33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Maradjunk annyiban, hogy vágatlanul, felvételről láttam Gyurcsány előadását. Nem bocsátkozom ismételgetésbe. Ismerjük már az a politikusi magatartást, amikor a politikus később saját szavainak ad ellentétes értelmet.. Ebben az előadásban meg volt a lehetősége annak, hogy később minden részlete külön-külön ellentétesen értelmezhető legyen. Egyébként pont ezt teszi a Fidesz is, amikor a kampányigéreteit vetik a szemére.
Ahogy mondtam, én a Jobbik véleményére, elképzeléseire vagyok kíváncsi.
Nem azzal az iskolás attitüddel élek, hogy "mert vannak ám ott is okos emberek". Azzal, hogy láttam, hallottam őket felszólalni az Országgyűlésben és igen kemény keresztkérdéseket tettek fel a kormánynak, másrészt pedig alapos, megfontolt és szakszerű indítványikat söpörte le a 2/3.
Gyurcsány igazmondása nem kérdés: van aki elhiszi, van aki nem, és mindkettő megingathatatlan ebben. Itt sem az a téma, hogy megcsinálja-e, amit mondott, hanem hogy mit mondott (írt)
És NEM azt mondta, amit a fidesz-média kihozott belőle, ez viszont egy másik, Gyurcsánytól teljesen független probléma. És ha a Fidesz csak hazugsággal képes Gyurcsány fölé kerekedni, akkor mire van olyan nagy arcuk? (Ha meg menne anélkül is, akkor minek hazudoznak?)
Fletó nem akarja elvenni sem az állami, sem az egyéb nyugdíjat, aszondja:
"Eltöröljük a kötelező nyugdíjkorhatárt és bevezetjük az államilag vezetett egyéni nyugdíjszámla rendszert....egyéni nyugdíjszámlákon jóváírjuk az elrabolt magánnyugdíj-pénztári megtakarításokat."
A fideszmédia persze ebből megpróbálja csak a nyugdíjkorhatár és az eltöröljük szavakat meghallani és sulykolni. Az államilag vezetett egyéni nyugdíjszámla ellen pedig még tüntetni is fognak, mert az is csak rossz lehet - bár ők is megígérték, csak úgy látszik nem elég profitábilis az ötlet.
A zsidó vallás nem azt parancsolja, hogy buzizzon, hanem azt tiltja, hogy ő buzuljon. Nagy különbség!
Szép dolog a kiállás, csak nem mindegy, hogy kiért/miért, és az sem, hogy hogyan.
Meglehetősen álságosnak tűnne ugyanis - a szándéktól függetlenül -, ha valaki azért állna ki egy zsidó mellett, hogy rúghasson egyet a homoszexuálisokba.
Teljesen igazad van. Van a jobbikban egy tejbetök féle mentalitás. Vona "Mátyáskirály után szabadon" féle cirkuszi játékok helyett valami bebetonozott teoriákat kellene leleplezni. A cigányozást, zsidózást 0-ra kéne redukálni. Az emberek köznép körében dobogós helyen van a jobbik. Van egy két komoly arc akit most kéne hagyni kibontakozni. A szélsőséges, túlbuzgó udvaribohócokat pedig vagy rövidpórázra vagy szájkosárra kéne ítélni. Itt az ideje az ébredésnek, nagykorúvá válásnak. A felnőni a feladathoz című időszakhoz.
Tudható, hogy Jobbik mit tervez nyugdíjügyben? Annak tükrében, amit Fletó mondott a napokban, hogy nyugdíjkorhatár megszűnne, állami nyugdí minimális vagy semmi, csak annak lenne ellátása, aki előtakarékoskodott. Nem lenne eezel semmi baj, ha a keresetek ezt megengednék. De atöbbség 300-800Eirónak megfelelő forintból él(-degél), míg nyugati hasonszőrűek 2-4000Euróból. Abból félre lehet tenni, de ebből nem. Úgyhogy - legalább is nálam - öngondoskodóéknak hugyoztak. Ha megtudhatnám a Jobbik álláspontját, talán még el is mennék szavazni.
Egyszer bejött hozzám egy fickó az Mtv-be. Nem voltam benn pár napig, addigra már az egész osztály aláírta az aláírandó ívét. Mondom mi ez? Azt mondja megölték a fiát és a halálbüntetés visszaállítása miatt jött. Mondom én ezt nem írom alá! Néztek rám mint a szaros gatyára. Mondom ahogy a politika hullámzik ma magyarországon (több mint 10 éve volt) nem kéne a hatalomnak ilyen lehetőséget adni a kezébe. A szemembe mondták hogy sötét vagyok, meg hogy üldözési mániás. Én meg most a jobb kezemmel megveregetem a balvállamat és azt mondom:- Ismét győzött a józan paraszti ész és a bölcs előrelátás! Büszke vagyok magamra. Kapjátok be volt kollégák. Már rég járkálnának éjszaka a lesötétített ablakú autók. És az emberek nem tudnák hová lett a szomszéd.
Bayer Zsolt ellen jogerősen pert nyert Zagyva Gy. Gyula (HVIM-Jobbik), amiért a fideszes mocskolta őt. Meglepően korrekt volt a bíróság, azonban ez csak azért lehetett, mert porszem csúszott a gépezetbe, elfelejtettek leszólni az adott bírónak, hogy figyeljen oda, és nehogy egy "nácinak" adjon igazat. Gyorsan korrigálták is a "bakit".
Független bíróság? Ugyan már... Szeptemberben arról adtam hírt, hogy pert nyertem Bayer Zsolt ellen, az alábbi mocskolódásai miatt, jogerős ítélet született, amiben Bayert elmarasztalták, de mostanra kiderült, hogy ha mi nyerünk a bíróságon azt nem hagyják, megszüntették a JOGERŐS ítéletet, és új tárgyalást írtak ki, mert zsoltika állítólag nem ott lakik, ahová kézbesítették neki a bírósági meghívót. Februárban lesz az új tárgyalás, kíváncsi leszek, mit hoz össze a Fdesz bíróság...
Ha én valaki volnék a jobbikban rögtön kiálltam volna a buzizásért elmarasztalt zsidó ember mellett. Akár tüntetéssel is. A szabad vallás gyakorlásának joga mellett. Ugyanis neki a vallása egyérteműen tiltja a ferde másságot. Gyakorlatilag azért marasztalták el mert jó zsidó volt. Egy ilyen akció kissé felrázná a világot, hogy kik a jófiúk és kik a rosszak. A nép aktív jobbikot szeretne. Aki kiáll mindenkiért.
Látta valaki ma a híradót? Az elején bemondták hogy Rogán Antalnak nem tetszik ahogy a Rezesóvával bánnak. Hogy mulatozik, luxus stb. Aztmondja a Rogán ha kell törvényt kell módosítani. 1 órán belül! Híradó végére bejelentették hogy Rezesovát visszavitték a börtönbe mert mittudom én, szökés, országelhagyás stb, stb. Érthető!!!??? Hölgyeim és uraim!!! Most tegyük félre hogy ki az a Rezesová és mi a bűne. A bíróság ma magyarországon ennyi. 0 Gondolom az hogy pártkatonát tettek a bíróságok élére az semmit nem jelent. Attól még tök független. Ezen a szinten még az átkosba sem mentek a dolgok, mint ami ma itt megy.
A közmunkások összeállnak és cigiznek, dumálnak, uram bocsá piáznak. Ha már egyszer be lettek híva talán valamire fel is kéne használni őket. Nevetséges az egész.
Orbán Viktor arra kéri a nemzeti pártot, hogy ne nyújtsa be az amerikai lehallgatásokat kivizsgáló bizottság felállítására vonatkozó javaslatot, azt majd a Fidesz megteszi.
Az Álruhás Országjáró szerdán egy közértben kisegítőként, míg csütörtökön kőműves mellett dolgozott. Halmajugrán felháborodtak a cigányok, hogy mit keres az ő falujukban, de az építkezésen is meglepetés érte.
Aligha történt az elmúlt napokban sokkolóbb esemény, mint Marian Kotleba megválasztása Szlovákia Besztercebánya megyéjének élére. A megszólaló újságírók, elemzők és netes kommentelők politikai alapállásától függően az álszent szörnyülködéstől kezdve az egymásra[...] Bővebben!Tovább »
Andor László esete a Daily Maillel olyan, mint amikor a hülye gyerek az iskolabuszon középső ujjat mutat az utcán ballagó cigiző felsősöknek, majd azok felpattannak a buszra, és jól összecsomagolják.
Veszélyes dolog a rasszista kártya húzogatása, ezt a saját kárán tanulta[...] Bővebben!Tovább »
sajnos mo-ról már kb. 200 éve kimennek a nagykoponyák(is)...
Ja, csak akkor még jól körülnéztek odakint, aztán tele ötletekkel, tapasztalattal többnyire visszajöttek, sőt voltak olyanok is, akik viszont ide jöttek, (Lotz, Gerbeaud, Ganz így hirtelen)
Az amcsik jókat profitáltak az innen-onnan menekültekből,
sőt aktívan gyűjtöttek is hozzájuk, mint pl von Braun-t :-)
Amúgy vegyesek az érzelmeim a Teller-Szilárd kettőssel kapcsolatban,
ez indokolt, és a megítélésük erősen függ attól is, hogy mekkora súllyal vesszük figyelembe a másik oldal hasonló erőfeszítéseit.
Azzal szokott bajom lenni, hogy egyesek szerint addig magyarok, amíg a megítélésük pozitív: Hozott Nobel-díjat? (vagy aranyérmet, vagy bármi egyéb nemzetfényező csecsebecsét?) Akkor magyar. Nem?! Akkor... bármi egyéb.