Nekem elég. Annyira megszerettem ezt a V6-ot, hogy nem is akarok soros motort... :) Kár hogy az Astra Coupe nincs V6-tal. :) Bár az csak kívülről tetszik.
A B2 lökös engem is érdekel, kellene egy ködlápás, mert zt hiányolom. Meg még sokminden kellene. Nyerhetnék már a lottón. Egy pár milliót ráköltenék rre a kicsikére :D
BME, közelekedésmérnöki kar, gépészmérnöki szak, autógépész szakirány :) Azért a V6-tal meg a benzinnel nem jönnék ki ennyiből... :( kár, hogy nem amerikában élünk, ahol olcsóbb a benzin...
érhető, én sem kocsival közlekednék ha nem érné meg, de megéri. 4en szoktunk menni sopron miskolc között, és úgy autópálya matricával, "gázszámlával" meg mindennel együtt 3000 Ft-ra jön ki fejenként az oda-vissza út. az olcsóbb mint vonattal csöppet. (nem rossz dolog azért ez a gázüzem, höhö :) ) és akkor még nincs szó arról h megvenni a drága havi bérletet minden szarra, mert adminisztrációs probléma miatt még közelében sem vagyok egy diákigazolványnak :S egyébként hova jársz suliba?
A felfogaras szerintem nem problema..... Az ar az fugg,hogy ujat v. hasznaltat veszel.... A hasznalt 8000-tol az ujat pedig mar lattam 9000-tol vateran,de az kodos nelkuli volt...
az oké, hogy nem sűrűn jársz haza, de egyébként van is miből kifizetni ezek szerint. ott kicsit mások a fizuk, nem? :) És mit dolgozol, hogy mindig ráérsz írni ide? :D
Pedig nekem autoval 1 oda-vissza 180.000Ft,(kb.600liter benzin+komp v. vonat)viszont nekem nem sok valasztasom van-volt es a repulo+vonat sem lenne olcsobb....de termeszetesen az en helyzetem mas.
mész te a francba! nekem 4 óra a 180 km-es út - busszal vagy vonattal persze. és mielőtt megkérdeznétek: nem ha nem vagyunk legalább 4-en oda-vissza, nem éri meg feljönni a V6-ossal. sajnos ahhoz nem vagyok eléggé eleresztve anyagilag, hogy egyedül veressek...
Akkor johetsz velem 1 Manchester-Frankfurt-Tuzser utvonalra es,ha a 34-36 oraba belefer a szokasos 1 oras megalom a Becs utanni kedvenc ettermemben akkor lehetsz a soforom.... :-))
jah, ez a fránya egyetem:) bár sokszor megfordul a fejembe egy-egy hazaút után (kerek 400 km , kb 4 - 4 és fél óra alatt), hogy mi a frászért szenvedek a tanulással , inkább mennék el hivatásos sofőrnek :D
mennyi? 1400 kg? ólomból vannak az ajtóid?? egyébként ezt én is alá tudom támasztani h nem városi autók , kifejezetten országúti cirkálók. mikor utoljára mentem haza sopronba, miskolcról, autópályán, 6,5 literes átlagra jött ki a veki fogyasztása, amit például a thaliankkal csak akkor lehetne összehozni ha tojásokat raknál a gázpedál alá. (autópályán értve, országúton megint más, ott a kis 1.4es már nem eszik annyira, megáll 5,5 liter környékén)
1400 kg... ???? Megha az ajtokban tobb az anyag az akkor is sok szerintem..... Az enyem 1480 kg es v6 automata...... Jatekszabalyok szerint vegyesen nekem is megvan 8.8-bol..... :-))
101 paci persze hogy nem repít, de nem érzem azt h ennél több kéne. jó persze 4 személlyel teli csomagtartóval már nem fogok nekiállni 5ösben előzni, de nekem ennél több nem kell. egyébként tény és való hogy furcsa, miért pont a korszerűbb motorban fordul elő ilyen hiba?... bár olvastam arról hogy puhább gyűrűzés és ezáltal hidegen kevesebb kopás viszont hátránya az olajcsipegetés. valóan ez lehet az oka?
Na igen ez is 1 nezopont. De nem mondhatod,hogy a 101 paci repitene-csak dinamikusabb. Viszont en arra fol irtam a 8v-t,ha ott nincs ezen hiba-igazan megoldhattak volna a 16v-nel.Nem pedig vegigvinni:astra,vectr,zafira-n.... :-((
inkább csipegesse, minthogy 75 lóerő próbálkozzon meg vonszolni 1200 kg-ot. családban a másik autó egy 75 lovas 1.4 8V renault thalia. szánalmasan gyengének tűnik már 3.ban , pedig 940 kg önsúly...
Ezzel sajnos nem igazan tudsz mit csinalni...... :-(( Sajnos ez 1 ilyen tipus hiba az opelnel. Mondjuk kivancsi lennek a 8v-s 1.6-nal is igy csipegeti-e-mert nem hinnem....
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!1 Opel Vectra b-hez szeretnék leömlőcsonkot!Ha véletlen van valakinek az legyen már szives itt írjon rám!Előre is köszönöm!A motorszám:X18XE
A gyertyakabeleket is megnezheted......nekem az volt a baj es olyan volt ,mintha csak 3-4 hengerem menne a 6-bol.... Utanna megszunt es a mai napig semmi baja....
gyertyacsere utan kb 500km-ig tokeletes utana ujbol ugyanaz a jelenseg,es mar a sirba tesz. cserelt mar valaki szenkefet a futes motorba,en most vegeztem vele,volt mit lebontanom,ladasbol csiszoltam bele,mert nalunk eredetit nem tudtam beszerezni
nekem is volt ilyen problemam,megusztam vele vizes uton,eleg volt magam osszeszedni, lengescsillapitok a legvaloszinubb problema, a rugok 3 fele voltk torve nalam