somSom: Igaz, nem nekem szolt a kerdes, de jovoheten en is benezek hozzad a cd-ert! Viszek cserebe egy ureset, oksa?!
Na, ujra lengescsillapito! :-) Ugy latszik nekem mindig ezzel lesznek gondok! Jovoheten ugrik a gepbe (elore) Monroe Sensa-Trac csillapito. A Koni is jo lett volna, de most anyagi okok miatt maradtam a Monroe-nal.
Na, majd meglatjuk! :-)
Csak a 9-est gyártják a 6-os 98 óta nincs, végül is elég szép kort ért meg a 91 gyártásba kerülés óta. Nem igazán szoktak manapság ilyen sokáig egy tipust megtartani.
somSom
Hi
Hívnak, hát vagyok:)
Az a baj, hogy eddig még a családban sem volt mazda, pláne nem vezettem.
De a Xedos-6 tetszik gyártják még:
2000-nél újra jövök:)))
Bye
En is itt vagyok ismet, de sajnaos el kell keseritenem a tarsasagot. ket hetre kulfoldre megyek aztan meg szabadsagra. iden nem sok vizet fogok zavarni errefele... Kevesebbet miont eddig.
mazdam ugy csorog mint egy hawaii zenekar, furcsa hogy csak hidegen csinalja... Lassan benne van a 215e, ugyhogy viszem a reiterbe...
mazdatalirol szinten lemaradtam, lehet hogy velem van a baj, hogy sose jo nekem:)
Nem nagyon emléxem rájuk,de szerintem nem is eladók!
Asszem ma láttalak,narancssárga és háromajtós ugye? A Soroksári úton...
Robbantott ábra a neten?Háát...találtam már néhány dolgot az FA-ról,de azok csak képek+semmi "komoly" műszaki leírás.Ellenben ha megér kilencezret,akkor angol nyelvű Haynes szerelési könyvet vehetsz az autódhoz(adnak hozzá műszaki szótárt is).Én vettem a BD-hez,elég jó!
Korrektnek tunt. Nem tudom, mennyire olcso, de nekem kinyomta ugy az ajtot, hogy a matrica is megmaradt rajta, es csak az ajto felet kellett fenyezni metalbol. Es olcsobban vallalta, mint az egyik Mazda-szerviz, ahol azzal fogadtak, hogy szerezzek ra masik ajtot. Egy probat meger. Valoszinuleg hozzajuk viszem majd az ujabb Mazdat is teljes fenyezesre.
Hol láttad őket, ha még elméxel rá? Én beleakadtam egy ilyenbe a mester utcában, de az már kockalámpás volt, de kardános még. Tettem egy cetlit a szélvédőre, hogy márkatárs meg minden de nem reagált:(((
A wankelre kiváncsi lennék, baróállatul mehet:)))
Nincs véletlenül valami weblap robbantott ábráról nem tudjátok?
Jó hogy előkerültél! :)
Persze szólok,ha látok eladó 323FA-t,de keménydió ilyet találni,én eddig ha 5-6 darabot láttam...
Tudtad hogy Wankel-motorral is gyártották?Én nem- rég tudtam meg.
Hát eladom az autómat. 1994-es Mazda 323F 1,6i, ötajtós, piros, bukólámpás legszebb mama kedvence autó. 110 ezer km, szervízkönyv, Eurotax szerint 1,320 e HUF. Tetőablak, központi zár, riasztó, magnó, Alpine hangfalak, csajozáshoz ideális (pasizáshoz se utolsó). Érdeklődni nálam, vérző szív jeligével. Alkudni ér.
somSom, ez pedig katalizatoros. A 240 tenyleg huzosan hangzik, de tobbszor is produkalta, a fordulatszammero is 6800-6900 korul van olyankor, a gumik gyari meretuek, gyari Mazda alufelnin, azon kivul a GPS 236km/h-t mert, a rendorsegi radar meg 232-t :) Mind a 4 meg csak nem csal :) Na mondjuk a vezermutengely nem stimmel allitolag... Azert koszi az infot. Ezexerint valaki megtuningolta az autot az elozo tulajok kozul, es nem sima gyari motor van benne...
Ja, annyit kerdeznek meg, hogy nalatok a szervizben vannak eszkozok, amivel ra tudtok kapcsolodni a motorvezerlo elektronikara, leolvasni az eltarolt hibakat, stb.? Mert egyszer majd be kene szabalyoztatnom a motort, meg atnezetni az egeszet... Ha igen, hogye' van egy ilyen beallitas?:)
Naa. Eltüntem egy kicsit mert sajna a számgépem vinyója meghalt (továb nem részletezem), de most ujra itt vagyok.
Koriel elnézést kérek hogy nem válaszoltam anno a leveledre de lásd fentebb...
A mazdim még müxik, de volt egy apró probléma vele. Az automata váltóban lévő vákum szelep membránja átszakadt igy a motor tömény váltóolajat szivott a 4-es hengerbe. Anyáztak is a hungária körúton 5 kor a dugóban. A membránt megjavitottam, de jó lenne beszerezni egy újat.
Nem tudtok véletlenül egy ilyen autót mint az enyém eladót? Eddig 1-et láttam az üllöi úton egy metálkéket. 1979 323 1,3-as automata.
Sirk talán Te tudnál tippeket adni?
Bizony 144 Le-s (ha katalizátor nélküli), azért a 240 egy kicsit soknak tűnik talán a gumiméret nem gyári, meg a kilóméteróra is csalhat ekkora sebességnél 10-20%-ot.
a 170 lóetős motor valami turbós dolog de európában nem nagyon volt.