Mutass akkor valamilyen linket erről és elfogadom amit mondasz, de az "olyan nincs" és a "bármelyik apehes megmondhatná" kevés ahhoz, hogy meggyőzz, pedig milyen jó lenne neked nem, ha Kókát szabályos csaláson tudnád kapni.
Nagyon közel vagy a célhoz és ha hamis számlát mutatott be, akkor az számára komoly politikai következményekkel fog járni, úgyhogy ezért megéri kicsit utánajárni a dolgoknak, nem?
De azért azt ne várd, hogy a nyilvánvaló politikai elfogultságod mellett pusztán az "olyan nincs" alapú érvelést elfogadjuk.
Bizony, h átfordul a nap is. Felhívtam a lányomat aki vendéglátos, és megkérdeztem. Ha nem fordulna át, akkor az azt jelentené, hogy a bevétel az előző műszak bevétele lenne...., a kiadott áru meg náluk hiányozna. Mivel ők minden nap standolnak, így a bevételnek bizony, h náluk kell hogy szerepeljen.
Mit vered itt felslegesen magad? Jelensd fel Kókát is meg az éttermet is az Apeh-nél, a rendőrségen, meg a demokrácia vonalon is. Ja , hogy csak a szájad téped, böfögsz és nincs vér a pucádba?? Sory
Nem minden esetben. Itt van előttem egy benzinkúti számla az elmúlt hónapból nincs rajta ilyen. Egy Tesco által kiállított, azon van. Valszeg az éttermekre is más szabályok vonatkoznak...
De bezony barátom az! A 01. 00.10 az ebben az esetben szabálytala. A tecsó 0:00-kor nyit és 24:00-kor zár ezért valós idejű a pénztári bizonylat. Az én munkahelyem /szintén folyamatos nyitvatartással/ 06-06-ig van nyitva, tehát amit reggel 05:10-kor elkövettek az 2007.06.09. 05:10 alatt fut /pedig valójában 10. 05:10-kor követték el/.
A számlázóba a kirendelt tételek viszont még 31-én kerültek be, amit a számlázó órája rögzített, és ha azok mind 31-én kerültek be, a másnapi fizetés még lehet, hogy az előző napi dátumot mutatja a számlán, mert a fizetés ellenében a szolgáltatás még előző nap történt.
Ok. Fletornak kéne küldeni erről valami apehes linket, hogy a saját szemével is lássa, mivel nekem annyira nem fontos az ügy, én elhiszem bemondásra is :)
Szerintem ez a számla a jelen adatok alapján 80%, hogy bukó.
Mivel gépi a számla, a kézi számlázás, és ezzel az alkalmazotti hiba kizárt. Ha nem lenne összekötve a pénztárgéppel, és külön készült volna, akkor nem jellemző, hogy óra:perc is legyen rajta. Ennek adnék max. 15% esélyt...
Ez szerintem arra alkalmas pénztárgéppel készült, úgyhogy hiteles az időpontja. Az időpont hibájának nem adok többet 5%-nál...