legszimpatikusabb, hogy nem érdekből, nem pénzért, hanem szerelemből, elhivatottságból, érzésből lehet csak ezt jól csinálni.
Nem csak a pénz érdek, ami az ember érdekli, ahhoz érdek fűzi. A megállapításom arra vonatkozott, hogy ragaszkodik az ország irányításához, és ahhoz Orbán Viktor is ragaszkodott. Semmilyen különbséget nem látok közöttük téren.
Te tudod,hogy mit írsz le, vagy csak adod a napi brossúrát?
Munkanélküliség spec.pont most nem nőtt.infláció csökkent, a GDP emelkedett,államháztartási hiány jelentősen csökkent. Ipari termelés? Aha, elkergetem a befektetőket,majd sírok,hogy ide nem jön senki..
Erről van szó(és ezt kúrták el márciusban):egyre kevesebb az aktív dolgozó,egyre több az ellátásra jogosult. (2015-re kb. 1.8 M ember fog elltartani mintegy négyszer annyit) Ezért kell a reform, de az rohadt gyurcsányi néprontás ,ugye?
Gyurcsány elég rosszul nyilatkozott a tv-nek kinn Pekingben. Minden idők legrosszabb magyar szereplése a mostani, ő elkezdi ezt a sablonos dumát nyomatni, hogy a részvétel a fontos.... Az olimpia már egy kicsit többről szól, ha nem vette volna észre. Teljesen igazuk van azoknak, akik a hanyatlás fő okát benne látják. Egy orszában, mely ekkora sporthagyományokkal rendelkezik, szükség van sportminisztériumra. Ő pedig megszünteti, sőt lefokozza vmi államtitkársággá. Egy normális országban ebbe nagyon gyorsan belebukna egy miniszterenlök, de mi már bizonyítottuk, hogy nem vagyunk azok, főleg a médiát uraló jákupchekeknek köszönhetően.
És arra emlékszel-e Kázmérkám, amikor Weckerle Mihály (alias Örökös ME.) azt bírta mondani, hogy: "- Nem tudom, miért, de úgy érzem, hogy én ehhez értek" (ti. a kormányzáshoz).
A jelenleg aktív dolgozók,akik persze fizetnek járulékot... De ez nem eltartás, csak ők most kapják vissza,amit anno ők tettek az akkori nyugdíjasokkal..
Az átlagnyugdíj alig marad el az átlagbérektől (70% felett van), ami egyedülálló a világon. Ezt különösebb közgazdasági ismeretek nélkül is felfogják a nyugdíjasok.
Ez tartja életben a jelenlegi kormánypártokat, és ez fogja hatalomban tartani őket.
Sose felejtem Gyurcsány Ferenc nyilatkozatát, amiben úgy fogalmazott, hogy milyen érzés egy országot irányítani. Ezen volt a hangsúly. Akkor értettem meg, akár fizetéséről is lemondva maradni akar, bármi áron, csak az élmény meglegyen. Iszonyú nagy a hatalom kisértése, Orbán Viktor is szorongatta a pulpitust utolsó beszéde végén, mint orosz anya a frontharcos fiát.
Nem ezt mondta de mindegy, és Csányinak mondta aki fenyegetőzött neki. De hát már ez lett a jelszavatok. Nem védem de mindig fel vagytok háborodva a köteles beszéden.
Én nem fogok az MSZP-re szavazni, de van egy olyan érzésem, hogy Orbán még egy szezont tölt majd ellenzékben. A folyamatos kampányolás oda vezet, hogy mire mozgósítani kellene a szavazókat, már nem lesz mit mondani, ami nem az emberek könyökén jönne ki.
Ti komolyan nem vagytok normálisak... amikor a demszkájt basztattátok a kutyaszar miatt, még hajlandó voltam elhinni, hogy csak cikizés, ennyire beteg elméje nem lehet egy szabadon sétáló ember(szerűség)nek. Tévedtem. Szerintetek még a rosszidőt is a gyurcsányék csinálják a szabadságotok idejére. :-D
Különben tök mindegy mit mondanak Jakupcsekék. Ferenc testvér annyira egy lapra tett fel mindent, hogy kurva nagyot fog bukni, Jakupsektől függetlenül - és mindenki azonnall el fog fordulni tőle.