a kijárat. Ott aztán lesz valami...
Top 5:
Street Rod
Last Ninja
F14 Tomcat
Mercenary
A ZakMcracken-t csak mas gepen jatszottam, sajna nekem nem volt meg. (illetve ami volt az nem mukodott)
A Maniac Mansion es a Zak McCracken tenyleg a legjobb volt. Azota is kedvenceim a Lucas fele kalandjatekok.
Last Ninja
Katakis - nem szerettem kulonosen a lovoldozos jatekokat, de ezt vegig vittem.
A maniac mansion-ban volt egy uszomedence,amiben volt egy piros gomb.
Semelyik játékleirásban nem szerepelt,hogy mit kéne vele csinálni és én megnyomtam.ATOMVILLANÁS.Kezdhettem elöllröl az egészet.
Zak McCracken and the alien mindbrenders?azt hiszem.A telefonon keresztül butitották az emberiséget
a miner 48'er (asszem így hívták, olyan pályabejárós)
az Odra 1024-en pedig az, hogy üres lapokat nyomtattam :-)) tényleg, itt van az a szemüveges operátor gyerek (BME, 1976)? égnek állt a haja tőle..
p
Az ELITE a No1 az oszes progi kozott.
Szerintem Pc(amiga es egyeb) re sem csinaltak jobbat azota.
Egyebkent vege az nicsen jarkalhatsz az urben amig akarosz.de egy bizonyos rang folott mar minek ?, meg a kuldetesek is elfogynak 1xer