Tartok tőle, hogy Pruknernek megint új csapatot kell összeraknia. Persze, majd egy jó tavasszal megint kompenzáljuk a csapatépítésre szánt időszakot. :-)
OFF:
Ez úton is szeretném megkérni a Somogy Megyei Munkaügyi Felügyelőség kaposvári dolgozóit, hogy szexualizálják szájba az édesanyjukat, és NE a dolgozó, becsületes embereket piszkálják, sanyargassák.
Nagy gratula a Rákóczi játékosoknak a tavaszi szereplésért!
Elég izgalmas átigazolási szezon vár ránk. Remélem, nem gyengül meg nagyon a csapat.
A Pécs kiesésével tényleg derby nélkül maradunk, de biztos lesz pár hangulatos meccs a Gödörben. Több meccset is fog a csapat játszani, köszönhetően az Intertotó-kupa helyezésért kiírt csoportos küzdelemnek.
13 meccsből 8 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség a tavaszi eredménysorunk (nem számítva a még ősszel lejátszott 16. és 17. fordulót). Ez magáért beszél! Ennek alapján a ebrecen mögött mi voltunk a második legeredményesebb csapat. Ezúton gratulálok mindenkinek, aki ehhez bármilyen módon is hozzájárult!
A PMFC kiesésével jövőre nem lesz igazi derby-nk, hacsak a Siófok fel nem jut, bár ez már nem "az" a Siófok, hanem egy Várszegi-féle klóncsapat. Viszont elég hamar meg fogjuk tudni, hogy melyik csapat lesz a következő bajnokság egyik kiesője: az, amelyikkel a sorsolás alapján a 14. és a 29. fordulóban játszunk! :-)
Úgy olvastam a honlap fórumában, hogy jövőre névadó szponzorunk lesz a Gabona Trans (vagy mi) "személyében", remélem, ez legalább azt jelenti, hogy meg tudjuk tartani a meghatározó játékosainkat (Alves, Oláh, Szakály, Vaszke).
Grat a fiúknak az eddigi legjobb NB1-es szereplésükhöz. Bentmaradtunk, 7.ek lettünk, mint tavaly és idén szereztük a legtöbb pontot és győzelmet! Ja és kiesett a Pécs! Nektek lett igazatok!
Ja, de ehhez kell, hogy a Fehérvár komolyan vegye a mérkőzést. Ez pedig kétséges, mert nem tudom, mennyire motiválja őket a még megszerezhető, de amúgy semmit sem érő ötödik hely, bár előfordulhat az is, hogy mostani helyezésük megőrzéséhez is kellenek a pontok (a Rákóczi és a Diósgyőr van "lőtávolban", de a Fehérvárnak még két meccse van vissza.
Mivel a Győr még két meccsen is pontot szerezhet, a REAC-nak meg eggyel több pontja van, elég sanszos. Más meg már nem eshet ki, csak ebből a háromból valamelyik (természetesen a Vác mellett).
Először is nagy gratula a fiúknak a bennmaradáshoz. Nem semmi meccs lehetett tegnap Pécsen. Szerintem nem fog a Pécs kiesni, mert Vácon szerintem nyerni fognak a REAC meg kikap Fehérváron.
Hát elég jó sanszuk van rá. Ugyanis két évvel ezelőtt a 29. fordulóban a Békéscsabát vertük 3-2-re, ki is estek a viharsarkiak. Egy éve az utolsó előtti fordulóban a Vasast ruháztuk meg 4-1-re, ők is kiestek (és minden normális országban a másodosztályban játszottak volna idén). Most ugye, szintén 29. forduló, és 3-2-re nyertünk a Pécs ellen, tehát ezen statisztikák alapján a piros-feketék már akár el is kezdhetik tanulmányozni a Nyugati csoport mezőnyét.
Asszem pozitív gólkülönbség sem sűrűn fordult elő:-) Csak nem kapunk ki két góllal:-) Ott leszek, nyerni kell! Matematikailag még hatodik is lehet a csapat.
Én is gondoltam arra már februárban is, hogy elküldöm őket melegebb éghajlatra... szerencsére a csapat bizonyította, hogy nem gyengébb, mint az NBI-es mezőny nagyobb része. A Prukner ellen huhogóknak is beszóltam, ha jól emlékszem. Lottóötösöm is így legyen:-)
A Pécset és Keszeit nem sajnálom, a szurkolók egy részét igen. Kiesnek, oszt' jónapot.
Na, ennyit a téli vészmadarakról, meg Prukner-szidókról.
Igazából akkor lehetett tudni, hogy simán bennmaradunk, amikor a Nemzeti Sport 85 százalékos esélyt adott a kiesésünkre a téli bemutató-sorozatban:-)))
Én mondjuk a kieséstől annyira nem félek, a Paks szerintem otthon verhető, még akkor is, ha gyengék vagyunk. Arról nem is beszélve, hogy szinte biztos, hogy 2 pont is elég a két meccsen. Legalább a jelenlegi helyezés megtartásához viszont 3, de inkább 4 kellene - legalább. Bízom benne, hogy - ha másért nem - legalább a zsozsóért lesz hajtás.
Hú, ez a mai meccs... megint sikerült a nagy nehezen megszerzett előnyt egy pillanat alatt semmivé tenni. A csapat nem érdemelt győzelmet, mégis úgy nézett ki, hogy meglesz. (És mivel a Tatabánya nyert, nagyon kellett volna.)
Két nagyon gyenge csapat meccse volt a mai...
Amúgy a beléptetőrendszer/jegykiadó rendszer mondjon le, az első gólváltásról sikerült lemaradnom.
Ha könnyen nem is, de amennyiben kihasználjuk a Vasas vereségét, még lehet belőle akár ötödik hely is! A hatodik viszont tényleg reálisnak tűnik, ami valósággal elképesztő egy ilyen tré ősz után!