Keresés

Részletes keresés

n0ri Creative Commons License 2007.09.27 0 0 29

Először is, aki a káposztás cvekedlit megcukrozza, az egyéb galádságokra is képes!

A spenótot jó borsosan és fokhagymásan csináljuk és beleteszünk tejbe áztatott, szétmorzsolt zsemlét! És bundászsömle megy mellé!

Előzmény: Endiman (5)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 28
fúúújjj... zsömlésspenót... én meglehetősen kevés lisztet teszek bele, de semmiképp sem pirítom meg. és jóóóósok fokhagyma! :o))
Előzmény: Nagylexikon (26)
Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.09.27 0 0 27
Nem szeressük az olyan piréz kifejezéseket , hogy cvekedli.Az káosztás tészta , oszt jó napot.És ha kaphatnék egy kis porcukrot.
Előzmény: nittyfor (-)
Nagylexikon Creative Commons License 2007.09.27 0 0 26
nem foglak benne korlátozni :) én keménytojással szeretem. És az alapja semmi gyüszmékelt zsömle, hanem tejesrántás.
Előzmény: hgyi (25)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 25
inkább bundáskenyér.
Előzmény: Nagylexikon (14)
hgyi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 24
A kumlileves egy szinten van a cvekkerlivel, csak sokkal finomabb. :o)))
Előzmény: Hpisti (11)
Geyza Creative Commons License 2007.09.27 0 0 23

Kösz!

Biztos így van, ámde én eddig Szlovákiában, ha sztrapacskát kértem, vagy semmit se kaptam, vagy valami mást (már nem emlékszem), és még a brindzové halusky (nem így írják valahogy?) hasonlított a legjobban a mi sztrapacskánkra.

 

Talán nem jó helyeken voltam.

Előzmény: Törölt nick (16)
Aragorn Creative Commons License 2007.09.26 0 0 22
Hát, nem tudom... ha már minden az, ami, akkor itt a Kánaán sztem...
Előzmény: Hpisti (15)
Nagylexikon Creative Commons License 2007.09.26 0 0 21
Tehéntúróval a sztrapacskát? ki volt az a nemzetáruló? brrrr
Előzmény: Törölt nick (16)
mavtelep Creative Commons License 2007.09.26 0 0 20
Humorra vesszük....))))
Előzmény: Törölt nick (18)
lektor Creative Commons License 2007.09.26 0 0 19
Brrrrrrrrrrr... Só, bors úgy magyaros!:)
Előzmény: kutykuruty brekege (10)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.26 0 0 18

Jajjjj de jó, végre lehet fikázni és bunkózni a másikat.

 

Ez már nagyon hiányzott, itt a fórumon csupa széplelkű kultúrfickó lakozik, akik pártatlan hozzászólásukkal hozzájárulnak a társadalom egyesítéséhez. Rosszul is éreztem magam, nem tudok orbánbányákozni, vagy kakóbiztosaltusozni már egy topikban sem.

 

Baráccságos pedig már meló nélkül van hónapok óta.

 

De most hajrá ....

mavtelep Creative Commons License 2007.09.26 0 0 17
A káposztáscvekedlihez ???
Előzmény: Der Beste (6)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.26 0 0 16
Tévedsz kedves Geyza. Az bizony két különböző kaja, csak azért mondom, ha egyszer meg akarod kóstolni, nehogy meglepődj. A brindza halusky, mint a neve is mutatja, krumplisnokedli tejfeles juhtúróval és apró piritott szalonnával, a sztrapacska ugyanaz az alap, csak párolt savanyukáposztával.Én szeretem mind a kettőt, de két egyformát még nem ettem, persze Szlovákiában, mert itt egyszer Szécsényben próbálkoztam be tehénturóval, mit mondjak nem volt az igazi.
Előzmény: Geyza (3)
Hpisti Creative Commons License 2007.09.26 0 0 15
Lőn! Az Öregnek igaza volt, akármekkora kommancs is volt... Respekt. :-)
Előzmény: Aragorn (12)
Nagylexikon Creative Commons License 2007.09.26 0 0 14
Határeset, a spenóthoz keménytojás dukál.
Előzmény: Endiman (5)
Endiman Creative Commons License 2007.09.26 0 0 13
jóó, igazad van kristálycukkerrel a klasszik :)
Előzmény: kutykuruty brekege (10)
Aragorn Creative Commons License 2007.09.26 0 0 12

Na!? Összejött a dolog???

Mer Kádár eztet még csak úgy mondta, hogy "legyen"!

S lőn?

Előzmény: Hpisti (11)
Hpisti Creative Commons License 2007.09.26 0 0 11
Nono, elvtársak. A krumplileves az krumplileves.
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.09.26 0 0 10

kristálycukor!

 

Nem hagyom a kristálycukros cvekkedlit!

Előzmény: Endiman (5)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.09.26 0 0 9

Viccet csinálsz ebből a nagyonkomoly és nemzetünk számára sorsdöntő kérdésből?

Előzmény: Der Beste (6)
big-lesz Creative Commons License 2007.09.26 0 0 8

ha a fülke magányára gondolok, és az x-en kellene törnöm fejem,

nem is hezitálnék:

bors + cukor

:o))

Előzmény: Der Beste (6)
big-lesz Creative Commons License 2007.09.26 0 0 7

óóó, tévedsz.

palacsintatésztába bele a spenótot (jó foghagymásan...:), sajttal töltve!

a tükörtojás felejthető máris.

:o)))

Előzmény: Endiman (5)
Der Beste Creative Commons License 2007.09.26 0 0 6
Épp ma ettem cvekedlit!
Jól megborsoztam, jól megsóztam, s csemege uborkát is ettem hozzá.
Előzmény: nittyfor (-)
Endiman Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5
cvekkedli csakis porcukorral, spenót pedig csak tükörtojással :)
big-lesz Creative Commons License 2007.09.26 0 0 4

mi a baj a spenóttal...?

:o)))

Előzmény: nittyfor (-)
Geyza Creative Commons License 2007.09.26 0 0 3

Vessetek meg, én a tót-magyar konflikus dacára is sztrapacskapárti maradtam.

(Vigyázat!!!! Ellenséges területen Brinzové haluskaként kell kérni.)

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.26 0 0 2
Nagykanállal.
Előzmény: Nagylexikon (1)
Nagylexikon Creative Commons License 2007.09.26 0 0 1
b0rssal, p0pcuk0rral!
vadállat Creative Commons License 2007.09.26 0 0 0
0

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!