Ért valaki az akkumlátorokhoz? A helyzet a következô: az autóban lévô akksi már megérett a cserére, ezért éppen kapóra jön (jött volna), hogy a Corában most akcióban van a BOSCH akksi. Nosza, elô a kézikönyvet, ami szerint 60 Ah akksi kell a gépbe. A bibi az, hogy a Corában csak 55-ös és 64-es van. A kérdés az, hogy ha nem pont 60-as van benne, akkor az árthat-e a gépnek, van nem. Ja a most benne van, az is 60-as.
hali! nagy hurrával olvastam végig az egész topicot a délőtt folyamán - végre találtam Mazdabuzikat(ez nem sértés) rajtam kívül, csak azt nem tudom miért nem tudom elérni a freewebet lehet hogy valamiért a .ro -ra görcsös - onnan próáltam elérni.
Koni: Tudom, hogy nekem tutko Mazdam van, azert is irtam hogy "...gagyi markak..." ;-)
Szoval a szerelo is a Koni-t mondta. Allitolag ez is olyasmi, mint ami az en regi 626GT-mben volt. Lehet allitani a kemenyseget. Volt a sracnal egy Golf (Brrr!!), amibe belulrol szabalyozhato Koni-t szereltek. Kit-ben lehet kapni. 10-15 cm tudott emelni az auton! Hja, minden 300e Ft-ert! Persze nekem nem kell ilyen, de asszem Koni lesz belole. Egyetlen bibi, hogy havonta egyszer szallitanak a Koni-tol Mo-ra, igy jo elore meg kell rendelni. Legalabbis en igy hallottam...
GangstaBoy
Ui.: Atnezem a Galeriat (is), ha van 1st gen. RX-7 kepetek, johet, felteszem!! :-) Persze mas kepek is johetnek!!!
Hat igen a Monroe-t en is jobban ismerem, viszont a Koni olyan gagyi markak beszallitoja mint pl. Ferrari, Lamborghini, Honda, Benetton F-1 team, stb. :-) Es arban csak 5e ft korul van a kulonbseg... Szoval meg informalodok egy kicsit!!! :-)
kerek majd vhonnan egy digi gepet mert azert a 195/45 15'-el jobban nez ki meg a sport kormany se kutya.
SzaboZE!
Megyeget a gep!de sose eleg.vannak meg otleteim
talan meg iden kesz lesz.
Az ilyen lesz:keszul a spoiler a kocsira,haverom kesziti.o is csinalta wrc subarut.ugyes csak lassu mert hogy haveri alapon megy.de megvarom.az tuti :-).
A kutyu az egy programozhato dallam kurt.a lanyok szeretik.:-)
mazda.fw.hu teszt OK! GangstaBoy: Király az oldal.
Musty:
Ez az "ilyen lesz" a spoilerezést jelenti? Mehet a gép rendesen. Gyárilag 8 mp a 100 ha jól tom.
Koriel: Szivesen, es bocsesz a kesesert. Azt hittem, hogy mar reg feltettem... :-)
Musty: Koszi a kepeket! A 4. kep is felkerult az autodrol, a tobbi pedig a kovetkezo galeria frissitesnel megy fel az oldalra! Szepek nagyon!
SzaboZE: Tenyleg baba lett a fenyezes... :-) Erdemes lesz megjegyezni a kasznis/fenyezo emberket!
Most nezelodtem lengescsillapitok utan - ugy latszik nekem mindig ezt az alkatreszt kell cserelnem!! :-) Szoval tudtok valamit a Monroe Sensa-Trac-rol illetve a Koni altal gyartott lengescsillapitokrol? :-o
Aszonták itt a szerelő bácsik, hogy 60ból a többi részt is ilyen széppé teszik (fényezés+karosszéria. Igy újautó keresés közben ez nem fog menni. Most minden ZS kelleni fog.
Koriel: ment egy mail neked. Nem mintha titkolóznék a többiek előtt, de lehet, hogy forumviszonylatban hosszú és unalmas lennék. Egyébként rnagy vagyok itt mint Nagy Robert, ahogy a céges azonosítom van. Az egyszerűség kedvéért regisztráltam magam így, hogy ne kelljen még egy nevet megjegyeznem. :-)
SzaboZE: tényleg szép ez az oldalad, gyakorold a trükköt, hogy ezt a felét mutasd mindig a nők felé. És legalább lesz egy etalon a festőnek a jobb oldalhoz. :-)
Koriel: Jaja, szép lett, már mentem is árajánlatra a másik oldal rendbetétele ügyében... Elég hülyén néz ki most. Eddig is kopottasabb volt a jobb oldal, de most... :(
Vazze SzaboZE!!!Lepolíroztad,vagy mi? :))
Szóval baba lett az autó!!!
Szia Magy!!
Örülök hogy végre van vki,akinek ugyanilyen az autója.Véletlenül nem 5ajtós, világos zöld színű??? Mert akkor nem jöhetsz találkozókra,összetévesztjük őket!! :)
Fogyasztás:hát igen,nekem városban kb 9 liter volt,amikor megvettem,azóta elvileg állítottak a szelepen,de nem nagyon mértem benzinen,ugyanis én gázzal használom,annak meg nem tom mérni rendesen a fogyasztását!De csökkent olyan 8 literre.Szerintem vagy a szelepeket kéne a gyári adatoknak megfelelően beállítani,vagy már vki tisztította tűvel a karbi tűszelepeit,amik megnagyobbodhattak...talán vmi hasonló lehet a bibi.
A tiednek milyen "hibái" vannak?