Nem azért, hogy átlépi-e a határt, vagy sem, hanem egyetemre kellenek ezek az adatok, amiket írtam. Beadandó lesz a futó- és kormánymű, a fékrendszer és a hajtáslánc meretezéséről, ellenőrzéséről. Egyébként a TIS elég sok szép ábrát tartalmaz, ajánlom szemlélődésre! Ha addigra megoldódik, úgyis szólok ;)
Ha otthol leszek megnezem neked-igaz ez nov. vege lesz,es ha benne lesz vagy beirom ide v. elkuldom.... Egyebbkent a 10 zsak cement benne lehet.....nekem is volt ue.+petisobol is sokszor ennyi.......meg az omiban is pedig az ultetve volt ....-lenyeg ez meg nem lepi at a hatart+a sulypont annyiban szamit a lampat rakd le teljesen.......
Egyébként minden oldalt, amit a google kiadott, megnéztem, köztük azt is, ahonnan te bemásoltad ezt a sor adatot :) Végső elkeseredésemben fordultam hozzátok, nem akarok méricskélni üresen, meg 10 cementeszsákkal a kocsiban :))
Az internet es a google a mi baratunk.... :-)) Igen valszinu a manualisra utalt ,csak en mar estefele le vagyok lassulva... Igaz az automatara az a 9,5-es gyorsulas nagyon santit.....az enyem barmikor megfutja alatta.... :-))
1, Azért V6, mert ez van itthon 2, Ezek nekem is megvannak, csak sajnos ebben nincs benne az, amit keresek, és nem újonnan vettem az autót, és nincs hozzá könyvecske, csak a letölthető szerelési és karbantartási utasítás van meg. 3, Vlad-nak igaza van, 5-MT, így jelöli a TIS 2000 4, ott még nem néztem meg a karosszériánál, sem a futóműnél, úgyhogy majd most
Mit akarsz mar a v6-al..... ??? :-)) Ha van konyved amit adnak vasarlaskor abban -minden benne van.... Mondjuk az az 5-MT mit takar,mert nem jottem ra....
Szükségem lenne egy-két adatra, hátha tudja valaki, vagy talál valaki róla neten anyagot: (2.5 V6, 5-MT, légkondi) Max. tengelyterhelés elől/hátul, súlypontmagasság terhelt/üres
Szeles Gabi Ő Dunakeszin van, de megbízható Esetleg még van egy autó szerelő a Vörösmarthy utcában (a Szilas van a sarkon), vagy a Szerencs utcában az SDS Autó bt.
Egy B2 vectrám van és az a baja, hogy mikor belemegyek ilyen kissebb kátyúba olyan érzésem van az autóban, mintha a hátulja oldal irányban kimozdulna(riszálja a se..ét)
Vlad19: A vezérműtárcsákon vannak jelölések. Ebből az egyik, hogy a főtengelyt jelre állítva helyes vezérlés beállításnál a vezérmű tárcsák jelöléseinek is egy meghatározott jelzéssel kell találkoznia. Ha bármelyik el van csúszva, akkor rossz a vezérlés beállítása, vagy a vezérműszíj átugrott. A másik jelölés arra vonatkozik, hogy hová kerül a tárcsa, mivel a vezérműtengelyek és tárcsák egyformák, viszont a beállításukat az adja meg, hogy kipufogó oldalra, vagy a szívó oldalra teszik be őket. Erre van jelölés a szíjtárcsákon, hogy hova kell állítani kipufogó, vagy szívó oldalon
Vkoza: Ez az általános öngyulladásos eset. Általában hibás gyújtás szokott ilyet okozni, bár ez inkább régebbi karburátoros motorokra igaz. Gyújtás oldalon a hibát okozhatja rossz hőértékű gyertya, vagy csak simán rosszul beállított gyújtás. Keverékképző rendszer is okozhat ilyet, amikor benzinben szegény a keverék. Injektoros kocsinál még nem találkoztam ilyennel, mivel ott elvileg a gyújtás levételekor lezárod a keverékképzést is, tehát nem kap üzemanyagot a motor.
Sziasztok ! Veciv6 töled kb 2-3 hete kaptam egy tel számot /Dancs I / és vettem töle egy 2.0 dti 2001-es egr szelepet. A szelep jo csak a bibi az vele,hogy köpködi azt az olajos kormos lét a gumicsöre meg a kormányszervo tartályára. Remélem hogy érthetöen irtam le. Láttál már ilyet ? szétlehet szedni ezt a szelepet ? De ez mellett viszont müködik csak fröcsköli a trutyit.
az első jelenség nálam is volt, igaz csak ha gázról állítottam le (benzin/gázos). egy vezérműszíjcsere után ez megszűnt. valószinű rosszul volt valamelyik kerék beállítva, szerelő valami olyat mondott h van rajtuk egy-egy nyíl (hogy pontosan min és hol azt sajnos nemtudom) és azok egymással szembe kell hogy nézzenek , és az enyémen állítólag nem úgy volt beállítva.
97-es 1.8,16V B caravanom van,leallitaskorkiveszem az inditokulcsot es a motor nem akar lefulladni,ossze-vissza zakatol mintha 2hengeren menne.Menet kozben uzemi homersekleten nagyobb gazadasnal nagyon szaggat. Hallott mar valaki ilyen problemarol,mi lehet a gond?