Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Caris Creative Commons License 2001.10.12 0 0 864
Huh, kicsit gyorsan gépeltem, de azért remélem érthetô, amit írtam.

van = vagy
a = ami

(mindezek a végén)

Caris

u.i.: nov. 3. tali OK!
u.i.2: autókiállítás?

Előzmény: Caris (863)
Caris Creative Commons License 2001.10.12 0 0 863
Emberek!

Ért valaki az akkumlátorokhoz? A helyzet a következô: az autóban lévô akksi már megérett a cserére, ezért éppen kapóra jön (jött volna), hogy a Corában most akcióban van a BOSCH akksi. Nosza, elô a kézikönyvet, ami szerint 60 Ah akksi kell a gépbe. A bibi az, hogy a Corában csak 55-ös és 64-es van. A kérdés az, hogy ha nem pont 60-as van benne, akkor az árthat-e a gépnek, van nem. Ja a most benne van, az is 60-as.

remélem érthetô voltam:

Caris

GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.11 0 0 862
Jo hir:
Mazda Klub ujra mukodik a FreeWeb szerveren! Nekem legalabbis bejottek az oldalak!

GangstaBoy

Előzmény: GangstaBoy (861)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.11 0 0 861
Hello balticsek!

Nem sertodtunk meg, igaz skacok??! Vegul is tenyleg azok vagyunk!!! :-)

Szoval a FreeWeb MOST tenyleg megdoglott! Remelem hamarosan magahoz teritik...!

GangstaBoy

Előzmény: balticsek (860)
balticsek Creative Commons License 2001.10.11 0 0 860
hali! nagy hurrával olvastam végig az egész topicot a délőtt folyamán - végre találtam Mazdabuzikat(ez nem sértés) rajtam kívül, csak azt nem tudom miért nem tudom elérni a freewebet lehet hogy valamiért a .ro -ra görcsös - onnan próáltam elérni.
GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.11 0 0 859
Hi All!

Talalkozo: Siman! Akar Nov. 3. is lehet... :-)

Koni: Tudom, hogy nekem tutko Mazdam van, azert is irtam hogy "...gagyi markak..." ;-)
Szoval a szerelo is a Koni-t mondta. Allitolag ez is olyasmi, mint ami az en regi 626GT-mben volt. Lehet allitani a kemenyseget. Volt a sracnal egy Golf (Brrr!!), amibe belulrol szabalyozhato Koni-t szereltek. Kit-ben lehet kapni. 10-15 cm tudott emelni az auton! Hja, minden 300e Ft-ert! Persze nekem nem kell ilyen, de asszem Koni lesz belole. Egyetlen bibi, hogy havonta egyszer szallitanak a Koni-tol Mo-ra, igy jo elore meg kell rendelni. Legalabbis en igy hallottam...

GangstaBoy

Ui.: Atnezem a Galeriat (is), ha van 1st gen. RX-7 kepetek, johet, felteszem!! :-) Persze mas kepek is johetnek!!!

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.11 0 0 858
Akkor mikor? November 3? Szombat.

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.10.11 0 0 857
legyen!
Előzmény: SzaboZE (856)
SzaboZE Creative Commons License 2001.10.11 0 0 856
Na most akkor legyen találkozó? Szerintem jövő 7végétől kezdve én is ráérek 7végeken.

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.10.11 0 0 855
...Szombat... én nyertem! :)
Előzmény: SzaboZE (854)
SzaboZE Creative Commons License 2001.10.10 0 0 854
...Péntek...

SzaboZE

CHROME Creative Commons License 2001.10.10 0 0 853
Sziasztok!

gatlo:
Koni,Koni,Koni
Nehogy Monroe-t vegyel ha 5k a kulonbseg!

Koni-bol a sarga az jooooo..en is olyat fogok berakatni majd...egyszer :)

CHROME

sirk Creative Commons License 2001.10.10 0 0 852
GangstaBoy:

A galeriaban nem talaltam 1st gen RX-7-et... :(

Az utolso kep nemtom mi az RX galeriaban, de nagyitasnak az elozo kep jon be megint.

Koriel Creative Commons License 2001.10.09 0 0 851
Rnagy!!

Nem lehet,hogy rossz címet pötyögtél be? Én mindig azt szoktam!!De prószáld meg ezt:
Mazda Klub

Előzmény: rnagy (842)
SzaboZE Creative Commons License 2001.10.09 0 0 850
Dehát neked nem ilyen felsorolt gagyi autóid vannak, hanem egy igazi MAZDA ! :)))) Ez sportgátló? Mármint amiket néztél.

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.09 0 0 849
Hat igen a Monroe-t en is jobban ismerem, viszont a Koni olyan gagyi markak beszallitoja mint pl. Ferrari, Lamborghini, Honda, Benetton F-1 team, stb. :-) Es arban csak 5e ft korul van a kulonbseg... Szoval meg informalodok egy kicsit!!! :-)

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (846)
Musty Creative Commons License 2001.10.09 0 0 848

Koszi Gangsta!

kerek majd vhonnan egy digi gepet mert azert a 195/45 15'-el jobban nez ki meg a sport kormany se kutya.

SzaboZE!

Megyeget a gep!de sose eleg.vannak meg otleteim
talan meg iden kesz lesz.

Az ilyen lesz:keszul a spoiler a kocsira,haverom kesziti.o is csinalta wrc subarut.ugyes csak lassu mert hogy haveri alapon megy.de megvarom.az tuti :-).

A kutyu az egy programozhato dallam kurt.a lanyok szeretik.:-)

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.09 0 0 847
Musty, a sokgombos kütyü a középkonzolon mit tud?

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.09 0 0 846
Lengéscsili, koni, monroe: eddig nem hallottam egyértelműen az egyik mellé voksot. Talán a Monroe picit régebb óta gyárt ilyesmit.

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.09 0 0 845
GangstaBoy: nem lesz nehéz megjegyezni a kasztnis embert, mivel a közvetlen munkahelyi szomszédságban van! :)

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.09 0 0 844
mazda.fw.hu teszt OK! GangstaBoy: Király az oldal.
Musty:
Ez az "ilyen lesz" a spoilerezést jelenti? Mehet a gép rendesen. Gyárilag 8 mp a 100 ha jól tom.

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.09 0 0 843
Hali! Nalam tokeletesen mukodik... Most! :-))
Előzmény: rnagy (842)
rnagy Creative Commons License 2001.10.09 0 0 842
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy miért nem működik a mazda.fw.hu lap? Nekem semmi se töltődik itt be. Robi
GangstaBoy Creative Commons License 2001.10.09 0 0 841
Hali!

Koriel: Szivesen, es bocsesz a kesesert. Azt hittem, hogy mar reg feltettem... :-)

Musty: Koszi a kepeket! A 4. kep is felkerult az autodrol, a tobbi pedig a kovetkezo galeria frissitesnel megy fel az oldalra! Szepek nagyon!

SzaboZE: Tenyleg baba lett a fenyezes... :-) Erdemes lesz megjegyezni a kasznis/fenyezo emberket!

Most nezelodtem lengescsillapitok utan - ugy latszik nekem mindig ezt az alkatreszt kell cserelnem!! :-) Szoval tudtok valamit a Monroe Sensa-Trac-rol illetve a Koni altal gyartott lengescsillapitokrol? :-o

GangstaBoy

Koriel Creative Commons License 2001.10.08 0 0 840
GangstaBoy:köszi,hogy felraktad a képeket!! :)

Koriel

SzaboZE Creative Commons License 2001.10.08 0 0 839
Aszonták itt a szerelő bácsik, hogy 60ból a többi részt is ilyen széppé teszik (fényezés+karosszéria. Igy újautó keresés közben ez nem fog menni. Most minden ZS kelleni fog.

SzaboZE

rnagy Creative Commons License 2001.10.08 0 0 838
Koriel: ment egy mail neked. Nem mintha titkolóznék a többiek előtt, de lehet, hogy forumviszonylatban hosszú és unalmas lennék. Egyébként rnagy vagyok itt mint Nagy Robert, ahogy a céges azonosítom van. Az egyszerűség kedvéért regisztráltam magam így, hogy ne kelljen még egy nevet megjegyeznem. :-)
SzaboZE: tényleg szép ez az oldalad, gyakorold a trükköt, hogy ezt a felét mutasd mindig a nők felé. És legalább lesz egy etalon a festőnek a jobb oldalhoz. :-)
SzaboZE Creative Commons License 2001.10.08 0 0 837
Koriel: Jaja, szép lett, már mentem is árajánlatra a másik oldal rendbetétele ügyében... Elég hülyén néz ki most. Eddig is kopottasabb volt a jobb oldal, de most... :(

SzaboZE

Koriel Creative Commons License 2001.10.06 0 0 836
Ja pontosítanám magam:a fúvókák "hengeres üregére" gondoltam(de szépen is hangzik:)...
Egyébbként meg hülye vagyok ehhez...

Koriel az önkritikus

Előzmény: Koriel (835)
Koriel Creative Commons License 2001.10.05 0 0 835
Vazze SzaboZE!!!Lepolíroztad,vagy mi? :))
Szóval baba lett az autó!!!

Szia Magy!!
Örülök hogy végre van vki,akinek ugyanilyen az autója.Véletlenül nem 5ajtós, világos zöld színű??? Mert akkor nem jöhetsz találkozókra,összetévesztjük őket!! :)
Fogyasztás:hát igen,nekem városban kb 9 liter volt,amikor megvettem,azóta elvileg állítottak a szelepen,de nem nagyon mértem benzinen,ugyanis én gázzal használom,annak meg nem tom mérni rendesen a fogyasztását!De csökkent olyan 8 literre.Szerintem vagy a szelepeket kéne a gyári adatoknak megfelelően beállítani,vagy már vki tisztította tűvel a karbi tűszelepeit,amik megnagyobbodhattak...talán vmi hasonló lehet a bibi.
A tiednek milyen "hibái" vannak?

Előzmény: SzaboZE (834)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!