Bár sokan nem is sejtik, de benne van a politikai megosztottság és a féltársadalmi konszenzus, a gourmet életfelfogás és a sültparasztság.
Hajrá cvekedlipártiak és spenótrajongók, kard ki, kard! Illetve villa és kanál:)
Biztos így van, ámde én eddig Szlovákiában, ha sztrapacskát kértem, vagy semmit se kaptam, vagy valami mást (már nem emlékszem), és még a brindzové halusky (nem így írják valahogy?) hasonlított a legjobban a mi sztrapacskánkra.
Jajjjj de jó, végre lehet fikázni és bunkózni a másikat.
Ez már nagyon hiányzott, itt a fórumon csupa széplelkű kultúrfickó lakozik, akik pártatlan hozzászólásukkal hozzájárulnak a társadalom egyesítéséhez. Rosszul is éreztem magam, nem tudok orbánbányákozni, vagy kakóbiztosaltusozni már egy topikban sem.
Baráccságos pedig már meló nélkül van hónapok óta.
Tévedsz kedves Geyza. Az bizony két különböző kaja, csak azért mondom, ha egyszer meg akarod kóstolni, nehogy meglepődj. A brindza halusky, mint a neve is mutatja, krumplisnokedli tejfeles juhtúróval és apró piritott szalonnával, a sztrapacska ugyanaz az alap, csak párolt savanyukáposztával.Én szeretem mind a kettőt, de két egyformát még nem ettem, persze Szlovákiában, mert itt egyszer Szécsényben próbálkoztam be tehénturóval, mit mondjak nem volt az igazi.