Üdv, egy rövid kérdésem lenne: létezik, hogy egy 2006-os Avant-on gyárilag ledes lámpa van hátul? Úgy rémlik, valahol azt olvastam, ez csak 2008-ban jött be, mármint a ledes lámpák, de lehet hogy rosszul emlékszem. Előre is köszönöm.
Nekem a hűtőrendszer valahol ereszt,kb 3-4 hónapig működik rendesen.Amikor közelít a teljes kimerülés,akkor jönnek elő az általad írt jelenségek.A végén már csak forró levegőt fúj folyamatosan.
2006-os 3.0tdi a következő hibajelenség: klíma automata üzemmódban kb. napi 2-3szor a vezető oldali zónában kb. 10-20 másodperc erejéig forró levegőt fúj be, majd minden visszaáll normálisan. Eddig csak 2-3szor fordult elő havonta, most egyre sűrűbben..
Tapasztalt valaki ilyen hibát?? Minek a hibája okozhatja??
Én a belső hőmérséklet jeladó hibájára gyanakszom.. hülyeség??
Az A6 4F MMI rendszer esetében nem lehet hagyományos "rádióról" vagy "fejegységről" beszélni. Ez egy összetett rendszer ami több modul digitális hálózattal (üvegszálas fizikai kábelen) történő összekapcsolásából áll össze. Külön egységek pl:
- rádió tuner
- tv tuner
- cd váltó
- navigációs modul
- telefon modul
- interfacebox (ez generálja a képet az LCD panel részére)
Sziasztok! Szeretnék venni egy Audi A6 2.8 quatrot olyan 1998-2001 es évjáratot és szeretnék segítséget kérni mire kell oda figyelni a vásárlásnál és van-e különbség egy 98-as és egy 20-es évjárat között pl. Vezérlés hol láncos hol szíjas? Engem nagyon leakarnak beszélni az autómata váltósról, hogy baromi drága ha elromlik. Igaz ez? Előre is köszönöm!!
Audiéknál bármit el tudok képzelni, úgyh biztos más egységgel szerelték a kettőnk autóját!! Ha beszéltél velük légyszi oszd meg velem is hogy mit tudtál meg! thx
Köszi a választ.Sedan az autóm,igen ezt nem írtam!
Megnézem a vezetéket,hátha ott van gond.Egyébbként üzemanyagszintjelzővel az a fura,hogy szondát kivettem és kézzel ahogy megjárattam és érzékelőt a maximális szinig felhúztam akkor a műszerfalon is tele tankot mutatott.
Van egy A6 C4-em 1996-os 2.5 tdi. Fedélzetis műszerfalat szeretnék beépíteni a gyári helyére. Csinált már ilyet valaki? Mennyire komplikált, kell még extrában kötögetni dolgokat? Minden tanács jól jönne.
Nem írtad, hogy kombi-e vagy sedan. Ha kombi, akkor nem biztos, hogy a kapcsoló, sűrű hiba náluk a vezeték a csomagtartó ajtó zsanérjánál. Ha felnyitód az ajtót, akkor a bal oldali zsanérnál fut a tolatólámpa vezetéke. Ki kell bontani a műa. vezetékvédőt és nézd meg, hogy el van-e szakadva, vagy repedve. nálam ez volt, sőt több vezetéken a szigetelés el volt öregedve. Nekem kombi van, 1997-es, de nem automata.
Az üza. szint jelző nekem negyed tanknál sűrűn leesik nullára, majd visszaáll, fölötte problémamentes. A szintjelzőben van egy csúszka ellenállás, az szokta megadni magát, javítani nem igazán lehet, csak cserélni, nem muszáj az egész szintjelzőt, ha tudsz külön szerezni ellenállsát. Én beletörődtem és így használom.