> sirk:
Nemreg lattam ilyen csodat valahol, de hogy mi lehet a neve??!! Talan mobilgarazs! Mostanaban a mobil szo olyan divatos lett! :-)
Ha beugrik, hogy hol lattam, szolok! Talan valamelyik nagy aruhazban (Auchan, Cora, stb)
> somSom:
Hat az azert egy kicsit sok lenne es nem hiszem, hogy a FreeWeb orulne neki! Mas megoldas nem lehetseges: cd-re felirni (masolni) vagy egyeb?
szoval,chip tuningos ugy 130le,alu kerek,es boron kivul full,metalzold,melyzold
NEM PIROS!!!!:-))130e km
hiba:bal sarvedo megvan repedve lent,es ossze van torve az ezoldali kodlampa.(nöe volt es patka)ohmm
kb 1.2millional megall a kocsi vammal.
ma elvittem a szepsegem festobacsihoz mert volt rajta par kofelverodes,hogy szepek legyunk a talin.:-))
Szépen kellett volna kérni:-)))) (én mindenkinek kinyitottam aki kérte, de ha nyitva hagyjuk egy kicsit elhasználódik az auto és még szeretnénk eladni.)
somSom
Sajnos en nem tudtam kijutni az autokiallitasra. :-( Azert ha kozzeteszitek a kepeket, akkor szoljatok! Ha a Mazdas kepeket "felajanljatok", abban az esetben szivesen kirakom oket a Mazda Klub oldalaira!!! :-)
Tali: Reszemrol Budaors rendben! Ennel kozelebb mar csak Erden lehetne... :-)
Musty: No problem! ;-) Ha megtudsz az autorol kozelebbi infot, ird meg nekunk is!