Keresés

Részletes keresés

Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4170
lehet, mindenesetre nem volt valami hú de fényes sikere szegénynek...ilyesminél egy nagyobb és idegesítőbb lebőgést láttam kedvencnél, a freshfabrik első nyilvános szereplését: ott nem csak diszkrét unalom, hátat fordítás és csendes fikázás ment...:).Szerencse hogy mindketten kinőtték magukat azóta, jó értelemben.

Tényleg, szerinted jogos ákos igénye a szigeti főműsoridős fellépésért? mert ha a hasonlóan népszerű tankcsapda beéri az azt megelőző hellyel, ő miért nem?

Előzmény: cliftony77 (4168)
LoviGabi Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4169
Haller.

Hehh... te meg aztán hogy vetődtél ide? :D

LoviGabi

Előzmény: Zeusz (4163)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4168
Dr. Ludmilla Kropotkin:

"Ákos szólóban az akkori kedvenc zenekarom előtt egy fölösleges és idétlen, multikiadó által erőltetett öngyilkosságnak tűnt és ma is azt vallom, hogy hülyeség volt."

Hát, bármilyen nagy zenekar előtt fellépni öngyilkosság lehet. De egyben lehetőség is az előzenekar számára. De az biztos, hogy hálátlan szerep.

Mellesleg nem hinném, hogy az általad említett multikiadó erőltette volna a dolgot. Ákos akkor még a Hungarotonnál volt, ami akkor már épp a darabjaira hullás közben volt. A U2 pedig, ha jól emlékszem, már akkor is az Island Records-nál volt.

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4165)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4167
én 19 és baromi sznob:)
Előzmény: cliftony77 (4160)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4166
én úgy emlékszem, erősen füttyögettek ekkor jópáran. :))
Előzmény: LoviGabi (4164)
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4165
nem kezdem, nyugi, csak egy megállapítás volt, amire értelmes ember remélhetőleg nem anyázással reagál. Az ottani topic közben paródiává vált, hála egy kedves és jó barátomnak, aki a beírásaimra gerjed, jól szemléltetve a vihar a pohárban+fikanickek effektet. Ebben egyetértünk nem?

Én nem voltam nagy Bonanza rajongó, pár számukat kedveltem, így Ákos szólóban az akkori kedvenc zenekarom előtt egy fölösleges és idétlen, multikiadó által erőltetett öngyilkosságnak tűnt és ma is azt vallom, hogy hülyeség volt. Viszont ott figyeltem fel a Hellora, ami a fülembe ragadt és amikor elmúlt a black metálos korszakom, rákattantam Ákosra. És ezt, bár volt némi prekoncepcióm, semmiféle idióta politikai játszadozás nem veheti el...

mellesleg a jobboldalé dolog egy ironikus megjegyzés volt, plusz néhány topictárs erőltetett álma:))) viccelek na.

Előzmény: cliftony77 (4159)
LoviGabi Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4164
Hello.

"Ibrahim - dobok
Sándor Zsolt - basszusgitár
Tunyogi Bernadett és Orsi - vokál
Magyar Zsolt - billentyűs hangszerek
Losó - billentyűs hangszerek
László Attila - akusztikus gitár
Madi - gitár
Molnár László - gitár
Ákos - ének"

Ez igen, az általam megszokott (én ebbe az egész 'Ákos-imádatba' az Ikon megjelenése környékén kapcsolódtam bele) Madi-Samu-Lepe-Dorozsmai-Háry-Ákos felállású band-tól elég erősen eltért :)

"7. Hello"
...amire a U2-sok is letérdeltek? :P

LoviGabi

Előzmény: cliftony77 (4154)
Zeusz Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4163
off: Jéé, szelasz drusza ittis.:)
Előzmény: LoviGabi (4162)
LoviGabi Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4162
Hello.

"Még nincs ugyan éjfél, de nekem már nem működik a LoviGabi által megadott cím. Nem örülök.:-("

Pedig csak most töröltem. Igaz, a CseppTV-s anyagokkal együtt. De az biztos hogy éjfél _előtt_ még elérhető volt...

LoviGabi

Előzmény: _Zoltán_ (4155)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4161
HÜLYE !!!

Így utólag sajnálom, mert bár ott voltam, nem sorolhatom az Ákos koncertjeim közé :-(

A végén :-( van és nem :-)!!!

Előzmény: cliftony77 (4160)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 4160
Dr. Ludmilla Kropotkin:

"úristen és engem hogy zavart, hogy ott nyomulnak, ahelyett, hogy kezdődne már a U2?::"

Megmondom őszintén, szinte semmire sem emlékszem Ákos fellépéséből. Egy árva kép sem villan sajnos be. Akkor még igencsak messze álltam attól, hogy Ákos rajongó legyek, mintegy 4 év múlva kezdtem megismerkedni a zenéjével. És eleve baromi rég volt, 16 éves voltam mindössze, a U2-t sem ismertem annyira, csak hát vittek...

Így utólag sajnálom, mert bár ott voltam, nem sorolhatom az Ákos koncertjeim közé. :-)

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4156)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4159
Jaj, ne kezdd már itt is plíz !!!

És Ákos mindenkié, aki be tudja vagy akarja fogadni, baromság, hogy csak a jobboldalé...

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4156)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4158
Hupsz, tényleg kétszer került oda Ákos... bocsi, csak már vagy 20 órája vagyok ébren, és ilyenkor már kezd kihagyni az agyam... :-)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4157
Majd odaadom, én letöltöttem.
Dr. Ludmilla Kropotkin Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4156
úristen és engem hogy zavart, hogy ott nyomulnak, ahelyett, hogy kezdődne már a U2?:)

Ja a politikaim topicod érdekes esettanulmány, megjött mindkét oldalról az összes fikanick, plusz a régi jó árnyékom, aki igazi Ákos tudor:)))Asszem, a követekző koncertre elcsitulnak az ilyen hangok, mivle a fityesz nem kerül vissza addig úgysem a hatalomra, viszont Ákos sem fog szabadcsapatokat vezetni a parlamenet ellen.:)))) és akkor megint mindenki ákosa lesz, nem csak a jobbaké:))))

_Zoltán_ Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4155
Köszi!

Bár Ákosból szerintem csak egy volt a színpadon.:-)))

Még nincs ugyan éjfél, de nekem már nem működik a LoviGabi által megadott cím. Nem örülök.:-(

cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4154
_Zoltán_:

"Már korábban is meg akartam kérdezni, hogy hogyan állt föl akkor az Ákos-band?"

Ákos - ének
Ibrahim - dobok
Sándor Zsolt - basszusgitár
Tunyogi Bernadett és Orsi - vokál
Magyar Zsolt - billentyűs hangszerek
Losó - billentyűs hangszerek
László Attila - akusztikus gitár
Madi - gitár
Molnár László - gitár
Ákos - ének

És akkor lássuk a tracklistát:

1. Intro '93
2. Hold On
3. A lámpagyújtogató dala
4. Menekülj
5. Átkozz el
6. Minden élet
7. Hello

És a jegy:

Előzmény: _Zoltán_ (4153)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4153
Jó, hogy említed a U2 előtti fellépést! Már korábban is meg akartam kérdezni, hogy hogyan állt föl akkor az Ákos-band?
Ha jól tudom, pl. Lepe ekkor még nem volt tag.
Előzmény: cliftony77 (4151)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4152
közbeszólt
Előzmény: cliftony77 (4151)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4151
IstvanTM:

"Nos, mint teljesen ismeretlen arc, és megrögzött Ákos fan, úgy gondolom, szeretnék itt nap mint nap feltűnni."

Helyes, üdvözöllek a köreinkben.

"Háry Petivel mi van? Tudom, hogy balesete volt, de emiatt nem lép fel, v. vmi más baj van vele?"

Hát, már a nyári turnén sem teljes zenekari tagként lépett fel sajnos. Ha jól emlékszem, csak a Mire vagy jó? és a Táncolj a tűzön át című daloknál lépett színpadra, mert azokban volt Chapman Stick. A mostani koncerten viszont ezek a dalok kimaradtak, bár lehet, hogy pont HP balesete miatt. Nem tudok részletekkel szolgálni. Viszont az Új törvény multimédián a zenekari tagok között említik, tehát nem hinném, hogy kikerült volna a bandából. Legalább is őszintén remélem, hogy nem.

"Ákos milyen gyakran szokott visszatérni egy-egy városba? Nagyon szeretnék egy egri bulit!"

Hát, ez igen változó. Székesfehérvár és Siófok hyakori helyszín, de egy csomó helyen csak egyszer volt Ákos koncert. (Nyíregyháza, Mosonmagyróvár, Balatonalmádi, Balatonfenyves, Pécs, Szombathely, Dunaszerdahely, Gyula, Eger, Kecskemét, Tokaj, Győr.) Vonyarcvashegyre idén visszatért volna (itt volt annak idején az első Ákos koncert, ha a U2 előtti fellépést nem számoljuk), de sajnos az időjárás közbezólt. :(

Előzmény: IstvanTM (4150)
IstvanTM Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4150
Aloha!

Nos, mint teljesen ismeretlen arc (hopp, ez nem igaz, már írtam 5 hozzászólást egy másik topicban), és megrögzött Ákos fan, úgy gondolom, szeretnék itt nap mint nap feltűnni. Ez lehet, hogy nem lesz sikeres, de azért meglátjuk.

Nemrég kezdtem igen erősen Ákost hallgatni, de ezalatt a pár hónap alatt sikerült gazdagabb lennem 3 kazival, 2 CD-vel, és 1 DVD-vel.

Íme az én ÚT listám:

1 Élj a mának
2 Új törvény
3 Conquistador
4 Majom a ketrecben
5 A bosszú népe
6 Altató
7 Alig Hitted
8 Be lettél oltva
9 Egyetlen egy
10 A kezdet előtt
11 Virrasztó
12 Ölelj meg újra

Háry Petivel mi van?????? Tudom, hogy balesete volt, de emiatt nem lép fel, v. vmi más baj van vele? Nagyon sajnáltam azt is, hogy az ÚTban csak 1,5 nótát jegyzett. Pedig a chapman stickes zenék nekem nagyon bejönnek!

Még két kérdés: -A BRAVO bulin milyen verziót játszottak az Új törvényből?

-Ákos milyen gyakran szokott visszatérni egy-egy városba? Nagyon szeretnék egy egri bulit!

Pá!

CornFake Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4149
akkor mar ketten vagyunk...
Előzmény: Intruder1899 (4147)
juzer Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4148
:)))))

Milyen igazad van :)))

Télleg, ha belegondolok, slágerlistára nem is nagyon kerülhet diDal, hiszen hat persze felkerul, nade melyik? :))

Jo lenne ha valahogy memorizalni lehetne legalabb amit eccer hallottam ...
Aztan persze ki tudja, az is poen ha mindig mas...

Előzmény: cliftony77 (4145)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4147
Ákos Faludyt szaval. A két nagy kedvencem.

Köszönöm.

Előzmény: LoviGabi (4141)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4146
Uram Isten, az a májusi koncert két nap híján fél év múlva lesz... Jó hosszú idő. :-(
Előzmény: cliftony77 (4143)
cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4145
flamingo2:

"Melyik Szakos-féle remixre hasonlított a koncert verzió? A digimpro félére?"

Az milyen kérem szépen? Ugyanis elméletileg a digimpro egy remixet csak egyszer játszik le.

A koncertverzió az Alig hitted maxi CD-n található, Szakos Krisztián által készített remixre hasonlított leginkább. Sajna nem jut eszembe a pontos címe, meg kéne nézni a CD-t, de ahhoz lusta vagyok. :-) Bár igen valószinűnek tartom, hogy szimplán Szakos remix volt a neve.

Előzmény: flamingo2 (4144)
flamingo2 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4144
"Állítólag az Alig Hitted felismerhetetlenségig megváltozott. A Szakos-féle remixet vagy valami ahhoz nagyon hasonlót adtak elő."

Melyik Szakos-féle remixre hasonlított a koncert verzió? A digimpro félére?

Mert, ha igen akkor kár, hogy nem voltam ott...

cliftony77 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4143
totyus:

"Vállalkozik arra valaki, hogy kiszámolja a következő koncertig a napokat?...:-))...:-(((
"

179 nap !!!

:-)

Előzmény: totyus (4142)
totyus Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4142
Próbálok én is valamit kanyarítani a szombatról.
Nos a koncert előtt a BB időket idéző gyomorgörcsös izgalom lett úrrá rajtam, szóval totál be voltam zsongva. Na ez a kezdetre el is múlt, a végére meg kissé negatívba mentem át. Nálam egy ilyen "közösködős" koncert nincs benne a top akárhányban sem. Hiába volt másfél órás a buli ( nekem nagyon rövidnek tűnt ), a közönség nagy része igen passzív volt. Hogy lehet egy Ideális popsztár alatt a 3-4. sorban csak ide-oda lötyögni? Szorosan mögöttem valaki kidobta a taccsot, tele volt a tömeg lökdösődő bőrdzsekis macsó-tahó barmokkal, szóval elég sok volt a zavaró tényező.

Az "őszi budapesti koncertről":
- Naggyon kellemes volt hallani az Induljon a banzáj után az ismerős hangokat, ami a Beavatást vezette fel. Jól emlékszem hogy nem az extra hosszú live verziót adták elő, hanem a kicsit rövidebbet?
- Na Helló! Röviden: Jó volt. Nem bántam hogy letérdeltünk, azt viszont igen hogy az amatőr fele jóval hamarabb állt fel.
- Az új dalok jól szóltak, különösen az állatos...:-))
- A ruha nagyon gáz volt Ákoson, a kilókat meg a hurkákat nem számoltam meg...:-)))

Vállalkozik arra valaki, hogy kiszámolja a következő koncertig a napokat?...:-))...:-(((

LoviGabi Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4141
Sziasztok.

http://www.lovigabi.hu/macskadal.mp3
http://www.lovigabi.hu/halaltanc.mp3

Csak ma éjfélig, csak egyszeri alkalommal!

LoviGabi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!