Nyako a tv2-ön nem felejtett el kis fideszezéssel kevert árpádsávos szélsöjobbozást elereszteni. Kezd elegem lenni ebböl a dumábol. Ma az állami ünnepségre kb 2x kapcsoltam oda, mindkétszer meg kellett állapitanom, ez a nyilas csürhe elfoglalta a parlamentet , meg a mittudomén melyik megemlékezési helyszint, mert mindenhol ott láttam az árpádsávos zászlot tarto kormányöröket/diszkatonákat.
én személy szerint üdvözölném kósát a fidesz élén. remélem vannak ilyen ambíciói...annak ellenére, amit állított erről a riporterek kérdésére. nagyon jó csávó!
Szerintem Ovi nem lesz már miniszterelnök. Ezen állításommal nem függ össze, hogy Debrecenben együtt ünnepeltek a pártok. Ehhez azért kell egy integrálóbb vezető.
Cigánykérdéshez: Osb. és Rdei levelei egyaránt szélsőségek. Az ilyen elfogultságok miatt még a valós problémák felvetésétől is tartanak sokan a rasszizmusvádtól tartva.
Rdei, nem gondolod, h a kádári 33 év alatt, amíg minden cigány, aki akart, dolgozott, iskolakényszer volt, kevesebb cigánygyerek volt, felnőhetett volna 2 írástudó, alsó-középfokú iskola szempontjából elfogadható cigánygeneráció?
Megismétlem: szerintetek okos dolog volt felszámolni a cigánybűnözéssel foglalkozó speciális rendőrségi egységeket?
Szerintem iskolázottságtol es anyagi joléttől függetlenül baj van a cigányokkal. Ha csoro azert van baj mert megélhetési bünöző lesz mint ha nem akarnak ehen halni. Ha meg jómódú akkor azt hiszi hogy fajtaja felnéz ra akkor a "feherek" is es mindent megengedhet maganak. Ra nem vonatkoznak a KRESZ jogszabalyok sőtt egyeb mas sem ...
Milyen messze van Orbántol, a szelsőjobbtol az a csőcselék politikailag ? Ha igen messze lenne akkor maga is megprobálna rendettenni a haverjai között ...
Ezt kellett csinálni Nemzeti ünnepünkön, csőcselékkel szétverettetni mindent, mindenkit? Autókat és épületeket felgyújtani ?
Valóban ez kell nekünk?
Mit akarnak bebizonyítani nekünk a tüntetők ezzel a lépéssel?
Biztosan ezt akarták azok a szavazók, akik áprilisban bennük látták a jövőnket?
Ezt kellett csinálni Nemzeti ünnepünkön, rendőrséggel szétverettetni mindent, mindenkit?
Belelőni a tömegbe!
Valóban ez kell nekünk?
Mit akar bebizonyítani nekünk a hatalom ezzel a lépésével?