A nagy duett egy-két adásába belenéztem, de mivel nekem van zenei hallásom, így szenvedés volt az egész. Ez pedig nem elsősorban zenei műsor.
Azt, hogy valakinek, aki komolyzenei áriát énekel, képzett-e a hangja ennek megfelelően, vagy egy popénekes akar áriázni, könnyen meg tudja állapítani az, aki járt operába. Teljesen más hangképzést igényel a kettő.
Hű, elvesztettem a fonalat. Nem nézel ilyen proli műsorokat, de tudod, hogy az Unikornis úgy énekelte Kalaf áriáját, ahogy azt kell! Igazán lefegyverező logika, én a magam részéről nem is bírom követni.
Ha az RTL-t szeretnéd nézni, akkor már előbb kapcsolj oda, mert lesz egy Fókusz különkiadás,. amiben riportok lesznek a szereplőkkel, amiből infókhoz juthatunk.
Ha a TV2 három órás lesz, több produkciót és a 3 leleplezést is láthatjuk még, mert ott hagyományosan leadnak 1-2 produkciót, következik a nyomozó csapatok és Tilla hülyéskedése, majd legalább 10-15 perces reklámszünet.
Szóval, az elején 10 percre belenézhetünk a TV2 adásába és az RTL-es műsor után is, merthogy az háromórás, míg az RTL-é csak másfél órás. Mármint ha lesz kedvünk hozzá az első 10 perc után.
Mivel Tilla mindig harsányan röhög a Hajós poénjain (akit én is kedvelek), ez a szememben sokat ront a nézhetőségen.
Egyáltalán nem bömbölt, bár valamelyest torzított a jelmez, az tény. Nem is értem ezeket a jelzőket, amiket használsz, nyilván csak az olyan stílusú éneklésre, ami kiesik az érdeklődésedből. A Nessun dormát erőteljesen kell énekelni, főleg a végét, a vincero-t. Ott még magas C is van.
Megnéztem az előbb az előző heti szereplők kisfilmjét. Nos, a ROBOT-ra van egy tuti tippem nekem is!
Egyetértek azokkal, akik PUSKÁS PÉTER-t tippelik, mert azon túl, hogy azt mondta "megismerte a világ zenéit", a focilabda utal egy futballistára. A Robot pedig a szövegben utal az 1-re és a 0-ra, vagyis a 10-es mezre. Ki is viselte a magyar válogatott 10-es mezét mindig? Hát PUSKÁS Öcsi! Ebből következik, hogy a robot = Puskással, aki pedig a Peti! :-)
Ne hülyéskedj már velem! Neked tényleg tetszett, ahogy az nemtomki egy női unikornis jelmezben, agyoneffektelve, eltorzított hangom bömbölte a Nessun dormát?
Már a Sztárban sztárt is ellopták. Készült az RTL Klub ezzel és tárgyalt is a licence-ről, de a TV2 saját fejlesztésben (!) megcsinálta.
Az lett a sikerműsoruk, bár a "sima" verzió a végére igencsak kifulladt, a benne szereplő, gyakorta nem túl tehetséges énekesektől. Ez az új verzió most majd sikeresebb lesz pár évig.
Hogy tudtok a krokodilról tippelni, mikor még nem is volt adásban? 😳
Ez az én tippem volt. Még nem láttam a krokodilt énekelni, ez igaz, de amikor mutatták az előzetesben a "szereplőket" és a krokodil be van öltözve valami lovagi jelmezbe, éppen a kardját húzza ki, miközben befordul...nos, ez a mozdulat olyan Tenya-féle volt nekem! :-)
Jobban szeretném, ha az RTL műsora sikeresebb lenne, mert most egyértelműen a TV2 "lopta el" a műsor ötletét.
Én egyébként nem szoktam TV2-t nézni, kivétel a Sztárban sztár és a Nagy duett, meg régebben a tehetségkutatók. A hírműsorai -még kapcsolgatás közben látva is- nézhetetlenek, annyi elferdített infót adnak, hogy rettenetes.
Délután néztem egy filmet az egyik -TZV2-h9z tartozó csatornán- és az igen sűrűm adott reklámszünetben többször is az esti műsort ajánlották, láttam is vagy 50-szer az előzetest. Ez még nem elég, mert a film közben a képernyő alsó részét sűrűn eltakarták az esti műsorra utal felirattal, a képernyő bal felső sarkában folyamatosan megy a számláló, hogy mennyi idő van a kezdésig.
Azért a bőgéstől az messze van, nagyon is érezhető, hogy az illető klasszikus énekképzésben részesült, de persze, lehet, hogy az ilyesmi számodra csak bőgés. Én szívesebben hallgatok ilyen "bőgést", mint egy Billie Eilish-féle felejthető, rövid ideig ragyogó csillagocskát (akinek a népszerűsége csak az éppen aktuális divaton alapul). És akinek az e topikban említése teljesen off.