Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2339
Hát, néha tényleg ilyen a hozzáállása. De nem izgat, mert amíg kapom a spiclipótlékomat, addig nincs gond... :)
Előzmény: Atom-anti (2338)
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2338
Valahogy így?

"R.Marvin is on line 1"
Erre dévpapa:
"They want to talk to me
Tell them that I'm not in
Tell them that I'm not free"

esetleg: "R.Marvin is on hold"

"Tell them I'll call them back
Yeah tell them anything
Just get them off my back"

:D
Előzmény: Törölt nick (2337)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2337
Itt van mellettem a piros telefon, amin naponta teszek a mesternek helyzetjelentést a magyar megadeth-fórum aktuális közhangulatáról. Üzentek neki még valamit? :)
Előzmény: Atom-anti (2336)
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2336
:D Biztos így fogja írni szó szerint. Gyanús vagy te nekem. Lehet beépített embere vagy :-)

De komolyra fordítva. Írhatna egy komoly témájú könyvet. Azt kíváncsian várnám. Nem ilyen önéletrajzi nyomiságot. Meg ajánlom neki, hogy ne a zenélés rovására menjen, mert irgumburgum :P
Előzmény: Törölt nick (2335)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2335
Nem is igaz! Ő rúgta ki az egész metallicát:)
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2334
Az önéletrajzi téma viszont nem tűnik valami érdekesnek. 99%-ban 'talicsáéktól való kirúgásán fog sírni. Régen voltak politikai ambíciói is, főleg a külpolitika érdekelte. Elég a Peace Sells-re gondolni, ott is pl.: What do you mean, "I couldn't be the president of the United States of America"?
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2333
Várható volt. Régen elég jó beszólásai és markáns gondolatai voltak, mindenhez fűzött epés véleményt. Lehet írónak jobb lesz, mint zenésznek.
Előzmény: Törölt nick (2332)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2332
Te jó ég. A mester alkot. Egy társíróval a saját önéletrajzán dolgozik. Reszkess könyvpiac!
Mirrmurr Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2331
2326.
Előzmény: Simple (2330)
Simple Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2330
Objektív összehasonlítást a Youthanasia és a Cryptic régi/új verziójáról. Például: a Youth új verziójában gitár helyett brácsa van. A Cryptic új verziójában 3 számot Mustaine dobolt újra, mert nem volt meg az eredeti dob sáv....
Előzmény: Mirrmurr (2329)
Mirrmurr Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2329
De most akkor mit szeretnél tőlünk hallani? Épp azt mondjuk, hogy ami a mi fülünknek sértő, az a neked lehet, hogy tetszik.
Előzmény: Simple (2328)
Simple Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2328
Én nem gondolom. Mert a Rust és a Countdown minkét féle verziója megvan, és például pont a napokban az újfajta Countot akartam meghallgatni! A Riskből csak az új van meg, a többiből csak a régi (az első és harmadik album nincs meg.)
Előzmény: Törölt nick (2327)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2327
...oszt' közbe télleg így van...
Előzmény: Mirrmurr (2326)
Mirrmurr Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2326
Szerintem jobban jársz, ha letöltöd az eredetit és a remaster verziókat, és meghallgatod mindkettőt, mert az mégiscsak jobb, mintha azt mondanám, hogy az előbbi fasza, az utóbbi meg szar.
Előzmény: Simple (2325)
Simple Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2325
A Yoth-tal mit tudott csinálni Mustaine??? Mert az nincs meg, és elképzelni se tudom, de amit még annyira sem, az a Cryptic!!!! Akinek megvan az eredeti is, meg az új is, írjon mán valami összehasonlítást!
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2324
Az itteni gondolatmeneten felbuzdulva szétnéztem az itthoni lemezek között, majd miután csak újrakevert 'deth lemezeket találtam, ebayeztem egyet, meg is rendeltem a Rust-Countdown-Youthanasia triót használtan, de eredeti kiadásban.
Simple Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2323
Off...
...de erről jutott eszembe: azért "kellett" az ebayen keresztül megrendelnem az Undisputed Attitude japán változatát, mert azon található egy 1 percet sem elérő bónusz dal:)))) Tudom, úgy kell nekem. Viszont anélkül szegényebb az album, inkább maradt volna le valami más a többi verzióról.
On
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2322
Lehet nem egedül az ő hibája. De mikor nekilátott az egész remixnek, akkor tudta, hogy mi lesz a vége. Ha nem akarta volna, akkor nem tett volna ilyet. Senki nem kényszerítette rá. Igenis ő tehet róla.
Előzmény: vsiivz (2321)
vsiivz Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2321
ez nem mustaine agymenese
a japan lemezek koszonhetoen (tobbek kozott) a tisztabb anyaguknak eleve masfelszer dragabbak japanban is, mint az ott import lemezkent fellelheto amerikai es egyeb kiadasok
ezert valoban hatranyosabb a helyzet
ezt kompenzalando talaltak ki a bonuszokat, ami nem feltetlenul csak dal lehet - dobozos kiadas, plusz fuzet, matrica, stb

az sem mustaine faszsaga, hogy a korabbi kiadasokat a kiado torli
ez minden ujrakiadas eseteben megtortenik
pont azert, hogy elkeruljek a kaoszt
ebben az esetben sajnos kellemetlen velejaroja, hogy "mas" a lemez

az teny, hogy ausztriaban van egy oriasi cd-gyar, de az emi leginkabb angliaban es hollandiaban gyartatja a lemezeit
az osztrak gyar a szoni tulajdona, de megrendeleseket termeszetesen teljesit
szoval az osztrak gyartasu emi kiadvany nem tul gyakori
Előzmény: Atom-anti (2319)
vsiivz Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2320
a rust in peace japan verzioja nem bonuszos
onnan felfele viszont a system kivetelevel minden japan lemez hosszabb

a youthanasia dupla verziojan a hidden treasures kapott helyet, amit aztan kesobb kulon is kiadtak
a cryptic dupla verzioja tartalmaz koncertfelveteleket (live trax 2), de a tornado a korabban, kulon megjelent live trax 1-en van rajta
Előzmény: Simple (2318)
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2319
Ezt a japán bónuszos baromságot se értettem soha Mustaine részéről. Hivatalosan az volt az indok, hogy kedvezni kell a hátrányosabb helyzetű távol-keleti lemezpiacnak. De nagy faxság. Pedig a japán bónuszdalok elég jók. Jobban járt volna, ha egységes lemezeket csinál, és mindre ráteszi az összes jó nótát. A rajongók rajongók. Pofátlanság őket eltérően kezelni. Ha pedig remixeli is az albumokat, ne vonják vissza az eredetit. Sose jó az albumkáosz.

Mindig is csak azt tartottam eredeti albumnak, ami nem remasterelt/mixelt, nem bónuszolt. A made in Austria-n nem röhögni. Az Európában gyártott lemezek nagy része mindig is ott készül, Németország és GB mellett. Volt kezembe eredeti RIP, az is osztrák volt, de hivatalos, rendes... betéttel, borítóval. Az eredeti CTE és a Youthanasia albumokból viszont csak made in Canada-sat láttam eddig.
Simple Creative Commons License 2009.05.13 0 0 2318
Nekem a RIP megvan újrabigyólva is, meg eredetiben is, ami japán, de nincs rajta bónusz. A Youthanasiának volt valami olyan verziója régen, asszem két cd-s, amine voltak koncertek. Talán a Tornado is rajta volt. Jeee!
bartsimps Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2317
Ahhoz képest a remasterelt albumok felét felsoroltad :D
De nem is értem, hogy jutott ez Mustaine eszébe, hogy gyakorlatilag félig újraveszi ezeket a klasszikus dalokat. Komoly előadó nem tenne ilyet.
A Metallica első három albumának remastereléséről nem tudtam, de azért azok akkor tényleg a szó szoros értelmében vett remasterelések, és tény, hogy nem is szólnak rosszul CD-n.
A RIP nekem eredeti verzióban van meg cd-n, ami a vicc, hogy Made In Austria :D
Előzmény: 4umos (2316)
4umos Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2316
én remasterek közül a KIMB...MBIG!, PS...BWB?, és RIP-et vagyok képest meghallgatni, meg a SFSGSW-ról magát az in my darkest hour-t. én is amiatt, hogy csúnyán elvett jól megszokott dolgokat, majd hozzáadott újakat mustaine. egyedül az in my darkest elején tetszik az az akkusztikus bevezető, de pl. az into the lungs of hell-ben az a trombitás rész kiráz. brrrrrrr! meg szerintem eleve a remasterek dobhangzása kicsit klaffogós. főleg a countdown, meg youth albumoknál. szóval, HAJRÁ EREDETIK! :)
Mirrmurr Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2315
mirrmurr kukac indekszponthu, lécci!
Előzmény: Atom-anti (2314)
Atom-anti Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2314
Csak a RIP-ért mennyit kérnél? A Countdown és a Youthanasia megvan. Én barom, mikor volt lehetőségem megvenni a RIP-et osztálytársamtól, nem vettem meg :(
Előzmény: Mirrmurr (2309)
Mirrmurr Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2313
Nem is halk. De hát minden relatív, elfogadom. Az ember úgyis üti hozzá lábbal, nem? Haha.
Előzmény: deliriousnomad (2312)
deliriousnomad Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2312
Nemtom, engem zavar a halk lábdob. A másik lemez, aminél komoly gond ez, az Anthrax Stomp 442-je.
Előzmény: Mirrmurr (2311)
Mirrmurr Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2311
Egy időben kedveltem, ha a lábdob elöl van, de ma már nem. A Cryptic is jól dörren, de azért... Pont úgy jó, ahogy ott, a Youthanasian van.

Egy érdekesség: nemrég az autóban lévő JVC lejátszómat, amelyet kb. 2002-ben vettem (még az újraírható CD-t sem tudja olvasni), kicseréltem egy modernebb JVC-re, ami olvas pendrájvot is, és van rajta középsáv-szabályzó is, nem csak magas és mély. Hangfalak maradtak. Namármost, az új cucc egy kalap szar a régihez képest, az audio CD vacakul szól benne, az mp3-ak viszont tűrhetők, persze annak böteségével együtt, vagyis dinamika igazán nincs benne. Ez pont a Rust esetében marha zavaró, mert kását csinál belőle. Ráadásul eggyel kevesebb a motiváció, hogy a CD-t mihamarabb megvegyem, mert hát a tolvaj élet elkényelmesíti az embert.
Úgyhogy vissza kéne tennem a régi cuccot, ha jó hangzást akarok.
Előzmény: deliriousnomad (2310)
deliriousnomad Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2310
A Youthanasián nagyon halk a lábdob.
Előzmény: Mirrmurr (2304)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!