Ja en is beszeltem a Leventevel, es azt mondta, hogy a csucson abbahagyjak (ennyit meg nem ert el magyar zenekar) es feloszlanak :))
Vagy ezt nem kellett volna elmondanom :))
Nekem mondjuk nem csak a Goofy hiányzott, hanem még egy jó pár.. És az sem dob fel túlzottan, hogy átdolgozzák.. Jó lett volna, ha azért maradnak olyan számok, amik régiek, és UGYANÚGY JÁTSZÁk is őket a koncerten :(
Reméljük nem haragszik:) Mellesleg én is pont ezen gondolkoztam, hogy bármilyen info-t közölnek is azért előbb megkérdezem őket, hogy publikálhatom-e. Biztos ami biztos.
Ha már mindenki hoz valami hírt, én sem akarok lemaradni: :)
Én hiányoltam az elmúlt FF koncerteken a Goofy-t, most kiderült, hogy valószínűleg átdolgozzák egy kicsit, hogy ne üssön el annyira a többi számtól.
Aminek örülök, hogy úgy néz ki bekerül a programba az egyik kedvencem a DMH-ről, mégpedig a Pure Hearts. Az infókért köszönet Pityesznek.
Volt valami gondolatom, de közben ezren jöttek ide kérdéseikkel és elfelejtettem, ha eszembe jut szólok. Azt hiszem alunnom kellene, mert ez a feledékenység kezd kóros lenni:)
Még nem, mert konkrét kérésekkel csak az ezt követő levelemben fordultam hozzá. Az első, csak teszt volt, hogyegyátalán jó helyre írtam-e a levelet. Elég hülyén jött volna ki, ha valaki más kapta volna a levelet. Ha lesz valami konkrét be fogom írni, rendben?
Válszolt Béci a kezdőlevelemre és meg kell, hogy mondjam nem kellett soká várnom és ezt szeretném ezúton is megköszönni neki. Tényleg jól esett, főleg, hogy tegnap nem igazán volt jó napom.Írtam megint, de nem várom el, hogy ismét ilyen gyors legyen a válasz. Türelmes ember vagyok:) Lényeg, hogy válaszoljon.
Dehát mégiscsak róluk szól ez a topic.. Talán örömüket lelik abban, h. mi itt szenvedünk, h. mikor hol lesznek stb?? Na de a lényeg, h. irt!
A Nyuszifüleknek meg szép jó reggelt!! :)
LBB: Várom a mailt!!
Dehát mégiscsak róluk szól ez a topic.. Talán örömüket lelik abban, h. mi itt szenvedünk, h. mikor hol lesznek stb?? Na de a lényeg, h. irt!
A Nyuszifüleknek meg szép jó reggelt!! :)
Végre sikerült megszólaltatni Leventét!
Mert nyílván eddig is olvasgatta a dolgokat,de valahogy nem találta értelmét,hogy hozzászóljon a dolgokhoz.
Tonex:
Nagyon örülök,hogy Nyuszifül lettem én is,még ha csak félis is. :)
Remélem nem fogom elveszteni a fonalat, hogy tkp. kiről is beszélünk... :-) Névnapossal semmi, talán szombaton találkozunk. De erről a SZABAD dologról majd holnap írok v.mit.
Na pá(L) :-)
De boldog lehet az akit Pálnak hívnak:)))
Egy héten ennyi névnap, nem semmi. Elég nevetséges lenne ha mindennep feköszöntenének:), de talán a csokik miatt elviselném. Köszi, hogy felhívtad erre a figyelmünket+ pont neked.
De már szabad (Nekem is)! :-)
Na jó, talán megbocsátok... Holnap írom a címet + e-mailt is neked; Nyuszifül! :-)
Ja, láttad a héten egyfolytában milyen névnap van?! Nagyon boldog vagyok ettől... :-/
Na akkor már csak bíztatnunk kell őket és bíznunk abban, hogy írni fognak még ide, bár én csak Leventét láttam eddig hozzászólnia dolgokhoz. Kérjük a többiek véleményét is ha van egy kis idejük./Az együttes tagjaira gondoltam/ Persze mások véleménye is fontos:)
De van hozzászólásom, ha szabad. Tökéletesen egyet értek vele. Csak annyi nem igaz, hogy rá nem vagyunk kiváncsiak. Dehogynem, sőt. És ha tud válaszoljon is ne csak nézegesse az e-mail-eket.
Mivel nem működik a honlapjuk még, megírhatnák ide, hogy mikor és hol lesznek. Addig is valamiféleképpen tájékoztatva vagyunk. Én a magam nevében továbbra is várom hozzászólásodat Levente és a többiekét is:)