Gödönkeresek családi ház heti egyszeri rendszeres takarítására, megbízható, takarításban gyakorlott, alapos hölgyet, hosszú távra, lehetőleg pénteki napra.
Olyan személyt keresek, aki teljesen önállóan képes elboldogulni, folyamatosan rendben tartani a lakást.
Feladatok:
- fürdőszoba-wc alapos takarítása, kád körül a csempe lemosása, szükség szerint a teljes felület lemosása
- szobákban porszívózás, fel- és lemosás, portörlés, pókhálózás
- konyha alapos takarítása, tűzhely takarítása, időszakonként hűtő kimosása, konyhaszekrények szükség szerinti takarítása belül is
Jelenleg szobalányként dolgozom egy budapesti szállodában. Ha nem bent a munkahelyemen akkor itthon tartom rendben a lakásomat. Nem vállaltam még családoknál takarítást, így referenciám nincsen. Szobalányként ugyan azok a feladatok várnak rám, mint egy ház vagy lakás takarításában. Szülésznői végzettségem is van, így vállalnék kisgyermek felügyeletet is. Ha szimpatikusnak talál, kérem hívjon! Számom: +3630/480-1602 (Rehor Erika)
Takarító vagy bejárónőt keres? alkalmi,vagy hószútávra? én úgy gondolom jó hirdetést olvas!!
Takarítás és ezzel kapcsolatos munkát Vállalok! Megbízható munkámra igényes ,precíz 40 év es Nő vagyok! Nincsenek káros szenvedélyeim,a munkámért felelőseget vállalok! jelenlegi helyeimre több éve-
járok,referenciám is van! de tapasztalataim szerint 1 próba Nap a Biztos Referencia.
Ha ön is így gondolja? a részletekért Hívjon Bizalommal!
ALAPOS, megbízható, energikus, és leinformálható takarítónőt keresünk hosszú távra heti három alkalomra, egész napra. A házunk III.kerületben, Óbudán található.
Havi 50.000Ft-ot tudjuk raszánni. Próbaidő után bejelentés megoldható!
Érdeklődés esetén kérem küldje az elérhetőségeit nagyanita2015@gmail.com címre vagy hívjon 06703682277es számot.
Szentgyörgyi Gabinak hívnak káros szenvedélyektől mentes,munkájára igényes,alapos,precíz 44 éves nő vagyok .Aranyműves munkahelyem megszűnt .az ülő munkából elég volt ezért megkértem az egyik ismerősömet aki takarítással foglalkozik ,hogy tanítson meg takarítani és segítsen nekem.Ezt az oldalt ajánlotta mondván ,hogy itt kifejezetten jó munkaadók vannak,akik megbecsülik a szorgos munkát ,kizárólag itt hirdessek.Nem gondoltam volna,hogy ennyire más háziasszonyként és foglalkozás szerűen takarítani.Vállalnék családoknál Budapesten illetve vonzáskörzetében rendszeres takarítást.Idősgondozás is szóbajöhet ,rendelkezem egészségügyi végzettséggel is.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
29 éves hölgy vállal heti rendszeres és alkalmi nagytakarítást Budapesten, kizárólag hölgyeknél illetve családoknál. Referenciákkal rendelkezem. Elérhetőségem: Évi 06 70 641 22 41
ALAPOS, megbízható, energikus, és leinformálható takarítónőt keresünk hosszú távra heti három alkalomra, egész napra. A házunk III.kerületben, Óbudán található.
Havi 40.000Ft-ot tudjuk raszánni. Próbaidő utánbejelentés megoldható!
Havi 40.000Ft-ot tudjuk raszánni. Próbaidő utánbejelentés megoldható!
Családoknál vállalók takarítást és bármi olyan munkát ,mivel a család segítségére lehetek!!
Megbízható,becsületes,rugalmas Munkámra igényes 40 év es Nő vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem. jelenlegi helyeimen több éve vagyok itt, a honnan referenciát is biztosítani tudok!
Nincsenek káros szenvedélyeim!! ha segítségére lehetek,Hívjon Bizalommal! További Részleteket,telefonon,vagy személyesen!
Tóth Árpádné,Magdi vagyok,és szeretnék segíteni a háztartási teendők ellátásában. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes aktív életet élek,így nem okoz gondot, ha a munka egy távolabbi kerületben van .Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem.2010 után egy tanfolyam elvégzését követően egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást,gyermekfelügyeletet. Azóta náluk dolgoztam, heti egy alkalommal.Idős emberek ellátásában is van tapasztalatom,súlyos beteg szüleimet gondoztam otthon-halálukig.Ezután családoknál vállaltam idősgondozást,otthonápolást,ahol meg voltak elégedve a munkámmal,mivel időközben egy idősgondozói tanfolyamot is elvégeztem, bővítve a már megszerzett tudásomat. Referenciát tudok adni. Órabérigényem:1000 Ft/óra.Kutyus-cicus nem akadály!Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Tisztelettel: Tóthné,Magdi.
Heti 2-3 alkalommal lakások, családi házak takarítását, bejárónői munkát vállalok Budapesten. Több éves tapasztalattal rendelkezek. Segítek bevásárlásban, háziállatok gondozásában, orvoshoz el- és visszaszállításában.
Budapesten vállalnék hétvégente takarítást, vagy hétköznapokon 4 órától megbeszélés szerint. Leginkább 14. Kerület és vonzáskörzete, de szóba jöhet távolabbi kerület is. 30 éves budapesti (zugloi) hölgy vagyok, 7 éve dolgozom drogeriaban üzletvezető - helyetteskent, mellette 6 évet vasárnaponkent egy kis elelmiszerboltba kiszolgáltatottság, takarítottam. Munkámra igényes, perciz vagyok. Leginkább folyamatos állandó takarítás érdekelne, de szóba jöhet mellette alkalmi is. Takarítás mellett szívesen vállalom akár a kutyája setaltatasat vagy bármilyen állat gondozasat, takarítást ,nagy tapasztalattal akár mentett, problémás kutyust is. Abszolult univerzális vagyok minden megbeszélés kérdése :)
Nagytakarítást és takarítást vállalok heti rendszerességgel 4 - 6 órában Piliscsaba, Pilisvörösvár, körzetében. Referenciával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Elérhetőség bugyuke@freemail.hu .
Budapestre, Bosnyák tér közelébe keresek heti rendszerességgel 3 órára megbízható, leinformálható takarítónőt tapasztalattal (hétfőtől-csütörtökig 9-15 óra között bármikor), aki prezíc, alapos, munkájára igényes.
Egy 68 m2-es 10 éves lakás heti takarítása a feladat, alkalmanként plusz egy órában a szokásos feladatokon kívül egyéb teendők ellátása (pl. konyhaszekrények takarítása, szekrények tetejének áttörlése, vasalás stb.). Évente kétszer egész napos nagytakarításba besegítés.
Csak reális árat tudok elfogadni (1100 Ft/óra áron dolgozott a korábbi segítségem).
Érdeklődés esetén az alábbi telefonszámon vagyok elérhető:
Hétfői napokra heti rendszerességgel takarítást vállalok.(7-8 órás munkák.)Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,precíz,megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok.Kedvező áron dolgozom.Ha felkeltettem érdeklődésüket várom mielőbbi jelzésüket.E-mail:nikodemia@freemail.huTel:0630/643-9304Előre is köszönöm.