Aszonták itt a szerelő bácsik, hogy 60ból a többi részt is ilyen széppé teszik (fényezés+karosszéria. Igy újautó keresés közben ez nem fog menni. Most minden ZS kelleni fog.
Koriel: ment egy mail neked. Nem mintha titkolóznék a többiek előtt, de lehet, hogy forumviszonylatban hosszú és unalmas lennék. Egyébként rnagy vagyok itt mint Nagy Robert, ahogy a céges azonosítom van. Az egyszerűség kedvéért regisztráltam magam így, hogy ne kelljen még egy nevet megjegyeznem. :-)
SzaboZE: tényleg szép ez az oldalad, gyakorold a trükköt, hogy ezt a felét mutasd mindig a nők felé. És legalább lesz egy etalon a festőnek a jobb oldalhoz. :-)
Koriel: Jaja, szép lett, már mentem is árajánlatra a másik oldal rendbetétele ügyében... Elég hülyén néz ki most. Eddig is kopottasabb volt a jobb oldal, de most... :(
Vazze SzaboZE!!!Lepolíroztad,vagy mi? :))
Szóval baba lett az autó!!!
Szia Magy!!
Örülök hogy végre van vki,akinek ugyanilyen az autója.Véletlenül nem 5ajtós, világos zöld színű??? Mert akkor nem jöhetsz találkozókra,összetévesztjük őket!! :)
Fogyasztás:hát igen,nekem városban kb 9 liter volt,amikor megvettem,azóta elvileg állítottak a szelepen,de nem nagyon mértem benzinen,ugyanis én gázzal használom,annak meg nem tom mérni rendesen a fogyasztását!De csökkent olyan 8 literre.Szerintem vagy a szelepeket kéne a gyári adatoknak megfelelően beállítani,vagy már vki tisztította tűvel a karbi tűszelepeit,amik megnagyobbodhattak...talán vmi hasonló lehet a bibi.
A tiednek milyen "hibái" vannak?
SzaboZE ajánlására kerestem fel forumotokat. Örülök, hogy rátaláltam mert vettem egy Mazdát és sok kérdésem van/volt. Ha jól tudom Korielnek van az enyémhez hasonló gépe. Az enyém 323 1.3 Hatchback 83-as évjárat ('83-'85-ig gyártották)
Ami felmerült bennem: -tán sok a 9 literes fogyasztás. Gondolom karburátor és/vagy gyújtás kérdése. Zavar, hogy 9-et fogyaszt egy sima 1.3-as autó. Egyébként nagyon szeretem mert jó állapotban van, kényelmes és jó vezetni. Tán seíthetnétek ötleteitekkel, főleg Koriel.
Köszönöm.
Musty (legujabb) baratunk autoja is felkerult a Mazda Klub oldalaira!
Tessek nezelodni! :-)
Hamarosan ujabb kepeket is felteszek, amint lesz egy kis szabad idom! Addig is, ha valamelyikotoknek barmilyen Mazdakkal kapcsolatos infoja, kepe, videoja, stb. van, kerem kuldje el nekem. Ha tul nagy a meret, akkor irjatok email-t es megbeszeljuk a tovabbiakat!
ja es ez igaz is.legalabb is ugy erzem.
a direkt az 20e mert sajna a magnum az nem jo mert tul hosszu.a K&N nek van gyarija az F-es hez. az meg tobb Le van egy abra ahol 5500f/p + 8 Le.Ki tudja?Lehet.
ami meg jo hogy ezek " orok eletuek" 20e km kent ki kell tisztitani es kesz.hosszu tavon megeri.
Szeva Koriel, a BD sorsa még nem alakult mivel sógornőm bejelentette igényét. Szóval lehet hogy családban marad! Ennek örülnék a legjobban. Ráadásul ugye most ki tudja mikor veszünk új autót. Ha lesz valami eladási gondolat természetesen szólok.
Tökéletesen egyetértek McFart kollégával! Ha városban használod csak az autót, akkor vegyél inkább kisebb cc benzinest,persze értem hogy a 626-os teccik,de egy 1.5-ös 323-as reálisabb lenne,nem? Ebbe még bőven elférnének az ovis cuccok is.Gondold meg!
SzaboZE: :( of korcs szólok,ha látok vmi "tutit", bár ugye ez is az volt,amit mondtál! 323 BD-vel mi lesz? Már eladó sorban van?
Bocsesz, hogy hallgattam, de iszonyatosan sok melom van mostansag es nem nagyon van idom irkalni... De azert olvasni igen! Csak a fonokom meg ne tudja!! ;-)
Szoval, sajnalom a 323F-et SzaboZE. Amugy en is csak akkor kezdtem el meselni rola, amikor mar 90%-os volt a dolog. Valahogy mindig visszaut! Sajnos!
Musty! Udv a csapatban! A kepeket es egy kis infot az en email cimemre kuldd el, es majd kipakolom a Mazda Klub oldalara. A cimet mar SzaboZE leirta!
Caris! Azert a "nem-bukolampas" 323 is szep, ugye??!! Ha nem, akkor eladom...!! ;-))