ja a 6.0015 szar, nem ir fel 690t se 700asra nemhogy tulirassal de siman, dao modba sem, MERT BUGOS. Tehat ez nem egy ilyen erdekes uj feature, hanme egy hiba.. :) A 60011 viszont jo. Ide sajna 6os kellett mert nem ismerte fel a dvdirot, de amugy en megmaradtam volna az 5ösnel, jobban is tetszett, ahogy kinéz.. ja és a 6.0015 nagyon lassan is indul el.Igazabol viszont a 6osban semmi olyan uj dolgot nem talaltam, ami jo vagy szukseges lenne. a video tömörites, vcd stb temaban eddig is eleg hasznalhatatlanul szar volt a nero, szoval irasra volt csak jo, mas meg nem is kell. (nekem)
Az nem elég probléma hogy simán sem tudtam vele írni? :)
Kidobta a 700 MB lemezt hogy kicsi visszatoltam és ennek dacára is azt mondta a cucc hogy pajti felejsd el hogy 701 MB-t avit kiírj 700 MB lemezre a 6.0.0.15 verzióval. :))
Nekem most pontosan ugyanez a problémám. Túlírással kiír 705Mb-ot, viszont a 700Mb-ot visszautasítja, hogy kicsi a lemez kapacitása. Ez vmi bug, vagy mi a rosseb? Xp, Nero 5.5.10.50.
A dolog nem ilyen egyszerű, ugyanis az eredeti Foto CD-n ugyanazt a képet többféle felbontással is szerepeltetik, tehát nem elég a formátum szerinti írás, még a képeket is fel kel dolgozni a struktúrának megfelelően. Olyan programot nem ismerek ami ezt automatice megcsinálja.
Átírtam egy írásvédett audio CD-t a Clony,CCD4 Profiler, Clone CD triász segítségével. A gond csak az, hogy az első 4 számban pattogó zajok vannak.
Hol lehet a hiba?
Megjegyzem, amikor "simán" próbáltam másolni Easy Cd Creatorral, akkor csak az első 6 szám jött össze, de zaj nélkül.
Most ezt csináltam:
1. Scannelés Clonyval- megvan a védettség típusa. (Clony bezár) (Egyedül azt nem értettem, hogy miért "DataCD" tippet kaptam a programtól...)
2. Profile- ebből egy kukkot nem értettem, mert német nyelvű verzióval rendelkezem. Az Audio CD rovatban kiválasztottam a Cactus Data Shild 200 feliratot, mivel ez hasonlított a védettség típusának elnevezésére.
3. A Profile programon keresztül megnyitottam a Clone Cd-t. Direkt másolás (audio cd).
Nagy gondom támadt!
Adott egy 699Mb-os avi videó, amit fel szeretnék írni CD-re. Igenám, de az író azt írja ki, hogy nem elég a kapacitás, helyezzek be egy nagyobb lemezt.
Előtte írtam meg egy 90perces CD-t kb 85 peccel. Annál megkérdezte, hogy akarom-e a túlírást, és simán megírta. Ennél viszont meg sem kérdezi, kidobja a lemezt!
Na, erre varrjatok gombot, és ha tud valaki egy gyors segítséget, az nagyon jó lenne!
Köszi!
Azon kívűl volt vele problémád, problémátok, hogy nem tud túlírni?
Én nem tapasztaltam semmi egyebet azon kívül, hogy:
- az eszköztárak megint/még mindig önálló életet élnek (nem jegyzik meg a helyüket)
- dátumok megadásánál sz*rik a megadott értékekre, úgy írja fel, ahogy ő akarja...
Tudnátok-e segiteni abban, hogyha van egy .bin fileom amihez hiányzik a megfelelő .cue file, létezik-e olyan utility amivel ez legenerálható utólagosan?
Írtam is, hogy ezt csak akkor kell csinálni, ha nincs meg a CD amiről grabbelni tudsz, csak a trekkenkénti mp3 zenéid vannak meg! Természetesen ha van miről grabbelni, akkor eleve úgy kell csinálni, hogy 1 mp3 fájl+cue.
Én is az EAC-vel szoktam készíteni! :)))
Vagy erre a bonyulult műveletre a megoldás az Exact Audio Copy. Csinál egy nagy mp3-fájl, s legenerálja hozzá korrekt módon a cue fájlt is. Csak ajánlani tudom. Ez a legjobb:) (Ne zavarjon meg az alacsony verziószám)