Keresés

Részletes keresés

diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.30 0 0 89
tapasztalt is
Előzmény: jehova szóda (88)
jehova szóda Creative Commons License 2002.01.30 0 0 88
öregpank
Előzmény: diesel()diablo (87)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.30 0 0 87
méghozzá kalipank
Előzmény: jehova szóda (86)
jehova szóda Creative Commons License 2002.01.30 0 0 86
vigyázz mert a dízel is pank
Előzmény: Toth Andras (82)
majstro Creative Commons License 2002.01.30 0 0 85
Ja ez kimaradt!

Kihírdettetik, hogy a 2002 januárjának 31. napján (tehát csütörtökön) zenés-táncos mulatság lesz a ROCKTOGONBAN.Fellépők a BIG SHOT BEND, DEAD BEATS, és a SUN W. Gyertek el jó buli lesz.(remélem a fellépők nevét helyesen írtam,ha nem elnézést kérek.)

majstro Creative Commons License 2002.01.30 0 0 84
Na az én kezem, illetve izém ebben a kérdésben nem volt érdekelt.(úgyhogy Andris nem kell tartanod tőlem jobb szeretem a kevésbé szőrös lányokat :-)
Más.Gyerekek nem igaz hogy nem látjátok már át: A punkzene lényege nem az hogy minden dobszólam kidolgozott legyen!Na.Nem erről szól.Egyébként a punkot én sem szeretem, és én is konzervatív vagyok.(de nem metálos.)

re Diesel: Figyu.Én nem vagyok felnőtt de az én szememben a TA. gyerek marad, mert annak szeretem!
Másrészt nagyon örültem neked csak gondterhelt voltam mert én voltam a házigazda-szervező és sok volt a tennivaló-----te meg beálltál mint a magasláz.

Az Ádám pedig nem,ismétlem nem olyan......legfeljebb picit. :-))

Előzmény: A nyúl (83)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.29 0 0 83
elárulom neked, hogy anno a próbatermi sötétben a karesz kúrt meg, nem én. úgyhogy nem tudod mit beszélsz.
Előzmény: Toth Andras (82)
Toth Andras Creative Commons License 2002.01.29 0 0 82
Viktor? Viktor! Kezet! :))

Vegre valaki elismer mint enyhen konzervativ elitista metalost, aki mar-mar betegesen gyuloli a pankzenet es szornyu alapritmusat.

Majstro: ok, hogy spanok meg minden, de akkor legalabb a dobosnak szoljatok, hogy ne azt a szornyu tipikus pankritmust usse, mert "felmegyek a spanokkal es ledobom a Tajgetoszrol oket :))".
Ha haverok, akkor nem bantom, de ha a dobos nem irja at a dobtemak 95%-at, akkor seggbekuratom a nyullal :)) ... es azt senkinek nem kivanom :))

Előzmény: diesel()diablo (79)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.29 0 0 81
akkor péntek
Előzmény: diesel()diablo (80)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 80
csüti próba, péntek bélyeg
Előzmény: A nyúl (78)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 79
én szerintem nagyon jó fej voltam
meg a viktor is
Előzmény: SATURNEMBRYO (77)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.29 0 0 78
büdösbogár
ma nem tudunk hangszerboltokat nézni, mert holnap szegeden van jelenésem utóvizsga-ügyben.

csütörtök? péntek?

Előzmény: diesel()diablo (76)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2002.01.29 0 0 77
Úgy bevoltált kúrva, hogy szerintem arról sem vettél tudomást, hogy egy egyetemista arcú Hammerfall pólós csaj rángatott fel téged meg a Wowbaggert a földről, a legnagyobb extázis közepette. Mindezt holt komoly fejjel csinálta, mintha ő lenne a kidobó.
Amúgy tiszta vész voltál...
Előzmény: diesel()diablo (76)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.29 0 0 76
fecsek, te sem vagy egy felnőtt, baszod. milyen volt a konci? nem maradtunk sajna, de hiába is maradtam volna, annyira bekúrtam, hogy még. de ott az elején elég rossz kedved volt, nem örültél nekem eheh
de az a banda tényleg rossz volt, bár annyira jót pogóztam, hogy jól éreztem magam tulkép rajtuk.

ta: amit mondtam az úgy van. egészséges konzervativizmusod és elitizmusod, buta divatalterpank-utálatod haverrá tesz.

Előzmény: majstro (75)
majstro Creative Commons License 2002.01.28 0 0 75
Na mindenkinek nagy helló.Válasz Andrisnak: a rádióban elsőre nem tudtuk megválasztani, hogy mi menjen le ezért ment a Clear (Dunya is igen megilletődötten nyilatkozott a telefonba.).Egyébként nekem az egyik kedvencem volt ameddig nem ezt kellett halgatnom agyba főbe.Érdekes a Trouble-t nem tudom megúnni.Más.A feszivállal kapcsolatban is volt 25.-én du. egy Est.fm-es cucc, és ott a Trouble ment le, a dumálás alatt meg a Majstro.
A punkzenekar, rendes nevén Buttholes, pedig nagy király, itt mindenki előtt megvédem őket.Tudod nem muszáj egy zenének "hótprofinak" lennie hogy jó legyen.Szerintem.Én sem szeretem a punkot, de ezek kedves őrültek, és ami fontos barátok.A barátság meg szent.Végtére is hány ember vethetne meg engem azért mert egy 19éves kisgyereket halálosan bírok pedig egy pohár sörtől berúg, és néha elhamarkodottan ítél....
Előzmény: Toth Andras (70)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.28 0 0 74
tieid is

:)

Előzmény: Toth Andras (73)
Toth Andras Creative Commons License 2002.01.28 0 0 73
Ok az enyemek!! Horgh!

Bela! Ha kuldod az FT2 cuccot akkor ide kuldd, mer' a Metallicas cim megsemmisult!
jambo.stephen@excite.com

Előzmény: A nyúl (72)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.28 0 0 72
két új gropie, akarod mondani.

Toth Andras Creative Commons License 2002.01.28 0 0 71
kellETT volna + vagy az Immortal songnak.
A Clear again tipikus nem elsore bejovo dal, ami szerintem kisse toltelekebb is, mint a tobbi.
Toth Andras Creative Commons License 2002.01.28 0 0 70
Jájj! Dilettansok! A Troublenek kell volna lemennie. Jah, kosz a penteki bevitelert, meg minden, van uj ket rajongotok legalabb (Dorika+Anita).
Jah, ha ti szerveztetek, miert volt az az ektelen rossz pank szar, bazze?

Diesel! Toled kaptam aznap a legnagyobb szeretetet :))

Előzmény: majstro (68)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.24 0 0 69
örülünk veled. és szeretünk is.
Előzmény: majstro (68)
majstro Creative Commons License 2002.01.24 0 0 68
Na újabb jele a sors kegyének: A zenekar egyik kulcsfigurája ippeg az imént adott interjút az Est.Fm-en.Dunya volt az.S mi több:Lement a Clear Again!! A SUN WORKSHOP rádiós debütálásának volt tehát mindenki tanuja aki hallgatta ma 2002 jan.24. 23óra 30 körül az Estet.Örüljetek velem!!!!
A nyúl Creative Commons License 2002.01.21 0 0 67
nem a finkeyre gondoltam, ő nem haver, ő ellenség.
hojj.

holnap hánykor? csörögjél.

Előzmény: diesel()diablo (66)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.21 0 0 66
neked is haverod a finkey :-))
holnap jó lenne, mex!
Előzmény: A nyúl (65)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.21 0 0 65
brada
megfejtettem neked a tremolódat
look at the guitarmania topic

ha nincs tartalékrugód, akkor venni kéne... ha a blaha felé jössz haza, akkor kimegyek odáig, ott van egy kedvesjó cimborámnak a hangszerboltja, akivel úgyis beszélnem kell, na nála biztos lehet kapni ócsóér'.

Előzmény: diesel()diablo (64)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.21 0 0 64
hell, mex, jól van, ledumálhatjuk a megmutatást.
én is gondolkodom egy lespaulon, megtetszett az alakja, valami olcsót.
Előzmény: A nyúl (63)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.21 0 0 63
nagyon brutális, beraktam valami korai szepultúrát, arra pléjbekkeltem, tisztára olyan érzés volt, mintha én lennék a meksz.

az ibanezt megfejtetted már?
figyejjé', a héten ha megkapom a les pault, felugrok megmutatni, oks?

Előzmény: diesel()diablo (62)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.01.21 0 0 62
jajjdeszép!
milyen a flying? metálkodol a tükör előtt?
Előzmény: A nyúl (61)
A nyúl Creative Commons License 2002.01.20 0 0 61
na figyi, megmutatom még egyszer, így kell:

most már világos?

Előzmény: majstro (60)
majstro Creative Commons License 2002.01.20 0 0 60
Nem akarok ide én S.W. képet betenni.De kösz a nagy titkot! :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!