//"....lisszaboni szerződés nem adja át a felettünk való rendelkezési jogot semmiféle idegen hatalomnak..."//
Nem idegen, csak hatalomnak az.
A szomszédom sem idegen, mégsem szeretném, ha ő írná elő a napi menűt nekem. A házmester sem idegen, de nem tűröm, hogy ő szabja meg, kit engedhetek be a lakásomba.
Az nem lehet, hogy a másik két pártban vannak szakpolitikusok, adott esetben gazdálkodók és pontosan tudják mi a helyzet, ezért nem kell e-mailben gyűjteni a dolgokat?
Csak csendben kérdezem meg, hogy ha halvány fogalma sincs a problémáról, akkor mire fel ígérte a megoldást? :)
mellesleg szeretem, ha valaki azon lovagol, hogy ha egész nap figyelemmel kísérheti az eseményeket, és húsba vágó témaként igazán érdekli a politika ( ami hiba, mert a jó politika onnan ismerszik meg, hogy észre sem vesszük létét csak minden megy a maga útján)és esetleg tolószékhez van kötve ezért semmi más lehetősége nincs a világra tekintgetni azt is rögtön megmondóembernek, bértollnoknak, meg propaganda hősnek neveznék!
Nem vagyok tolószékben a nethez kötöttség az én esetemben más indok, csak vázolom, hogy egyesek kínjukban mennyire megalapozatlan következtetéseket vonnak le! Persze ezek mindig valamelyik párt teljesen elkötelezett hívei minden esetben, és ezt a kártyát végső esetben húzzák elő:-)
És az én esetemben a propaganda hős például legalább ekkora baki!:-D
Én úgy gondolom, hogy ebben a hsz-ben megmutattam a szilárd véleményem, amit nem lehet egyik párt propagandájának sem nevezni!
meg azt is jó lenne elmondani neki valahogyan( bár kétlem, hogy felérné ésszel), hogy nem kampányolunk ezerrel egy párt mellett, eszünk ágában nincs védeni a hibákat bárki oldalán így a fideszén sem, csak a vélemények anomáliáit figyeljük meg és egyesesítgetjük ki.... Nem kezdünk bemagyarázni nyilvánvaló hazugságokat, és nem védjük körömszakadtáig hibázó befutóinkat! Ha hibáznak, minimum hallgatunk, ha esetleg nem ismernénk be! Ezt van aki nem teszi sohasem! Támad ha bármi kiderül kedvenceiről, terel ha már nincs érve, és lózungokat ismétel unásig! ( elnézést tőled Serious Callers Only, sajna annyira egyeznek a véleményeink olykor, hogy már egy kalap alá vettek bennünket. )
ne aggódj, ilyenkor jön a liszaboni szerződés etc... készíts egy cédét Te is, amiben kéred mutasson rá azokra a pontokra amit kifogásol stb, mert én már túl sokszor olvastam Tőled, és nem szeretném újra és újra. Küldd el neki, aztán majd magának lejátssza időnként, mert ez így már uncsi.
Nagy örömmel értesítem Önöket, hogy teljes jogú tagja lettem az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési (Szak)Bizottságának. A munkát már a jövő heti (július 20-21.) ülésen megkezdem. Nagyon számítok a magyar gazdák segítségére, támogatására, arra, hogy tapasztalataikat és javaslataikat megosztják velem. Az első ülés egyik fő témája a tejtermelők helyzete lesz. Szeretnék felszólalni és közvetíteni az EU felé a magyar gazdák üzenetét, tapasztalataikat és követeléseiket...."
Részlet a beszédből:
Tisztelet Képviselőtársaim!
Mint azt Önök is tudhatják, 2006. október 23.-án Budapesten a gyurcsánybajnaista magyar rendőrség a kommunista-rákosista időket idézve elképesztően brutális kegyetlenséggel verte szét békés tüntetők több ezres tömegét, több százukat börtönbe vetette és megkínozta. A magyar tejtermelők nevében követelem, hogy az EP szigorúan vizsgálja ki, hogyan eshet meg ilyesmi a XXI. sz. Európájában. Nem Kínáról, nem Koreáról beszélek, T. Képviselőtársaim, hanem Európáról, azon belül a kommunista rezsim elnyomta hazámról, Magyarországról. Felvetődhet Önökben a kérdés, miért említem ezt itt, ebben a bizottságban és témakörben. Nos, T. Képviselőtársaim egyrészt azon oknál fogva, amit az előbb már említettem, a magyar tejtermelők általában véve is tiltakoznak az ilyen eljárás ellen, szűkebben pedig azért, mert tudomásomra jutott, hogy a tömegben tejtermelők is voltak, szám szerint hatan, közülük ketten meg is sérültek, ezért ők aznap a Riskát már nem tudták megfejni. Kérem T. Képviselőtársaimat, hogy a bizottság napirendjére vegyük fel a magyarországi tejtermelők politikai helyzetét, különös figyelemmel a Riska megfejésére...vesszen Bajnai
mint tudjuk ez olcsóbb és ezerszer sikeresebb módszer a többi kampányhoz képest! Mellesleg le a kalappal a módszere előtt:-)))))
Példát vehetnének róla a politikusaink, hogy mondjuk az IN-KAL menne havat lapátolni ( úristen mit mondtam???!!!), meg mindenki csinálna egy csapatot és ők mindenféle jót tehetnének a köz érdekében! Most nem azért, nem száradna le a kacsójuk ha leereszkednének a néphez, és hihetetlen sikeres lenne a kampányuk!
"Már régen az az érzésem, hogy a valóságos világban, az anyagon túl, hol az időnek nincs semmi szerepe, a bibliai bukott angyalok és az eredendő bűn története nem a múltban zajlott le, hanem MOST történik!!!!!"
A Biblia ismetli onmagat , csak ami ott egy mondatban van leirva , az a valosagban evtizedekig tart...
Megmondta a papa is(es nekem is ez a velemenyem) , hogy ennek a nagy vilagvalsagnak semmi egyeb oka nincs , csak a bankok merhetetlen kapzsisaga. Ha most minden bank felere csokkentene a torlesztoreszleteket , megoldodna az egesz. Az iszlam bankoknal meg a vallas torvenyei szerint tilos a nyereszkedes(na meg ne felejtsuk el az olajat sem...)